icon

Páči sa vám meno Lilien pre dieťa?

Včera o 20:15

vas nazor na toto meno? stretli ste sa s nim? paci sa vam? ako na vas posobi? bali by ste ho svojej dcere?

anonym_e06d6b
Včera o 20:16

Hrozné, áno,nie,lacno,nie

anonym_d6e355
Včera o 20:17

Nie! Mne príde také "cukríkové" ...a áno, poznám jednu Lilien a nehodí sa mi to meno k dievčaťu..

anonym_c3dd97
Včera o 20:19

Lilly, Lillia, Lillien, Lilla, Lilith, vserky sú proste Lilly
Je ich všade veľa

anonym_b4af1e
Včera o 20:19

@anonym_autor ble

malalala14
Včera o 20:20

@anonym_autor na mňa pôsobí tiež moc sladko...pre malé dievčatko asi fajn ale pre dospelú ženu, neviem. Mne sa skôr páči Liana (aj keď tu ženy by povedali, že tá je v pralese) páči sa mi oslovenie Lia. Takže za mňa asi nie. Ale záleží na tebe.

anonym_f6b253

Mne sa nepaci

domkakvet

@anonym_autor ano poznam a pre mna neutralne.

kitycat
Včera o 20:21

Mne tam nepasuje to E 😩

anonym_7b14a0
Včera o 20:22

@anonym_autor všetci jej budú hovoriť Lili a pre mňa je to meno pre psa.

anonym_304dbf
Včera o 20:24

Pre mačku?

anonym_dfa851
Včera o 20:25

@anonym_autor úplne normálne meno. Len zakomplexovaný úbohý národ slovenský má potrebu riešiť meno inej osoby.

anonym_0d9167
Včera o 20:26

@anonym_autor Neter má dcéru Lilien. JE to nromálne meno, možno trochu zriedkavé, ale nevidím na tom nič hanebné ani škaredé. Doma ju volajú Lili.

euka210
Včera o 20:29

@anonym_autor v skole syn mal Lilianu a Liviu...nedna lilka, druha livka...hrozne na vyslovnost 🤦‍♀️

anonym_a1f5db
Včera o 20:30

Mne sa tiez nepaci, ale ze by to bolo nejake hrozne meno, to nie.

talia16
Včera o 20:31

Mne sa viac pači Liliana

anonym_dfa851
Včera o 20:36
@euka210

@anonym_autor v skole syn mal Lilianu a Liviu...nedna lilka, druha livka...hrozne na vyslovnost 🤦‍♀️

@euka210 no lebo Euka je asi krásne 😀 o menách tvojich detí, tiež môžme začať diskutovať, čo ty na to?

martinmmartin
Včera o 20:50
@anonym_e06d6b

Hrozné, áno,nie,lacno,nie

@anonym_e06d6b zabudla si ze je to ako apartmanova chatka v Chorvatsku

anonym_11718e
Včera o 20:52

meno -ok,
nedala, mne príde že moderné bolo pred 10 r.

anonym_5e67ad
Včera o 20:56
@anonym_11718e

meno -ok,
nedala, mne príde že moderné bolo pred 10 r.

@anonym_11718e mne sa zdá, že práve teraz ja v móde.

anonym_a911a7
Včera o 21:08
@anonym_dfa851

@anonym_autor úplne normálne meno. Len zakomplexovaný úbohý národ slovenský má potrebu riešiť meno inej osoby.

@anonym_dfa851 keď si si nevšimla autorka sa pýta na názor ľudí a ľudia jej teda píšu svoj názor lebo autorka ho chce vedieť. Sa nauč čítať.

@anonym_autor nepáči sa mi, pôsobí na mňa veľmi sladko a nedala by som ho svojej dcére

oblecenie99
Včera o 21:11

Mne sa páči 😉

leveta
Včera o 21:15

Toto je jedno z mála mien čo mne sa osobne nepáči. Liliana je pre mňa ok verzia. Na juhu je Lilien ako maku, a teda verzia LILIKA je na mňa fakt dosť. Ja nemám rada skratky z mien, a teda fakt je málo mien čo mnou zatrasú, ale LILIKA a OLIKA sú rozhodne v zozname. Takže za mňa skôr nie.

anonym_c0a399
Včera o 21:16

tiez sa mi paci, viem si predstavit volat svolu dcerku Lila/Lily 🙂 ale ked mate ultra sloovenske priezvisko (vela makcenov), tak sa to podla mna nehodi

ivana11155
Včera o 21:46
@anonym_dfa851

@euka210 no lebo Euka je asi krásne 😀 o menách tvojich detí, tiež môžme začať diskutovať, čo ty na to?

@anonym_dfa851 naschval som pozrela, nechapem co riesis vpohode mena maju jej chalani. Richarda maju hned dve kolegyne.

Autorka: Lilien sa ani mne nepaci, suhlasim s prvym nazorom ze lacne. Z tychto mien sa mi paci len Liana. Ale aj na toto meno tu uz bola diskusia ze je to ako rastlina...😀

fadama
Včera o 21:59

Mne sa páči. Celkovo mená na L sú pekné.
Nemusia byť všetke Sofie 😂😁

anonym_bd6df0
Včera o 23:54

Nepaci sa mi ked uz viaf liliana sa mi paci viac. Ale tak vyber meno ake tebe sa najviac paci nemozu byt vsetky Niny, Emy, Olivie, Mie. Lei a pod. ... Ja tiez som vybrala netradicnejsie meno a na nazor som sa nikoho nepytala pretoze som o tom mene 100% presvedcena, ze je spravne.