Páči sa vám meno Andrea?
Ahojte… len ma zaujíma, ako vnímate toto meno, prípadne ako ste s ním ako jeho nositeľky spokojné? Ďakujem.
Mne sa kedysi pacilo, ale po jednej asociacii ho neznasam. Bez tej asociacie by som povedala, ze pekne 🙂 a teraz uz takmer nepouzivane, bola by jedna z mala.
@beloved LEN v Taliansku. Mame kamosa Andrea, je Talian. Ale Taliansko nie je cele zahranicia. V nasich koncinach je to dievcenske meno, cize nebudem argumentovat tym, ze nepaci sami, lebo v Taliansku je to muzske meno. Ono je to uplne jedno. Ludia si zvyknu a predstav si, aj ti Taliani vedia, ze vsade inde je Andrea zena.
prepáč, prudko som reagovala, poznám Andreí - a sú nesympatické - brala som to osobne, čo som nemala, prepáč, Liana sa mi páči preto som napísala toto meno. Môj syn sa mal tak volať 😀
@yanni to si šťastná žena 😁 mne to strašne prekážalo, neznášam svoje meno kvôli tomu
@katuskacicuska mala si si to presadit. Mne nik inak nepovedal. Ked sa snazili, reagovala som len na Katka alebo Katarina. To sa "buduje" ale od detstva. Mam dve dcery a tiez hned od malicka (mladsia ma 4 roky) opravuju ludi, ak im niekto "zhovadi" meno.
Mne sa páči, tiež som Andrea 😁 a manžel vždy hovoril že jeho žena sa bude volať Andrea a aj mu to vyšlo 😅
Mne sa nepáči, skôr Adriana alebo niečo také, ale tak každému sa niečo iné, treba sa riadiť vnútorným pocitom podľa mňa 🙂
Ja som s nim spokojna. Neprekazaju mi ani ziadne ine varianty - Aďa, Ada, Aďka, Adka, Andrejka, Andy... Len keby som nemala meniny v zime 5.1., hned po sviatkoch. 🙂
Pekné meno, dala by som ho do kategórie ako mám zaradené meno Petra , pekné, malo používané v dnešnej dobe . Pre dospelú ženu veľmi fajn meno a pre malé dievčatko Andrejka je tiež OK .
Ja som Adriana, volajú ma Aďa a stáva sa mi dosť často, že ma niekto osloví Andrea. To moje sa mi páči, Andrea ani nie…

Nie nepáči, ak chceš na A daj Adriana prepáč. Daj Lianu 😉