icon

Ktoré vybrať meno Kristián, Richard alebo Timotej?

25. aug 2026

Mená Kristián, Richard a Timotej
Ako vnímate baby
Poznáte chlapčekov s týmito menami? A ktoré by ste vybrali

Strana
z2
natalkaaaaak
Včera o 12:13

@anonym_autor my budeme mať Kristiána, po ockovi 🥰 ale všetky 3 mená sa mi páčia a vedela by som si predstaviť že by sa tak volal môj syn

talia16
Včera o 15:14

Vyberte podla prezývky. Ktorá sa vám páči najviac Kiko, Rišo, Timo?

talia16
Včera o 15:19
@liusa82

No ja by som dala Kristiana mne sa nezda že je to nejako cigánske meno aspoň v mojich končinách vela Kristianov nepoznám pár.. a cigáni to nie sú.Ani Richard nie je zlé a Timko to bol náš sused mne sa to zdá také kresťanské Timotej.Mne to tak aspoň znie.Ja som za Kristiana 😊 keby mam syna je určite Kristian

@liusa82 a pritom Kristian ma v sebe ,,Krista” 😂

liusa82
Včera o 15:26
@talia16

@liusa82 a pritom Kristian ma v sebe ,,Krista” 😂

@talia16 no hej ale to mi vôbec tak nepríde nejak.. ale ten Timotej čítanie podla sv Timoteja tak sa mi to nejak zafixovalo 😀 a toto Kristian nemá ale viem ako to bolo myslené

kiki68
Včera o 15:53

Christian je pekne, moj muz je Chris. Richard je tiez pekne meno. Cize tie dve. Timo za mna nie.

estellas
Včera o 19:17

@anonym_autor Z týchto Richard

anonym_8fc68f
Včera o 21:05
@anonym_22d282

richardovia su uz premnozeni a kristian je pre cigana. no tak asi ten timotej

@anonym_22d282 Ty vole, to čo je za názor? Každé meno je potrebné zhovadit, inak to už ani nejde? 🙈

sylvia217
Včera o 21:22

Za mňa Timotei, keďže mam jedného doma.. ❤️
Ale ak by bolo na ňom a teraz už aj na mne tak by bol hneď len Timo.. 🤗🤗
Ale aj ostatné sú v pohode..

anonym_f6b4c3
Včera o 22:18

Timotej nie, to nikto nevie ako to vyslovovať, už som počula aj mäkko, aj tvrdo, aj začiatok tvrdý, koniec mäkký, jedno znie horšie ako druhé, Kristián mi nepríde mužné meno, predstavím si nejakeho dizajnéra, tanečníka, barbera s útlou postavou a inou orientáciou.
Richard je fajn, podoba Rišo absolútne nie.

anonym_84283a
Dnes o 04:48

Mam riška a paci sa mi aj kiko aj timo...

Strana
z2