Aké meno sa chystáte dať svojmu bábätku?
Ahojte baby! 🥰
Aké meno sa chystáte dať svojmu bábätku/bábätkám?
A keď už detičky máte, tak ako sa volajú? ❤️
Šimon a Anežka 😉
Mame Lianku a Rebeku a teraz bude bud Katka alebo Lacko po ockovi
Syn je Viliam, keby sme mali dievča bola by Marína😊
@iva1234 zatiaľ mu každý hovorí normálne Eliáš 🤷♀️ ja mu sem-tam poviem Eli. Ale má ani nie 2 mesiace, takže so škôlkou skúsenosť zatiaľ nemám 😅 Takmer každé meno ti pokomolia, takže týmto by som sa veľmi neriadila. Dajte aké sa vám páči 🙂
Ja mám troch synov a volajú sa Branko, Radko a Zoranko. ( Branislav, Radovan a Zoran)
Čakám prvé a bude to Štefan 🤗jako tatino
My mame Nikolku a Vanesku 🙂
My máme Rudolfa 😁 Väčšinou ho voláme Rudko, ale keď je zlý, tak Rudo 😉
miška a lilly
@ibaneeez aj ja Mám Tiannku a zajtra ma 7 rokov
Matilda a Melisa ;)
@selinaliana a kedy oslavujete meniny? My na Tatianu ale mohli by do kalendara veru pridat k Tatiane aj Tianu. Len netusim kam by som to mala poziadat
@puclik77 ja keď som si dávala do vyhľadávača kedy ma meniny tak mi hodilo že 5.1 a vtedy je aj narodená tak je to 2v1 ;)
Lianka 💜 Marko 💙
My sme dali mena Soňa ❤️, Tímea ❤️, Daniel 💙
My máme Tereza, a keď raz budeme mať druhé bábätko tak dievčenské sa mi páči Dorota, Alica, Sára....chlapčenské Matej, Adam, Filip alebo Vincent...
My máme Tereza a Šimon❤️
Mame Lilianu a Alexa🥰..... Paci sa mi ešte Stelka a Olívia 😊
Doma máme zatiaľ len malého Peťka a keďže mne sa páčia klasické mená, tak budúcnosť možno prinesie Agátku, Barborku, Rudka, možno Paľka.
Mame Leu. To meno som raz davno, mozno ako 10rocna, vybrala v kalendari, vtedy sa mi strasne pacilo a vydrzalo mi to doteraz😍 nastastie mi ho muz schvalil😇
Ja mam Lilianku a Tomáška 💖
Mame dvoch chlapcov. Marek a Jakub

Máme Annu, teraz čakáme znova dievčatko a celkom sa mi začína pozdávať Editka