Meno Karin verzus Simona
Ktore dievcenske meno je krajsie?Moja sestra caka dievcatko.
Simona, nie je to také bežné meno, teda aspoň ja nepoznám dievčatká s takým menom. Je pekné a nedá sa povedať škaredo 🙂
Urcite Simonka 💜 Karin mi znie tvrdo, celkovo sa mi nepacia zenske mena konciace na spoluhlasku... a take, co maju v sebe "r"... A zas tak vela tych Simoniek nie je... Zdaleka sa to nechyta na frekvenciu mien ako su: Nela, Nina, Sofia, Ema, Lea atd...
ja mam Karin, a som velmi spokojna, aj dcera..je povacsine sama v triede, takze sa mena nepletu ako s Nellou, Ninou a pod., najradsej ma oslovenie Karin, Karinka, ale ja ju volam aj Kajuska, Kajusina, Kajka, Karinecka, a podobne s laskou vytvorene ekvivalenty :DDD
Zalezi ake je priezvisko, ale mne sa paci Karin, ale prave v tomto zneni. Ziadne zdrobneniny ani nic podobne. Meno jak je v kalendari 🙂
Ja skutočne prestávam rozumiet týmto témam, už sú tu snad tri na každé meno, takmer denne. A k veci, Karin a Simona sú tak rozdielne, že pre každého je krajšie iné.
No, keďže som aj ja Simona tak si svoje meno zastanem. Aj keď aj Karin je pekne, za mna Simona💕
Karin, nádherné meno 🥰 Simona je už staré meno, Karin je moderné a nemá ho každá piata žena 😄