Páči sa vám meno Sabina?
Páči sa vám meno SABINA? Aké meno pre dievča sa k nemu hodí?
@mynona111 moja kamoska je sabina volaju ju sabia. podla mna sa jej ti meno hodí. ale neviem aké by k nemu pasovalo.
áno krásne meno... dcéra má spolužiačku Sabinku...v škole ju volajú Sabi, Sabča....
je to nádherné šikovné dievča, s krásnymi tmavými očami...
Moja je Sabína a hodí sa jej to veľmi, voláme je Sabi, Sabinka, píše sa o nej, že je žena netradičných záujmov a to teda má kadejaké záľuby 😂
Tak meno je pekne, hoci sama by som si ho nevybrala. Volá sa tak moja neter, má 22 a volajú ju buď Sabina, alebo Sabinka. Žiadne prezývky. Švagrina chcela pre druhú dcéru pôvodne Sofiu, ale predbehli sme ju.
Naša najstaršia je Sabína. Meno sa mi spočiatku vôbec nepáčilo, ale vybral ho manžel s našim synčekom Filipkom, ktorý sa na sestričku veľmi tešil. Ona bola tá posledná, koho v živote videl. Teraz ma to meno neskutočne hlboký význam a dcére sa veľmi hodí.
@mynona111 pekne. Stale lepsie ako Sofie, Mie a Niny s ktorymi sa vrece roztrhlo
Moje prostredna dcérka je Sabinka. A máme ešte Sandru a Viktóriu. Sany Sabi a Viki ❤️
@mynona111 jaam dcerku Sabinku a je jedina v skolke. Paci preto som jej to meno dala. A mam este starsiu Kristinu.
Aj moja je Sabina a v zivote poznala az jednu Sabinu