Páči sa vám meno Lilien pre dieťa?
vas nazor na toto meno? stretli ste sa s nim? paci sa vam? ako na vas posobi? bali by ste ho svojej dcere?
Nie! Mne príde také "cukríkové" ...a áno, poznám jednu Lilien a nehodí sa mi to meno k dievčaťu..
Lilly, Lillia, Lillien, Lilla, Lilith, vserky sú proste Lilly
Je ich všade veľa
@anonym_autor ble
@anonym_autor na mňa pôsobí tiež moc sladko...pre malé dievčatko asi fajn ale pre dospelú ženu, neviem. Mne sa skôr páči Liana (aj keď tu ženy by povedali, že tá je v pralese) páči sa mi oslovenie Lia. Takže za mňa asi nie. Ale záleží na tebe.
Mne sa nepaci
@anonym_autor všetci jej budú hovoriť Lili a pre mňa je to meno pre psa.
Pre mačku?
@anonym_autor úplne normálne meno. Len zakomplexovaný úbohý národ slovenský má potrebu riešiť meno inej osoby.
@anonym_autor Neter má dcéru Lilien. JE to nromálne meno, možno trochu zriedkavé, ale nevidím na tom nič hanebné ani škaredé. Doma ju volajú Lili.
@anonym_autor v skole syn mal Lilianu a Liviu...nedna lilka, druha livka...hrozne na vyslovnost 🤦♀️
Mne sa tiez nepaci, ale ze by to bolo nejake hrozne meno, to nie.
@anonym_autor v skole syn mal Lilianu a Liviu...nedna lilka, druha livka...hrozne na vyslovnost 🤦♀️
@euka210 no lebo Euka je asi krásne 😀 o menách tvojich detí, tiež môžme začať diskutovať, čo ty na to?
Hrozné, áno,nie,lacno,nie
@anonym_e06d6b zabudla si ze je to ako apartmanova chatka v Chorvatsku
meno -ok,
nedala, mne príde že moderné bolo pred 10 r.
meno -ok,
nedala, mne príde že moderné bolo pred 10 r.
@anonym_11718e mne sa zdá, že práve teraz ja v móde.
@anonym_autor úplne normálne meno. Len zakomplexovaný úbohý národ slovenský má potrebu riešiť meno inej osoby.
@anonym_dfa851 keď si si nevšimla autorka sa pýta na názor ľudí a ľudia jej teda píšu svoj názor lebo autorka ho chce vedieť. Sa nauč čítať.
@anonym_autor nepáči sa mi, pôsobí na mňa veľmi sladko a nedala by som ho svojej dcére
Toto je jedno z mála mien čo mne sa osobne nepáči. Liliana je pre mňa ok verzia. Na juhu je Lilien ako maku, a teda verzia LILIKA je na mňa fakt dosť. Ja nemám rada skratky z mien, a teda fakt je málo mien čo mnou zatrasú, ale LILIKA a OLIKA sú rozhodne v zozname. Takže za mňa skôr nie.
tiez sa mi paci, viem si predstavit volat svolu dcerku Lila/Lily 🙂 ale ked mate ultra sloovenske priezvisko (vela makcenov), tak sa to podla mna nehodi
@euka210 no lebo Euka je asi krásne 😀 o menách tvojich detí, tiež môžme začať diskutovať, čo ty na to?
@anonym_dfa851 naschval som pozrela, nechapem co riesis vpohode mena maju jej chalani. Richarda maju hned dve kolegyne.
Autorka: Lilien sa ani mne nepaci, suhlasim s prvym nazorom ze lacne. Z tychto mien sa mi paci len Liana. Ale aj na toto meno tu uz bola diskusia ze je to ako rastlina...😀
Nepaci sa mi ked uz viaf liliana sa mi paci viac. Ale tak vyber meno ake tebe sa najviac paci nemozu byt vsetky Niny, Emy, Olivie, Mie. Lei a pod. ... Ja tiez som vybrala netradicnejsie meno a na nazor som sa nikoho nepytala pretoze som o tom mene 100% presvedcena, ze je spravne.

Hrozné, áno,nie,lacno,nie