Meno pre bábätko
Ahojte... poraďte pekné meno, aj dievčenské aj chlapčenské, nechceme vedieť pohlavie 😀
zvažujeme úplne klasické meno z kalendára...len nás zatiaľ žiadne neoslovilo...
Ako sa volajú vaše detičky? Nejaká inšpirácia;)
Ja som Katarina, manžel Michal, nechceme žiadne zahraničné mená ako napr. Noemi, Marcus atď. ďakujem🙂
Ja mám doma Alžbetku a Máriu...veľmi sa mi páči aj Anička a Hanička a z chlapčenských Daniel a Andrej
Ja mám Filipa, Lukáša a Mateja. No páčil sa mi Jakub a mužovi Dominik. S dievčenskymi by som mala asi problém ale páči sa mi Olivia, Alžbetka a Eliška
Rudolf je môj otec, aj ja som chcela dať synovi, ale nezhodli sme sa na ňom 😅
Nakoniec máme Miroslav a Eva a sú ozaj jediní široko ďaleko
Keď ste si nevybrali z kalendára tak potom neviem aké tradičné meno chcete. Potom už len netradicné alebo tradičné z nejakého bolívijského kalendára🤔🤣
Manžel je Martin, chcel aj syna, dohodli sme sa aspoň na zachovaní inicialkach. Takže máme Michala a Terezku. Ale veľmi sa mi páči Rudko, Dorotka, Milotka, Ludvik alebo Janko. Som tiež za klasické mená a čím "staršie" tým krajšie, pretože nie sú také bežné
Mame Ritu Mariu, Jozefa a Ceciliu. A este by sme sa dobuducna potesili ak by bol Gabriel
Ahoj, ja som tiez Katarína a manzela mam Michala ☺️😀 mame dcerku Mišku a syna Matúška.
Ja mám doma Tibora,je rád,že sa nikto v jeho veku tak nevolá :D cíti sa výnimočne ( má 4 🤣 )
Tiež sa mi páči Ondrej ( muž je ) ,Roman, Matúš.
Dievčenské Klára 🤩🤩 Tereza,Táňa.
My máme Adama, Tomáša a Violu. V rodine ešte máme Cyrila, Jakuba, Michala, Šimona, Emiliu, Žofiu a Anastáziu. Keď tak na to pozerám, máme to v rodine dosť pestré ☺️
My mame Lilianku a Tomáška. Z dievčenských sa mi ešte páči Rebeka, Miriam a pre chlapca Matej.
My máme doma Jakuba 🙂
Tiež sa mi ale veľmi páči pre chlapca Alex a dievčenské je mojím favoritom Eliška 🥰
My máme doma synček Oliver a dcérka Alžbetka. (synovi sme vyberali z mien Oliver a Vladimír - tak som rozhodla ja, a dcéra mala byť Amalia ale nakoniec manžel povedal že by chcel dať meno Alžbetka po jeho babke - mala je narodená na narodky môjho ocina)
Manžel je Vladimír a moja maličkosť Dominika. 🙂

My mame doma Jakubka a Alzbetku 🤗🥰