icon

Výber krstného mena Karolína, Katarína alebo Paulína?

Dnes o 12:35

Ahojte žienky🙂,

má niektorá z vaš dievčatko s niektorým z týchto mien? Neľutujete výber po rokoch? Ja som najviac za Karolínu, som zžitá s tým menom, prezývka Kaja mi neježí chlpy na predlaktiach😆, akurát si hovorím, že to meno je celkom časté a páčia sa mi aj zvyšné dve, aj keď menej, skôr Paulínka.
Boli ste niekedy v takeh situácii, a dali ste meno, ktoré sa vám páči menej len preto, že favorit je veľmi časté meno? Za postrehy budem rada.😁

autor
Dnes o 12:35

*Katarína 🙂

chestnut
Dnes o 12:43

Mam Paulinku a nelutujem☺️

anna777115
Dnes o 12:53

Ja mam tiež Pavlinku.

ivuska00
Dnes o 12:53

Ja mám Karolínku a stále sa mi jej meno páči, nikdy nebudem ľutovať ❤
Je pravda, že sa mi nepáčilo oslovenie "Kajka", "Kaja", ale hádaj, ako ju volám? 😉 ..a vôbec mi to nevadí 🙂
Mne by nevadilo, že to meno je v tej dobre preferované, hlavne, že sa páči tebe 🙂

anonym_d0a356
Dnes o 13:26

nemám ani jedno, ale Karolína je pekné.
mama chcela aby som ja bola Katarína, ale starkú volali Katuša, Katrena, tak to bol dôvod prečo nie.

anonym_fbece8
Dnes o 13:32

@anonym_autor Daj meno aké sa ti páči a nerieš, koľko ich je a ako ho budú volať iní, ako sa bude volať on a aké oslovenie sa mu bude páčiť.
Máme Andreja, lebo sa mi to meno strašne páčilo a dobre znelo. Vždy sme mu takto hovorili, maximálne Andrejko. A teraz v puberte je pre každého kamaráta Aďo a sám si povie dokonca Ajo - hoci vie, že sa mi strašne nepáči. Ale verím, že vyrastie, zmúdrie a bude z neho zasa Andrej. A svoje pekné, elegantné meno ocení.

polodrahokam
Dnes o 17:03

Paulína

anonym_585657
Dnes o 18:07

Pavlína je pekne meno.

estellas
Dnes o 18:17

@anonym_autor Mám v okolí dievčatá s týmito menami.
Karolínu volajú Kaja, jej sa to tak páči.
Paulínu vždy Paulinka.
Mne sa najviac páči meno Katarína z týchto.n

anonym_d2cfcf
Dnes o 20:28

Z týchto Paulína. Tie ostatné sa mi nepáčia a sú moc časté.

marci9
Dnes o 21:06

jednoznačne Karolína

basska_b
Dnes o 21:52

My sme tiež zvažovali Karolína alebo Paulina, ale presne ta prezývka Kaja mi vadila. A Karolína je veľmi tvrdé, to sa jej zas tak až škaredo povie... poznáme pár Paulinok a je to veľmi milé a univerzálne meno.