Aké dievčenské meno sa hodí k menu Júlia?
Ahojte, potrebujem vybrať druhé dievčenské meno, staršia je Júlia. Úplne tápam, času je málo, pri prvej to bolo jasné a teraz to vôbec jasné nie je :D Ďakujem za vaše tipy 🙂
Ladomira by mohlo byt fajn 😁
Amalia
Mna napadlo ako prvé Júlia a Sabína. Alebo... Júlia a Karolina ( obidve take romanticke mena)
Po prečítaní odpovedí je jasné, že k menu Júlia sa hodí polovica dievčenských mien z kalendára
Mia, Lýdia, Malvína.
Jednoznačne Rosalina 🙂
Mne sa k nemu nehodia take mena v ktorych je tiez
-ia. Skor take “tvrdsie” ako Júlia a Klára, Júlia a Laura, alebo mozno Júlia a Dominika
Mne sa hodí aj Sofia
Tiež som chcela dať druhé dcérke toto meno,prvá je Sofia
Sofia-Julia
Nakoniec je druhá dcérka Amélia
Mám Júliu. Vybral manzel. Ja som veľmi chcela Líviu. Ešte aj teraz si niekedy povzdychnem, ako by sa jej to hodilo. Už nebudem mať ďalšie, ale v inom vesmíre, keby som mala ďalšiu dcéru, neexistovala by sila, ktorá by ma odhovorila pomenovať ju Lívia.
Hociake meno zo slovenskeho kalendara.
Mne sa hodia také tradičnejšie končiace na -ia
@stellarstar Dzuliana
Ja poznam kombinaciu Julia a Monika. Celkom pekne mi to pride.
Nela
Viola, Melánia, Paulína
Mne sa velmi páči meno Júlia v zozname s nou mám ešte mená Lívia, Amélia, Marína, Viola, Emília, Sofia, Klára, Viktória, Valentína, Valéria, Natália, Aurélia, Rozália
Ešte mám jedno meno, ktoré sa mi velmi páči, ale nemá takú historiu ako Júlia a to je Eliána. Vizuálne sa mi k sebe hodia Júlia a Eliána
Cecilia. Ked tradicne, tak tradicne.
Ja som mala na základnej škole spolužiačku Júliu a tá mala mladšiu sestru Janu, boli to úžasné dievčatá a veľmi sa mi páčilo to sesterské prepojenie, volali sme ich Julka a Janka, hodili sa mi tie mená k sebe veľmi ❤
Tiež som vyberala tak aby sa mená detí k sebe hodili.Mám Sofia,ale nedám k nej Jožka a Františka.
Mám Sofia,Lucas,Alex.......
K Júlia sa mi hodí Terezka.
K Julii sa mi presne hodi nieco s R - Tereza, alebo Laura, Sara.
Ja som Juliana. Mam sestru Bibianu. Nasi nas volali a stale volaju Juli a Bibi 🙂
Drzim palce 🩷
@54tinka54 tiez nechapem. Kazde dieta je jedinecne a bude zit svoj zivot. Nevidim dovod davam meno len lreto aby sa hodilo k druhemu menu
Klára? No a moja staršia sa volá Paulinka 🙂 podľa mna najkrajšie meno na svete 😊😍