Sestrička pre Sofiu
Dievcata, poradte mi meno pre druhu dcerku 🙏🏻 Prva sa vola Sofia - Sofinka - Sofi. Rada by som nieco podobne. Dakujem 🤗
Sofinka a Saška,
Sofinka a Slávka,
Sofinka a Sonička,
Sofinka a Sárka,
Sofinka a Stela,
Sofinka a Sandra.
Nicol, Vivien, Sandra, Sarah, Natália, Bianca, Scarlet, Simona, Izabela, Yasmine, Adriana, Lenka, Dominika, Diana, Petra, Klaudia, Karolína, Carmen, Karin, Liana, Lilien, Lea, Nela, Leyla, Elissa, Sherine, Zara, Zaira, Meriam, Miriam, Ruby, Inna, Veronika, Carina, Francesca, Analia, Daira, Linda, Ivana, Sonia, Timea, Vanessa, Ella, Chiara, Alima.
vo filme Prazdniny tam mal herec dve dcery Sofiu a Oliviu 🙂 a velmi pekne to posobilo ked to hovorili 🙂
@maciatkolulu tak Švajčiari majú ten zákon postavený ako my, nemôžu sa dať deťom mená, ktoré by ich zosmiešňovali, boli vulgárne alebo hanebné. Z toho čo uviedla vyššie Sandrika nie je nič zosmiesňujúce ani vulgárne. Všetko sú to úplne normálne mená, za to, že tebe sa nepáčia, neznamená, že sú hneď nevhodné pre zápis.
Pár sekúnd googlenia
V tom zozname čudesných mien sa neviem akým zázrakom objavilo moje meno 😂 vždy som bola v tom, že mám nudné meno 😂
tak dajú sa dať hocijaké mená, len treba asi myslieť aj na to, aby s tým dieťa netrpelo v dospelosti 🙂 to myslím samozrejme v tom najlepšom možnom zmysle 🙂