Aké dievčenské meno sa hodí k menu Júlia?
Ahojte, potrebujem vybrať druhé dievčenské meno, staršia je Júlia. Úplne tápam, času je málo, pri prvej to bolo jasné a teraz to vôbec jasné nie je :D Ďakujem za vaše tipy 🙂
Dagmar
Tamarka, Stelka...moje naj..
Ja by som vyberala, aby sa hodilo k priezvisku. Prečo by sa mali súrodencom mená nejak špeciálne navzájom hodiť?
@54tinka54 vidíš ty nechápeš, iný chápe. Nie je to žiadna nová móda, je to normálna vec, nad ktorou sa bežne človek zamyslí lebo asi k takému tradičnému menu ako je Júlia nedám druhé Oxanu, Lunu, Chloe alebo neviem čo. Vieš čítať s porozumením? Lebo píšem, že si neviem vybrať druhé dievčenské meno - to znamená, že ma zatiaľ nijaké neoslovilo. 🙈
Timea
@katrinka8 a kto hovorí o nejakej podobe? Tak asi keď sa prvé hodí k priezvisku, tak sa bude aj druhé. A ak niekto má Júliu tak môže prispieť svojim tipom. Nechápem prečo sa vyjadrujete tie, ktoré nemáte čo k veci povedať.
Keďže tradičné tak Anna , Mária, Terézia, Barbora
Katarina, Slavka, Lenka...
Julianna 😁
Ja mám najstaršiu Júliu a potom mám Terezku a Kristínku.Takže sme pokračovali v takých " klasických".
My máme Máriu .Julku a Majku
No predsa Lívia ❤️
Ahoj. Ja mám najstaršiu Janku a potom Júliu a k nim ešte Emu 😊.
Známa ma Júliu a Sáru 🙂
Júlia a Olívia? To sa mi celkom hodi k sebe 😁
mne sa paci Lujza
Áno viem čítať s porozumením.. otázka je položená jasne - aké meno sa hodí k menu Júlia?
Jedine že ti to takto napísal admin.
Ak chceš aby sa druhé meno hodilo k menu Júlia, tak napr Mária, Terézia, Lívia, Lucia…
V nadpise témy je, aké meno sa hodí k menu Júlia. Tak treba položiť inak otázku.
Snáď je téma verejná pre všetkých a môže sa k nej ktokoľvek vyjadriť. S tým sa na verejnom fóre počíta.
K Júlii sa hodí xy mien. Poznám sestry Simona a Júlia, Adriana a Júlia, Janka a Júlia...
Tak podľa mňa by sa tiež mali hodiť, žiadna nová doba ako sa píše hore..
nebude jedna Aileen a druha Zuzka..
Mne by sa hodila napr Adela alebo Marína, to su take pekne tradicne mena. Ale popravde my mame Karolinu, Anetu a Lujzu, takze stredna ma take modernejsie meno, pacilo sa manzelovi, tak som ustupila, chcela som Julianu 🙂.
Júlia a Emília
Klára
Valéria. Obidve aj Júlia sú latinske povodne rímske mená
Ja mam dcéru Júliu, o jednu sme prišli, to by bola Terezka a keby ešte máme tak určite Marina
Mne sa by sa hodila Mária.
Starsiu mame Juliu a mladsiu Terezku 🙂
Júlia/Olívia, Júlia/Mia, Júlia/Zoja ... 😊

Toto ja nechápem, to je nejaká nová móda vyberania mien pre deti? To sa musí meno ďalšieho dieťaťa hodiť k prvému? Veď dám také, aké sa mi páči, či?🙂