Meno pre chlapca
Prosiiiiiim pomôžte mi s menom pre chlapčeka , napíšte mi aké sa vam páčia ale chcela by som niečo netypické , nech to nie je Adam Lukas Samko Jakub a pod. Určite niečo zahraničné , mne sa páči napríklad Liam,Matteo,Elian…ale aj tak ani jedno z nich nie je zatiaľ to čo by som chcela pre syna, skuste mi niečo napísať aj vy 🤗 dakujeeeem pekne , peknú sobotu ešte 🙂
Syn je Alan...je stastny, volame ho Ali...ked bol maly Alanko...meniny 8.3.na MDZ
My máme Théo, Tim à Tommy
Nehľadali sme špeciálne T ale pri druhom sa nám naozaj páčilo len Tim a pri treťom sme mali Noah, Liam, Ethan a neviem aké ešte ale skončili sme s Tommym... na začiatku tehotenstva boli s Tommym v brušku dvojčatá a nakoniec som sa keď mal asi dva mesiace dozvedela, že meno Tomáš znamená dvojča a tak si hovorím, že asi to bolo naozaj preňho to jediné správne meno 🥰
Aj Evan a Neo sme rozmýšľali 😊 ale žijem v zahraničí a tu sú to také normálne mená
Treba zladit krtsne meno k priezvisku. Aby z toho nevznikol Elvis Gunár, Achiles Hangorbadžo alebo Šeherezáda Červeňaková (vsetky tieto mena ealne existuju) 😁
@vivuska666 @zuzkaferko Pridavam sa k Riskom 😉 ja som akurat k Richardovi doplnila Leonarda
@wiwi28 jeeej Simona sme chceli aj my pre chlapca ale nakoniec máme dievčatko tak sme dali Simonku ☺️
@danculka25 Mne sa tiez tieto lubia a este keby sme boli v ČR, tak Jindřich. Nakoniec mame Alberta. Odporucam 👍🏻

Ja som chcela dat meno EVAN 🙂 nakoniec sme mali ale dievcatko 🙂) ale pacia sa mi aj Noah, Noel, Izaac… 🙂