Výber mena pre dvojčatá: Aurora, Rebeka alebo Dália?
Ahojte, s manzelom cakame dvojicky a su to dievcatka. Rodim o 3 mesiace. Zvazujeme mena Aurora a Rebeka. Čo si o tom myslite? Zvazovali sme este namiesto Aurory aj Dália.☺️
Ja len taký vtip k tomu ako ich budeš často volať naraz.
Boli sestry, jedna sa volá Kristína, druhá Bohumíra. Ako ich volá otec domov? Krista, Boha poďte domov! 😁 Mysli aj na to.
Mne sa z tohoto najviac páči kombinácia Auri a Dali znie mi to tak velmi nežne a žensky. Narozdiel od toho Rory a Beky mi zneju ako dvaja psy 😅 Ja mam asi averziu voči menu Rebeka, lebo nepáči sa mi ani keď na nich v rychlosti volaju, že Rebi, ani Bebe, ani Rere a podobne. Jedinú zhodu vidím v tom, že Rebeka ma v sebe R aj Aurora, inak mi k sebe pocitovo viac pasuje Aurora a Dália.
@anonym_autor ked sa vam pacia, tak ich dajte. Ved je to iba tvoja vec a mužova. Mne sa Rebeka paci, Aurora nie ale ani by som sa nad tym nepozastavila, keby sa mi nejaka zena, tak predstavi. Ved je to vec rodicov, ak sa jej nebude pacit, moze si ho v dospelosti zmenit. Mna by z praxe zaujimalo aka je skratka pre Auroru. Rebeky volaju Beka aj Rere som uz pocula.
@betulinka1 rebeka - reby, beka.. aurora - aurorka, aury, alebo dokonca aj Ava… ☺️ muzov otec nevie vyslovit R, tak sme vymysleli prezyvku Ava😂
@talia16 praveze namiesto aurory zvazujeme Daliu, rebeky sa nevzdam nikdy, to chcem uz odkedy som mala 13😂🫶
@anonym_autor zijem v zahranici a Aurora je velmi popularne meno a mne sa aj velmi paci. Kombinacia Aurora a Rebeka sa mi tiez celkom paci 🙂. Nakoniec je to len na vas rodicoch, ako pomenujete svoje dievactka 😉
@betulinka1 rebeka - reby, beka.. aurora - aurorka, aury, alebo dokonca aj Ava… ☺️ muzov otec nevie vyslovit R, tak sme vymysleli prezyvku Ava😂
@talia16 praveze namiesto aurory zvazujeme Daliu, rebeky sa nevzdam nikdy, to chcem uz odkedy som mala 13😂🫶
@anonym_autor jeden sused vedla mojej babky mal ratlika s menom Rebeka

@anonym_autor ked sa vam pacia, tak ich dajte. Ved je to iba tvoja vec a mužova. Mne sa Rebeka paci, Aurora nie ale ani by som sa nad tym nepozastavila, keby sa mi nejaka zena, tak predstavi. Ved je to vec rodicov, ak sa jej nebude pacit, moze si ho v dospelosti zmenit. Mna by z praxe zaujimalo aka je skratka pre Auroru. Rebeky volaju Beka aj Rere som uz pocula.