icon

Aké mená sa vám nepáčia?

terry2003
14. mar 2022
Strana
z5
nnnuuunnn
Autor odpoveď zmazal
mamina0078
14. mar 2022

Také nepoznám ale su mena ktoré by som nedala skrz zlu skúsenosť s ich nositeľmi, ktorych si nechcem istým spôsobom prostredníctvom mien deti pripomínať

dadka128
15. mar 2022

@mamina0078 také, ktoré by som dieťaťu nikdy nedala, napr meno, ktoré už niekto ma q nemám ho rada 🤷‍♀️

snazilka_bio_mamka
15. mar 2022

Nina, Natalia, Petra, Michala, zara, zoe,vanesa - tieto mena mi nahanaju hrozu v tom smere, ze by som nedala svojmu dieťatu nikdy

zuzitko74
15. mar 2022

Už od detstva mám neodôvodnenú averziu k menu Karol - sama neviem prečo.

miskamicha
15. mar 2022

@terry2003 renata

janetinka27
15. mar 2022

vlasta, olga, renata, karol, hugo, iveta, viktor/viktoria, igor, vladimir, miroslav...

asia83
15. mar 2022

@terry2003 Cudzojazyčné, ako Vanessa, Janette, Elizabeth, Chloe. “Vymysleniny” novodobých mamičiek, ako Sanel, Zoe, Mia, Marko, Amia, ktoré niekedy niekde počuli. Tuctové mená, ako Sofia, Nina, Ema, Jakub, Matúš.

buzby
15. mar 2022

@asia83 úplne súhlasím.

nuci616
15. mar 2022

No zaujímavá otázka, ale je pravda že mená si spájame s ľuďmi :D Ale je pravda, že ani ja nie som zástancom takých tých zahraničných mien.

kittykat22
15. mar 2022

Meno ako take mi nevadi ziazdne. Skor mi vadi ked rodicia zle nastavia foneticky meno a priezvisko a blbo to dohromady znie.

drimonna
15. mar 2022

Príliš časté mená sa mi nepáčia- Jakub, Samuel, Ema/Emma, Sofia, Natália, Nela, Nina,...🤷🏽‍♀️ Nepáči sa mi ani meno Oľga a také tie príliš zahraničné podoby mien, ktoré máme v kalendári- Anette, Vanessa (s dvomi S), Marco miesto Marko, Elias miesto Eliáš, Caroline, Carin, Ketrin/Katrin, Mischelle, Hannah,Sarah,...

ddaassuullaa
15. mar 2022

@kittykat22 to aby si aj baba pred vydajom rozmyslela, ci sa jej priezvisko hodi k menu🤣

@terry2003 osobne naozaj "nedavam" zenske mena Jana, Renata, Jolana, Rozalia, Maria, Jara (jedno ci Jarmila, Jaroslava), Gabriela, Ivana
Muzske Igor, Hugo, Fero (vo vsetkych formach), Jozef, Silvester, Mikulas (tie 2 posledne kvoli spojeniu s nejakou formou sviatku a oboch sme mali v rodine co som.ako dieta nechapala🤣), Karol, Boris, Palo,.Julo

dazdovka
15. mar 2022

@asia83 Marko má v rodnom liste môj otec narodený v roku 1943,.idem si myslieť že moja babka bola výmyselná moderná mamička.

dazdovka
15. mar 2022

Nepáči sa mi Alexko, Nikolasko a Lurdeska, inak v pohode komu sa čo ľúbi nech si nosí.

jana_eyre_2
15. mar 2022

Mne sa páčia všetky mená, ak je však nepríjemný človek, tak bohužiaľ zhovadi aj meno, hoci môže byť aj pekne.. napr. Meno Adolf, alebo Vladimír, bohužiaľ vždy keď ho zapocujem tak sa mi tam doplní priezvisko tých hrozných chlapov a už je to meno pokazené... 😔

0silvia0
15. mar 2022

@jana_eyre_2 az teraz som si to uvedomila, mam otca Vladimira🤪

0silvia0
15. mar 2022

@terry2003 pre mna uplne ze najskaredsie meno he Žaneta. Slovensku formu tohoto mena nemali nikdy vytvoriť. S tym Ž je hrozne.

modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
beata110
15. mar 2022

@terry2003 pre mna Vivien a Vanessa su strasne az mi zle pride na zaludok ked ich pocujem.😏 a este ked povedia Vivi tak aj chlpy na chrbte postavia 🤪

marianarem
15. mar 2022

@terry2003 Mne sa od malicka nepozdavali mena Pankrac, Servac a Bonifac. Hlavne teda ten Servac 🙂 Ale asi nie som sama, lebo za cely zivot som nikoho s tymito menami nestretla.

jana_eyre_2
15. mar 2022

@0silvia0 Ja som aj do nedávna to meno vnímala pozitívne, mám kamaráta Vladimíra..

miskamicha
15. mar 2022

@drimonna najlepsie je Nicolle /poznam taku/...

kvietok2891
15. mar 2022

@terry2003 Lujza, Gejza, Dezider, Gizela no hrôza

kamajka
15. mar 2022

Tuho rozmýšľam ale ... nenapadne ma žiadne. Teda u nás sa jedno dievčatko volá Trinidad alebo Trinity? Už neviem... je to divné ale človek si zvykne ako sa vraví aj na šibenicu... také problémy toto že až. 😂

jani727
15. mar 2022

@modrymotyl8 najkrajšie pre teba pre inych nie

snazilka_bio_mamka
15. mar 2022

@modrymotyl8 za to, ze mne sa nepaci neznamena ze meno je skarede ale utocit je super 🙂

sjuzi
15. mar 2022

Pre mňa sú príšerné Klotilda a Hedviga ☹

modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
modrymotyl8
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5