Najpodivnejšie reálne mená pre deti
aj ta najlepsia matka, dokaze znicit zivot detom ked im da nejake otrasne mena. a co este ak je zena hrozna matka? Ake mena dali vo vasom okoli zeny svojim detom, ktore podla vas su neni stastne ze ake meno dostali?
Poznam Cyrila Felixa Rubena Mikulasa Urban aj Milo dievcatka maju tiez mena vselijake.
Moja babka bola napriklad Bernardína
@anonym_autor podla mna su len dve mena, ktorym sa da detom znicit zivot a to su: Blanka a Denis.
Ostatne mena su len neobvykle. Napriklad som poznala jedneho Dagoberta. Sice mi to bolo trochu smiesne, ale je to len neobvykle. Tak ako Carolina, Diego Rafael, Seherezada (meno letelo v roku 2011), a tak dalej. A potom poznam este Seline, Kingu, Sharon, Elizabeth, Tiffany, Saskiu, Jessicu... a ked viem, ze maju spojitost zo zahranicim, tak mi to pride uplne normalne.
@anonym_f3ddd4 ale detom? starych ludi si viem predstavit s takym menom ale nie deti.
@anonym_autor Veď tí "starí ľudia' raz boli tiež deťmi.
Ja uvediem príklad svojho mena, volám sa Jarka, konkrétne Jaroslava, už mám 40+ a za celý svoj život som inú Jaroslavu nestretla, ešte tak Jarmilu. Takže si pripadám výnimočná a ešte k tomu mám aj slovanské meno. V dnešnej dobe sa tieto mená ako mám ja vôbec nenosia a ja som rada, aspoň budem výnimočná po celý svoj život a nikto sa nemusí pozastaviť nad tým, že kde som k takému menu prišla 🙂
@anonym_74b9a2 Moja mamka je tiež výnimočná 🧡 s menom Ľuboslava (Ľubka). Cely život sa jej to meno nepáči, no tak rozhodli rodičia 😉. Tiež inú Ľuboslavu nepoznám. Iba Ľubicu.
Tak prispejem aj ja.... U nás v okolí.pribudol Aydan, Aishe, Rayen, Gwen Stephanie, Tarja, Leticia, Chloe, Selim, Aurelio, asi som niekoho vynechala
@anonym_8ebf7e 🤣🤣🤣🤣 osada na východe Slovenska???
@anonym_8ebf7e 🤣🤣🤣🤣 osada na východe Slovenska???
@dadadada1 nie, BB.kraj. a časť deti nie sú rómovia
@anonym_autor mena konciace na -slav mozu volat Slavko a na - dar Darko, Pravoslava Pravko, poznam Mojmira, aj moj zubar je Mojmir a teda nie je jeidny, ktoreho poznam s tymto menom a poznam aj Gorazda a Cyrila. Inteligentni ludia zhruba v mojom veku - 50 rokov.
@zuzana76 všetko nádherné mená, ktoré majú často v rodinách svoje korene. Nerozumiem, ako si niekto dovolí riešiť cudzie mená a ešte vynáša súdy čo je a čo nie je pekné? WTF? Meno je každého osobná vec a autorka primitívnej témy nech sa stará o svoje meno, aby si ho podobnými názormi nezničila.
Posmievať sa za meno, sa nečudujem, že deti sú také kruté, keď sa takto správajú ich rodičia.. meno je len o zvyku, mám susedy Blanku a Dorotku, neviem, na meno sa mi nesťažovali. Z tých starších mien mám v okolí Anastázia, Anton, Božena, Ondrej.. možno tak nejaký pubertiak po vzore matky ako je tu autorka sa im vysmieva, inak ich voláme normálne skratkou Stazka, Tonko, Božka, Ondrík..

@anonym_autor no moj otec mal sestru Filoménu a mamina mala brata Cypriána
Mne ich bolo vzdy ĺúto😁😊nepacia sa mi tie mena.
A niekde si tu spomenula Kara
Ja mam dceru Karin a ked ma naštve,tak ju oslovim Kara😅ale viacmenej v ramci srandy