Najkrajšie mená pre chlapcov. Vaše tipy a návrhy!
Najkrajšie chlapčenské mená podľa Vás.
Napr. - Sebastián, Samuel, Adam
@lucinka1104 nie 🙂 preco blbe? 🙂 pokial sa naucis nemyslit sa v timi a tomi,tak nie je problem 🙂
@lucinka1104 určite by som vybrala bez "R"- Tomáš, Šimon, Daniel - ťažká kombinácia na výslovnosť- v mene R a v priezvisku L 😉 😉
@lucinka1104 Adrián Balko znie najlepšie 😉 aj Oliver neznie zle s vaším priezviskom 😵
Moja prva babika bola MISKO , moj prvy frajer bol MISO....Moj prvy sef bol MICHAL...Moj prvy syn MISINKO.... Milujem toto meno..... 😀 A keby bolo prve dievcatko ,tak by bola Michaela.....ine krajsie meno pre mna nepoznam..... 😀
mne sa paci Travis a Maxim ... ale po natlaku okolia a zvaženi budeme mat Maximiliana - teda Maxima 🙂
@lucinka1104 - ja som mala ešte v škôlke, frajera ktorý sa volal Miško Balko 😀 a znie mi to dobre doteraz... z vymenovaných ešte Tomáš, ale veď tvoje srdce určite príde na to, ktoré je pre tvoje dieťatko to najkrajšie... 😉
@eskymacik17 ja mam Travisa! 😉 a je jedine dieta s tymto menom narodene na Slovensku, pozerala som si to v statistike mien, na ktoru tu niekedy niekto daval link. aky si zazila natlak okolia? ludia sa ta snazia od Travisa odhovorit, alebo ako?
@warholette necudujem sa, ze take meno nik neda, hlavne ak ma vacsina aj typicke slovenske priezvisko 😉
@warholette jej tak to ma prekvapilo 🙂 no vsetci ze aby som si ho nedavala a tak .. len mi sme taky pomiesani ... ja som slovenka , tatino je cech a zijeme zatial v irsku :D a ako slavite meniny ??? na ktory den ?
@katka888 jooj,nie vzdy.niekedy ma dieta stastie,ze tatino ma krasne meno,no niekedy sa "postasti" fakt hruznica v podani tatkovho mena .ja osobne moc nie som za davanie mena detom po rodicoch.ja som diana a moj muz chce velmi dcerku dianu(ak raz bude),no ja nechcem.nevidim dovod na to,aby sme sa obmedzili na meno,ktore v rodine uz je.jedine ak by bolo srdcovkou.ja osobne mam vzdy divny pocit,ked oslovim nejaku inu zenu s mojim menom.je to divne tak oslovit inu zenu,ked som cely zivot zvyknuta,ze to meno nosim ja.neviem to dobre vysvetlit,no proste ked som rastla ,tak som ziadnu dianu nepoznala-iba ak anglicku princeznu. 😀 a asi len pred 2 mesiacmi som spoznala inu zenu co sa diana vola. a to mam 28 rokov,takze toto meno si fakt len so sebou samou spajam a neviem si predstavit,ze by sa aj moja dcera tak volala.synceka sme ale pomenovali tak,ako sa aj svagor vola-michal.ale to je aj nasou srdcovkou a k drobcovi sa strasne hodi 🙂
@eskymacik17 neslavime 😀 manzel je American a zijeme v USA a tu sa meniny neslavia. kym sme boli na Slovensku, tak maleho sem-tam niekto nazval Trevor, ale inak kazdy skor chvalil nezvycajne meno..
@warholette tak to je super.. no aj mna sa uz pytali ze nie nahodou Trevor namiesto Trevis ? 😀 no mozno to este nakoniec aj zhodnotime
@eskymacik17 Ahoj mi mame Maxima 🙂 Nechcem byt za mudru, ale Maxim je ine meno ako Maximilian aj ked kazdy si mysli ze je Maximilian a volame ho Maxim. Maxim ma meniny 29. maja a Maximilian 13. oktobra. Inak Travis je super meno!!! 😀 My momentalne uvazujeme nad Edgarom, alebo Alexejom, ale asi Alexej vyhra.
ahoj ... ale Maxim myslim nie je v slovenskom kalendari, alebo ano ? .. tak preto sme zvazili Maximiliana. .. Alexej sa paci aj mne viac :D
hociktore ine len nie po otcovi a Misko bolo bolo nase prackatko ako vraví moj maly syn takze toto nieeee
@luciferova typicke slovenske priezvisko zjavne nevadi mamickam vanessiek, jenniferiek, nicolasov, christopherov a inych zahranicnych skvostov 😉
@warholette ved to je tiez kapitola sama o sebe, ale trevis ci trevor, na to asi este nedoslo 😉
@luciferova ved mne to len vyhovuje, aspon mam jedinecne dieta 🙂 ale tu na konikovi som videla nejaky album o chlapcovi menom tristan, to je tiez podobne meno, takze mozno pomaly pribudaju aj ine zahranicne mena ako tie otrepane...
no musim povedat,ze podla mna MENO NEROBI DIETA VYNIMOCNYM ci JEDINECNYM.dieta ,kazde dieta,JEDINECNE A VYNIMOCNE JE! nech sa vola akokolvek a davat netradicne meno dietatu len preto,aby ho rodicia robili vynimocnym podla mna spravne nie je.podla mna by mali davat rodicia mena detom podla toho,ze v nich to meno nieco prijemne evokuje,spaja sa im s nejakou blizkou osobou,mozno osobnostou ktoru obdivuju. a nie sa pretekat v netradicnosti,lebo je to v kurze. 😅 potom aj u nas vzikaju rozne sialene kombinacie mien.rodicia si myslia,ze ako zahviezdili ,ked dietatu dali netradicne meno .a pritom zabudaju na to,ze s tym menom dieta bude zit cely zivot 😖

@bobocka aj mne sa pači len ked už som spomínala že ja deti volam skratkami a nebude to blbé Luky, Timi, Tomi.....