Tipy na originálne mená pre chlapcov
Zistili sme že budeme mat chlapca 😅 ešte mame casu dosť ale tak o mene už rozmýšľame troska ..
pre dievča sme mali niekoľko mien ale pre chlapca 0 bodov
Nepáčia sa mi moc take že: Mateo, teo, Samko, sebko, tobi .. mám pocit že ich je strašne veľa
Nepáčia sa mi však take tie úplne klasiky: Karol Jano, Fero.
Toez niesom za take úplne cudzie mená..
Som stratena 😂😂 aké mena majú vaši chlapci ?
@kitycat Ano to bola ista era,mas pravdu,ale cca 5 rokov dozadu odstartovali mena Matus a Matteo.Ale fakt je ze Jakubov,Samuelov a Alexov bude stale vela,su to velmi popularne mena.
Ja mam Lukáša. Mne sa vseobecne drviva vacsina muzskych mien nepaci a este mam k tomu zahranicne priezvisko, takze o to vacsi problem 😂. Ale dopasovali sme to tak, aby bolo dobre 😁.
Zimné sa páči Robert, Filip, Lukáš, Juraj a ,Jakub. Len ja mám 3 dievčatá takže chlapec už nebude
Vyššie čítam mená, ktorých je v jednej triede v škôlke , škole minimálne po päť. Päť Adamov, päť Martinov, atď. Možno netradičné, originálne, ale pekné Nikolaj, Alexej.
Ivan, Igor, Jerguš, Radko, Ľuboš, Vavro, Svetozár, Mojmír, Rastislav, Bystrík, Belo, Branislav, Cyril, Albert, Eduard, Andrej
Mne sa páči, Boris, Alex, Timotej, Marko, Daniel. Keby som mala chlapca bol by Alexko, ale čakám druhé dievčatko tak bude buď Noémi alebo Melissa 🩷.
Moji majú mená Dárius,Alexis,Damien,Adrien a sú jediný na škole s takými menami okrem Dáriusa ten sa stretol v autoškole s menovcom ktorý tiež povedal ,že dovtedy sa nestretol s nikým čo má rovnaké meno
My budeme mať Michala alebo Jonáša. V okolí mám aj Juraja a Janka - v záplave Mathiasov, Lucasov,Sebinkov je to naozaj príjemná zmena.
Ja som dlho bojovala za meno Félix.. nevieme, čo čakáme, takže máme asi 6 mien v zálohe 🤣😁😁. Ale Adrián, Šimon, Matej, Lukáš, Ondrej sú pre mňa také celkom pekné 😊

@kitycat Och to ani nie,teraz je to popri Michalovi asi najpopulatnejsie meno A mam pocit ze ktory nie je Matus,tem je Matteo.Faky.