icon

Adamko alebo Matúško

alinka5
30. nov 2021

Ktoré meno by ste vybrali vy? Priezvisko Horváth

Strana
z2
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
patricka
30. nov 2021

Matúš

deti95060810
30. nov 2021

obe sú pekné...asi viac Adam

agacela
30. nov 2021

Vybrala by som Adam (krátke) Horváth (dlhé)

Matúš (dlhé) Horváth (dlhé) vsetko dlhé a viac mi reže ten Adamko 🙂
Ale obe sú krasne mena

trema
30. nov 2021

Matúš

breznica
30. nov 2021

@alinka5 Adam

bucko555
30. nov 2021

Adam

guliver19
30. nov 2021

@alinka5 obe su otrepane a tuctove. A kazdy druhy je adamko a kazdy treti matusko😄

matus7030
30. nov 2021

@alinka5 obe sú to krásne slovenské mená. Mne sa páčia, ale ja Adamov a Evičky beriem ako pomstu rodičov😁, lebo majú meniny na Vianoce. Ja by som len kvôli tomuto Adama dať nikdy nemohla.

marsmykkok
30. nov 2021

Adam

elanor
30. nov 2021

@matus7030 suhlasim, tiez by som Adama nedavala, kvoli Vianociam. Clovek a dieta obzvlast je ukratene o jeden sviatok. Takmer nikdy a nikto si nespomenie, ze tu tot nejaky Adam (ci Eva) ma dnes meniny, ale kazdy -huraaa vianoceeee, Jeziskooooo, Satntaaaa a nevieeeem ktoooo, darcekyyyyy...

Z tychto konkretnych dvoch, nuz osobne sa mi nepaci ani jedno.
Skor Andrej, alebo Martin.

ankare
30. nov 2021

Už keď len z týchto,tak Adam

ella_price
30. nov 2021

- Mami a podľa čoho si mi vyberala meno?
- Čo ja viem, na modrom koňovi mi poradili.

macik34
30. nov 2021

@alinka5 ani jedno

lilyianka
30. nov 2021

@alinka5 predtým si riešila Oliver vs Patrik,teraz Adam vs Matúš?

oooieo
30. nov 2021

Matúš

michaela789
1. dec 2021

Ja tieto diskusie o menách absolútne nechápem 🤦‍♀️ veď je to tvoje dieťa, daj meno podľa seba a jeho otca...
Je úplne logické, že keď tu dáš vybrať miliónu ľudí registrovaných na koňovi, dozvieš sa akurát to, že každému sa páči niečo iné... A to budeš dieťa volať podľa toho, čo ti cudzí povedia? Ja by som sa neradila ani len v rámci rodiny, nieto na internete.
Mená sme vybrali s manželom vždy a potom len oznámili a bolo vybavené.

miadi
1. dec 2021

Ja by som sa zas neriadila tym kedy mà meniny ale zas Ja ich vobec neoslavujem. Pride mi to total odveci sviatok 🤣a to mam skoro vsetky rada ale u nas to ani neexistuje Takze deti nie su o nic “ ukratene.” .. je to take random nahodne. Datum v kalendari. Ale z tychto k tomu priezvysku asi Matuš . Ja vzdy hovorim Radsej nech si vyberie tvoj muz ked si nevies vybrat ( za co ma tu jedna za komplexovana nazvala neprijemnou 🤣) ako cudzi ludia. Z netu.

marianna_peskova
1. dec 2021

Adam.

kate_cs
1. dec 2021

@alinka5 Adamov je teraz veľmi veľa. My sme vybrali meno Matúš a je super. Nášmu drobcovi sa úplne hodí.

mata1001
1. dec 2021

Jasné ,ze Adam. ❤

anjelicek26
1. dec 2021

Ako baby spomenuli, obe mena su v top desiatke slovenskych mien momentalne...kazda skolka ma par Adamov a par Matuskov, este par Jakubov... ak mate este tretie meno na zozname, skusila by som to este prehodnotit. Ale s tychto dvoch asi Adam, lepsie sa to v zahranici vyslovuje a boh vie, kde nase deti raz skoncia.

fineta
1. dec 2021

@alinka5 Ak Ti neprekaza, ze meno Adam je velmi casto používané, tak by som sa k nemu priklonila. Pred 18 rokmi, ked sme ho dali synovi, roztrhlo sa s nim vrece. Naozaj som mala pocit, ze kazdy treti chlapec bol Adamko. Teraz by mi to prekazalo, uz by sme mu z tohto dovodu vybrali ine meno, hoci po synovi Adamovi som tuzila od strednej skoly. Tazko Ti je radiť... Matúš je krasne tradičné meno, tiez ich je dost... (Oliver a Patrik sa mi osobne vobec nepaci a tiez je teraz kazdy druhy Oli. 🤷‍♀️)

lejja
1. dec 2021

Matúš

asia83
1. dec 2021

@alinka5 Adam.

ivona545
1. dec 2021

@alinka5 My máme prvého Matúška a čakáme druhé bábo..ak to bude chlapec bude to určite Adamko (to meno som mala v hlave už pri prvom) ❤️ takže mne sa páčia obe 😉

mpg
1. dec 2021

Adam je teraz moderné meno, lepšie ako Matúš sa mi páči Matej.

oli18
1. dec 2021

My máme oboch 🙂

nelly1310
1. dec 2021

@alinka5 Adamko

Strana
z2