Aké mená sa vám nepáčia?
Také nepoznám ale su mena ktoré by som nedala skrz zlu skúsenosť s ich nositeľmi, ktorych si nechcem istým spôsobom prostredníctvom mien deti pripomínať
@mamina0078 také, ktoré by som dieťaťu nikdy nedala, napr meno, ktoré už niekto ma q nemám ho rada 🤷♀️
Nina, Natalia, Petra, Michala, zara, zoe,vanesa - tieto mena mi nahanaju hrozu v tom smere, ze by som nedala svojmu dieťatu nikdy
Už od detstva mám neodôvodnenú averziu k menu Karol - sama neviem prečo.
@terry2003 renata
vlasta, olga, renata, karol, hugo, iveta, viktor/viktoria, igor, vladimir, miroslav...
No zaujímavá otázka, ale je pravda že mená si spájame s ľuďmi :D Ale je pravda, že ani ja nie som zástancom takých tých zahraničných mien.
Meno ako take mi nevadi ziazdne. Skor mi vadi ked rodicia zle nastavia foneticky meno a priezvisko a blbo to dohromady znie.
Príliš časté mená sa mi nepáčia- Jakub, Samuel, Ema/Emma, Sofia, Natália, Nela, Nina,...🤷🏽♀️ Nepáči sa mi ani meno Oľga a také tie príliš zahraničné podoby mien, ktoré máme v kalendári- Anette, Vanessa (s dvomi S), Marco miesto Marko, Elias miesto Eliáš, Caroline, Carin, Ketrin/Katrin, Mischelle, Hannah,Sarah,...
@kittykat22 to aby si aj baba pred vydajom rozmyslela, ci sa jej priezvisko hodi k menu🤣
@terry2003 osobne naozaj "nedavam" zenske mena Jana, Renata, Jolana, Rozalia, Maria, Jara (jedno ci Jarmila, Jaroslava), Gabriela, Ivana
Muzske Igor, Hugo, Fero (vo vsetkych formach), Jozef, Silvester, Mikulas (tie 2 posledne kvoli spojeniu s nejakou formou sviatku a oboch sme mali v rodine co som.ako dieta nechapala🤣), Karol, Boris, Palo,.Julo
Nepáči sa mi Alexko, Nikolasko a Lurdeska, inak v pohode komu sa čo ľúbi nech si nosí.
Mne sa páčia všetky mená, ak je však nepríjemný človek, tak bohužiaľ zhovadi aj meno, hoci môže byť aj pekne.. napr. Meno Adolf, alebo Vladimír, bohužiaľ vždy keď ho zapocujem tak sa mi tam doplní priezvisko tých hrozných chlapov a už je to meno pokazené... 😔
@jana_eyre_2 az teraz som si to uvedomila, mam otca Vladimira🤪
@terry2003 Mne sa od malicka nepozdavali mena Pankrac, Servac a Bonifac. Hlavne teda ten Servac 🙂 Ale asi nie som sama, lebo za cely zivot som nikoho s tymito menami nestretla.
@0silvia0 Ja som aj do nedávna to meno vnímala pozitívne, mám kamaráta Vladimíra..
@drimonna najlepsie je Nicolle /poznam taku/...
@terry2003 Lujza, Gejza, Dezider, Gizela no hrôza
Tuho rozmýšľam ale ... nenapadne ma žiadne. Teda u nás sa jedno dievčatko volá Trinidad alebo Trinity? Už neviem... je to divné ale človek si zvykne ako sa vraví aj na šibenicu... také problémy toto že až. 😂
@modrymotyl8 najkrajšie pre teba pre inych nie
@modrymotyl8 za to, ze mne sa nepaci neznamena ze meno je skarede ale utocit je super 🙂
Pre mňa sú príšerné Klotilda a Hedviga ☹