Lida alebo Lina?
Ktoré z týchto dvoch podľa vás krajšie meno pre dievčatko? 🤔
Keď dáš meno Lida, každý si bude myslieť, že je to karhavý výraz od mena Lýdia ... a Lina je názov sušienky ... za mňa ani jedno.
ani jedno lida je oc drsne - lydia alebo lidl ... a lina je slake ale ako tycinka nie meno .. hmm inak si mi narobila ms nou chute
@sella38 Páči sa mi meno Ida, iba sa mi zdá, že je to kúsok krajšie s tým L... Lida, Liduška, Lidy
A čo tak dať Ľudmilu, v cz každú volajú Lída (mám kamošku) a keby sa jej to nepáčilo keď bude staršia, tak si zvolí inú verziu
ak sa ti paci Ida, tak daj Idu, s tym L je to jedine ak spotvorene..ale nie krajsie
Moja teta sa volá Lýdia, volajú ju Lida, za mňa hrozné, mne sa viac páči Linda keď už tak
@kandelabra Presne tak volajú jednu Ľudmilu, čo poznám a veľmi sa mi to páči. Preto som nad tým začala premýšľať, že by som nedala meno Ľudmila, ale rovno Lida.
Za mňa určite Ľudmila 🙂 Ľudmilka, Milka, Miluška, Lidka, aj tá tvoja Lida - toľko možností ako jej krásne povedať
@thoughtfulweirdo ludmila je ozaj pekne meno a hlavne take neotrepane, alebo ako by som to nazvala 🙂
@thoughtfulweirdo no len si zabudla, že možu ju volať aj Ľuda, čo je za mna otras
@janickacrazy takmer každé meno sa dá povedať aj otrasne 🙂 staršie dieťa sa voči neželanej prezývke ohradí, maličkému to bude jedno. Ale za mňa aj Ľudka je veľmi pekne povedané
Mne sa obe pacia, ale zial u nas je to raritne. Lida by som dala v Cesku, tam je dlha forma vraj Lidmila... uz trosku zastarane. A Lina by som dala v Nemecku alebo v Litve, tam je to bezne meno. Momentalne rozmyslam nad Linda s tym, ze budeme ju volat LINA

Linda