Páči sa vám meno Gregor?
Paci sa vam meno gregor? Dali by ste ho?
Ja len neviem pochopiť načo sa pýtaš ľudí na názor, ak potom očakávaš len pozitívne reakcie 🫣
U nás bol Gregor favorit u môjho manžela, keď sme čakali syna. Ale k nášmu priezvisku sa absolútne nehodí takže sme ho nedali. Ale inak aj mne sa páči, pekné neotrepané meno. Pripomína mi moderátora Gregora Mareša 😀
Keď sme vyberali meno nedávno tak som ho párkrát spomenula 😀 nakoniec sme ho nemali na finálnom zozname ale poznám dokonca aj malého Gregora a za mna pekne meno 🙂
Nie, nepáči. Keď bude maliký, budú ho volať Gregorík? 😀
@ik70 A prečo by sa malé deti nutne museli volať zdrobneninou?
Celkom pekne meno to je. K nám do firmy chodí pán, ktorého vnucik sa volá Goran. Je to také malé šidlo, keď príde všetko prekladá hore dole 🫣
Podľa mňa jedno z najkrajších mien pre muža. Chlapčekom je len chvíľu. Gregor alebo Gregory obe varianty mená sú nádherné.
Pre mna je to jedno z najkrajsich mien vobec. Mam rada silne muzske mena a Gregor k nim jednoznačne patri. Mame v rodine Gregora, volaju ho Gregor, Gregory, maly chlapček u ktoreho maju babky tendenciu pouzivať zdrobneniny ale rodicia si to nepraju, tak mu hovorime Gregor a je to rozkošny chlapček, myslim si ,ze ked bude dospely rozhodne sa nebude za meno hanbiť. Rastie z neho silna osobnosť.
Ano veľmi. Chcela som Gregora 😊 Ale dcéra a muž ma prehlasovali 🤷🏻♀️ Je to pekné chlapské meno 😊
Celkom pekne meno to je. K nám do firmy chodí pán, ktorého vnucik sa volá Goran. Je to také malé šidlo, keď príde všetko prekladá hore dole 🫣
@margotka17 😍 Ja som pri synovi zvažovala presne Gregora a Gorana 😊
Gregor ako také je v poriadku, ale máme jedného v širšej rodine, a všetci okrem mňa ho volajú Grešo/Greško, a to je za mňa tak príšerné, že by som v živote to meno nedala.
Podľa mňa super meno , hlavne už aj pre dospelého muža . Mne sa veĺmi páči , ale nedala by som ho , už len z toho dovôdu , ako tu už bolo spomenuté , keby náhodou ráčkoval .
Gregor alebo aj Gorok

Páči, veľmi, preto som si ho vzala 🤷♀️ Teraz sme všetci Gregor 😆