Meno pre chlapca
Prosiiiiiim pomôžte mi s menom pre chlapčeka , napíšte mi aké sa vam páčia ale chcela by som niečo netypické , nech to nie je Adam Lukas Samko Jakub a pod. Určite niečo zahraničné , mne sa páči napríklad Liam,Matteo,Elian…ale aj tak ani jedno z nich nie je zatiaľ to čo by som chcela pre syna, skuste mi niečo napísať aj vy 🤗 dakujeeeem pekne , peknú sobotu ešte 🙂
Marcus, Maxim
Markus,Matyáš
My mame síce Martina. Ale paci sa mi ešte Leo. Ale nie je to až take netradične
Syn je Alan...je stastny, volame ho Ali...ked bol maly Alanko...meniny 8.3.na MDZ
Ak si Slovenka daj slovenské alebo
Slovanske meno.
My máme Théo, Tim à Tommy
Nehľadali sme špeciálne T ale pri druhom sa nám naozaj páčilo len Tim a pri treťom sme mali Noah, Liam, Ethan a neviem aké ešte ale skončili sme s Tommym... na začiatku tehotenstva boli s Tommym v brušku dvojčatá a nakoniec som sa keď mal asi dva mesiace dozvedela, že meno Tomáš znamená dvojča a tak si hovorím, že asi to bolo naozaj preňho to jediné správne meno 🥰
Aj Evan a Neo sme rozmýšľali 😊 ale žijem v zahraničí a tu sú to také normálne mená
Benjamín
Treba zladit krtsne meno k priezvisku. Aby z toho nevznikol Elvis Gunár, Achiles Hangorbadžo alebo Šeherezáda Červeňaková (vsetky tieto mena ealne existuju) 😁
@zuzkaferko Jeeej, aj ja mam Riska 😍
@vivuska666 @zuzkaferko Pridavam sa k Riskom 😉 ja som akurat k Richardovi doplnila Leonarda
@wiwi28 jeeej Simona sme chceli aj my pre chlapca ale nakoniec máme dievčatko tak sme dali Simonku ☺️
Ja mám Tadeáška 😍😍😍
Marlon, Karim, Greg, Taylor
Michael
@modra_kolobezka 🤣🤣🤣
Mne sa páči meno Benedikt a Teodor. Ale mne sa páčia staro znejúce mená.
@zuzkaferko aj ja poznam Riska a Miska a maju malu sestricku Elisku 🙂
@zltyjednorozec my máme Viliama 🥰
Čo tak Elias?
@fineta ja sa pytam, kde je tento Armani dnes a čo robí 😂
ja mám synčekov s menami Viliam a Gabriel
@danculka25 Mne sa tiez tieto lubia a este keby sme boli v ČR, tak Jindřich. Nakoniec mame Alberta. Odporucam 👍🏻
@andrejka_oo to ti presne neviem, ale komenty pobavili 🤣
Jonáš, Jonas,Gregor, Artur, Henrich
Chceli sme Erik a potom Felix...mame baby 🤣
Michael. Je to skoro ako Michal len krajšie a modernejšie

Ja som chcela dat meno EVAN 🙂 nakoniec sme mali ale dievcatko 🙂) ale pacia sa mi aj Noah, Noel, Izaac… 🙂