Mená Kordélia, Lesia, Nana, Oxana a Izidora
Páčia sa nám tieto netradičné mená, ale nevieme sa rozhodnúť - Kordélia/Kornélia, Lesia, Nana, Oxana a Izidora. ♥️ Ktoré sa vám páči najviac?
Nana ma volajú doma, malá ma tak pomenovala a odvtedy ma tak volajú. Inak som Jana 😀😀😀 a to je Nana, Nanka nechápem ako k tomu prišli 😀😀😀 ako meno by som to dieťaťu nedala
Nana a Izidora urcite nie. To bude na smiech ostatnym detom. Kordelia znie divne, budu si to pliest s Korneliou. Z tychto mien za mna Oxana, znie to tak "vznesene".
mas nejake dieta v rodine ? Alebo kamaratkine ? daj mu nech vyslovi Oxana, Kornelia. Kordelia. Uvidis ako sa s tym bude vediet dieta stotoznit. Zazila som tiez taku situaciu, kde sa hral chlapcek na ihrisku a pytali sa ho ako sa vola. Zvrtol sa na pate a utekal k mame so slovami "mama ako sa to volaaam ? " Mama mu odpovedala Christopher (ph citaj ako f). Chuda male bol z toho hotovy. Takze skus no..Inak predpokladam, ze deti v skolke si jazyk lamat nebudu. Bud ju budu pre mene Kornelia/Kordelia volat Kora alebo ju nebudu oslovovat vobec. (take sme zazili pri znamej s menom Lukrecia. Deti si to nevedeli zapamatat. Nana a Lesia je ako meno pre psa - prepac. 🙂
Z týchto asi Kornélia mne osobne najviac. Familiárne by bola Kora. Už menej Lesia-Lesi,Oxana-Oxi atď.
Keby ma matka pomenovala Kornelia/Kordelia Izidora tak sa dam premenovať v super rychlom konaní
Nana je v skandinavii mega popularna, takze preco nie. Za mna najkrajsie z tychto Lesia a Kornelia, to sa dobre skracuje na Kora alebo Nela. Aj Oxana fajn.
@zuzikak snad nebudu pre dieta vyberat meno podla toho, co sa dobre vyslovuje v tomto veku 🤐
Vyber to, ktore sa vam najviac paci a nevsimaj si nazory inych, aj tak sa vsetkym nezavdacis 😉
Každému sa niečo iné páči. Sú to ale netypické mená. Moje naj Olívia a Matias. 😊
zalezi aj od priezviska (uznaj, ze Esmeralda Lakatošova nie je to prave orechove), ci muz je zahranicny, ci zijes v zahranici, atd.
ja osobne by som dala detom mena, ktore su neutralne a su normalne u nas a daju sa vyslovit/maju podobu aj v zahranici.
Autorka bude určite zas ďalšia Zuzka alebo Janka 🙂 čo má traumu zo svojho všedného mena 🙂 Ako prepáč, ale Izidora, Kordélia... des
Z týchto za mňa ani jedno, este Oxana, ale to je cisto ruské meno, akoze nic proti. Korneliu poznám, voláme.ju všetci Nela,aj sama sa tak predstavuje.

Kordelia a Lesia sú krásne mena