Meno Alissia
vas nazor?
Pokial nežiješ v zahraničí tak aký zmysel je dávať meno Alissia? Len bude musieť dievča vždy vysvetľovať že ako sa to píše a číta.
Cely zivot bude vysvetlovat, ako sa to pise a cita, ale tak je to na tebe...dufam, ze mas k tomu aj pasujuce priezvisko.
Slovenský kalendár má málo mien? Nevieme dať slovensky znejúci názov ani obchodnému centru (narozdiel od ČR napr.), ešte aj mamicky dlabú na nejakú trápnu slovenčinu a tradície.
Poznám jednu 4r slečnu 🤗volá sa Alicia (ale číta sa Alisia) veľmi jej to meno pristane. - nežije na Slovensku a teda nemá ani svk priezvisko
Mne ako prva napadne "ALIŠA CLARCOVA" zo serialu Zivi-Mrtvi. Sikovna baba to je, z kazdeho stretu so zombikmi vyjde bez ujmy. 🤔😃
Mne sa nepáčia až takéto moderniny... Ak mienite odísť do Ameriky ok ale ak tu chcete zostať určite nie. Bola by som skôr za Alenu,Alicu,Anastáziu,Amáliu,Améliu,Anežku,Aničku...je veľa krásnych Slovenských mien dievčenských na A....
Moja dcera je Alissia a kazdy kto ju stretne povie ze jej to meno pristane a mimochodom niesme ani z osady !!!!! Myslim ze je na kazdom ake meno da svojej dcere ci je zo Slovenska alebo z inej krajiny …ja by som napriklad v zivote doetatu nedala meno peto,Števo,tomas alebo Lenka,janka,a ani alica!!!lebo alica nieje Alissia len tak pre informaciu ☺️
A asi tak skaredeee nebude ked tak isto ako sa vola moja dcera ,Alissia tak 5mesiacov na to dala to iste meno s dvoma ss aj aj jedna maminka v skolke a este aj jedna pani od susedou …✌🏻a alisia je s jednym s Alissia je skor take neobycajnejsie

A čo tak dať normálne slovenskú verziu Alica?