Aké mená ste zvažovali pre vaše dcéry?
Pekny den. Temu zakladam cisto len pre inspiraciu. Ake mena ste zvazovali, ked ste cakali dievcatko?
Ja som zvazovala meno Vanesa, nakoniec je Kristina a keby mam dalsiu dcéru, tak isto by bola Izabela, Isabela. Za mna je to proste krasne meno, aj ked by ju volali Isa, alebo Bela, aj tak aj tak je to pekne pre mna.
Emília, Vanda, Stela, Sabina
Najskôr sme chceli Viktóriu, potom Elišku a nakoniec je Timea a úplne sa jej to meno hodí a aj keď som s ním nebola najskôr stotožnená ,teraz to meno milujem a veru krásne sme jej vybrali 😍❤️
Ja mám barborku a chlapcov mám karolko,a Fabián
Lívia, Petra, Barbora, Ivana, Terézia. Ja som chcela Zita alebo Zuzana ale neprešlo mi. Máme Teréziu.
@liloastitch Jéééj, niekto chcel Zitu. Ja som Zita. Je nás veľmi málo 🙂
Margarétka a Rozalia 😍😍😍
Priateľ chcel Zuzanu po mne alebo Michaelu. Bolo po mojom, máme Izabelu a som veľmi spokojná.
ak by som mala dievča, tak KIARA
..Nina, Barbora, Sára, Radka, Anna, Karolína, Kristína, Malvína - nakoniec máme Radku a Karolínu, rozhodovali sme sa podľa viacerých kritérií, jedno z nich bolo aj priezvisko
My mame Nela,Diana a Lívia.. pacila sa mi aj Tamara
My sme sa nevedeli dohodnúť ci Ema alebo Timea a máme Elenku❤
Izabela, Emma.....no a máme Alžbetku 🙂
Dievčatko síce nemám ale veľmi sa mi páči meno Viktória,volala by som ju Viki,Vikinka 🙂
Alžbetka, Terezka, Mária
My sme chceli niečo slovenské a zároveň netradičné.meno,ktoré nieje v každej triede aspoň 2krat.starsia je Sarah,ale skriniek je všade ako majú a mladšia je Valentína. Tu inú nepoznáme
Mne sa pačila Amálka a Agnes. Ale manzelovi nie. Nakoniec sme sa ale celkom rychlo zhodli na mene Eliška ateraz mame doma 3 tyždňovú Elišku 🙂
Máme Margarétu, Kamilu a Valériu. Po bylinkách🙂
Na zozname som mala ešte: Marínu, Olíviu, Dianu, Agátu, Lesanu, Dáliu.
Doma máme Dorotku ale paci sa mi aj Zojka 😊
ahoj, my sme chceli Noemi, Rút, Sáru a Judit a posledné vyhralo🙂
Zora
Bianka, Nela, Elena, Ela.. no mne sa ešte páči aj také že Jennifer 😊
Marina,Karolina,Vanda,Zara,Zoe,dve z toho mame😊
Elisa a Diana
Agnesa, Anastázia, Svetlana, Petronela, Liana, Tamia 🙂
Melania a Melisa
Han(k)a alebo Anička ❤ ...A mám chlapca - s menom Ľubomír/ Ľubko ;)
Elisa,Melody alebo Jasemin
Diana, Rebeka, Sarlota a mam Alexandru, Ameliu a Ninu 😂

Nezvažovali, mali sme jasno a kalendár vlastne neotvorili. 🤔😅 Keď sme pred 25 rokmi s manželom pracovali na fakulte, tak tam študovalo jedno dievča s menom Dorota. Bola úžasná. A to meno sa hej hodilo ako ri* na šerbel. Vtedy sme si povedali, ze ak sa raz vezmeme a narodí sa nám dcéra, bude sa volať ako tá študentka - Dorota. 😁 A ono sa to predsa stalo aj keď veľmi prekvapivo. 😇💙💙❤️☘️