Meno Lucia
Aký máte názor na toto meno? Čakáme dievčatko, muž prišiel s tým návrhom, že či nedáme Luciu,? aj priezvisko máme slovenské, k priezvisku pasuje by som povedala, ale neviem.. 🤔🤔🤔 vŕta mi to v hlave dosť, že či je to to meno správne 🤦♀️

My mame Luciu. Pre mna pekne medzinarodne meno. Mame pozitivne ohlasy. Dnes nie je velmi frekventovane medzi malymi detmi.
Ja som Lucia a som cely zivot spokojna. V skole mi hovorili Lucia, teraz v rodine a v praci Lucka. Vtedy mi vyhovovalo to, teraz skor ten zdrobneny tvar. Rodicia Lucinka.
No dobre, tak urobím teda mužovi radosť a bude Lucia 🤌🍀♥️
Naša dcéra je Lucia a jej meno sedí ako serbel na zadku😂 keď zakricim na ihrisku Lucia tak sa otočia asi 3 mamičky ale dieťa žiadne to moja je asi hluchá🤣 a keby mala meno podľa povahy a výzoru tak je Máša 🙂 voláme ju Lucka, Lula a syn je Michal. Slovenské pekne mena vhodné aj do zahraničia
@babulkomale pani to myslela urcite tak, ze meno Lucia nesie aj svata Lucia. Tak ze by to malo aj krestansky vyznam. Vela ludi vybera mena podla nejakeho patrona s tym, ze ho bude ten patron sprevadzat cely zivot. Podobne ako ked si birmovanci vyberaju birmovne meno podla svätého...
@babulkomale su mena novozakonné krestanske, starozákonne biblicke, moslimske a urcite sa najde mnoho dalsich skupin
@stastnamamulka a ešte je nemocnica svätého Michala a tam je aj lekáreň svätej Lucie