icon

Aké meno sa chystáte dať svojmu bábätku?

3. jan 2022

Ahojte baby! 🥰
Aké meno sa chystáte dať svojmu bábätku/bábätkám?
A keď už detičky máte, tak ako sa volajú? ❤️

Strana
z5
zsuzsucs
4. jan 2022

Viktoria Zoe a David Teo

Ak by bolo tretie babatko. Dievcatko by dostalo meno Elizabeth Hanah a chlapcek by sa volal Adam😊

frndza
4. jan 2022

Stella💜, Saniya💗, Sebastiano💙
Kebyže mám ďalšie tak by bol Silvan a Synnoeve.
Ešte sa mi páčia (z nášho kalendára): Adam, Patrik a René a Regína, Marianna a Laura.

jjanulienka
4. jan 2022

Maxim, Dorotka ☺️❤️

something
4. jan 2022

My mama dvoch vajcakov. Martin a Vratko. Dievcenske sme mali vybrane Lindu. Pacia sa mi este Gregor, Jergus, Darko.. dufam,ze sme s detmi skoncili a hlavne s chlapcami 😂

bobbly
4. jan 2022

💜Luna a 💙Oliver … a ak by sme mali tretie a bol by to chalan, volal by sa Elliot. 💚

ibaneeez
Autor odpoveď zmazal
ibaneeez
5. jan 2022

@selinaliana to je aka nahoda??? Ja som az pri narodeni zistila kedy ma meniny.

oliviakatka
5. jan 2022

Oliver ❤ druhý chlapec by bol Félix, dievčatá: Olívia, Daria

monicka79
5. jan 2022

Ja mám Lauru, Adama a Ellu. Keby mám ďalšie čo už určite nebude 😀 tak dievča by bola Marína, chlapec Šimon

taily30
5. jan 2022

Moje dievcatko sa vola Abigail

sofi1230
5. jan 2022

Mame Filipa,Mareka,Dorotku a kebyze bolo dalsie tak Gregor alebo Gretka

tinus89
5. jan 2022

@luciah187 aj ja mám tiez Andrejka a chcem strašne ešte Dianku ♥️

mimi3008
5. jan 2022

Risko a Jurko. Pre dievcatko sa nam pacilo Livia, Olivia, mne sa velmi paci Nina, ale manzel vravel a mal pravdu, ze je to caste meno. Pre chlapca sa mne pacilo este aj Adrian

selinaliana
5. jan 2022

@ibaneeez áno ja až po narodení som hľadala a skoro som odpadla keď som našla . A náhoda veru riadna ešte aj narodeniny rovnako. A odkiaľ ste ?

eviulenka
5. jan 2022

Matúško a keby bolo dievčatko bola by Meduška...Meda

elis248
5. jan 2022

Mám dvoch chlapcov, Daniel a Ondrej

kvetinka_andrejka
5. jan 2022

Doma mám Nikodema (Nikuš) a čakam asi Ninu. Ak Nine niečo narastie tak to bude Hubert asi. Nenašli sme žiadne iné meno, ktoré pasuje v troch štátoch kde sa pohybujeme ale viem že na Slovensku všetci budú hneď "že šampanské" tak snáď ostane Nina 🤷‍♀️🤭

maja2308
5. jan 2022

@taily30 krásne meno ,zaujímavé

zuzanka6776
5. jan 2022

Ja mam dcerku Natalku🙂

taily30
5. jan 2022

@maja2308 dakujem. Ma vlastne dve mena, zijeme v usa a tu ma skoro kazdy aj stredne meno

tafita
5. jan 2022

@ave17 u nas v obci je iba nasa. A nasa detska dr, ktora ma licenciu do 19r povedala, ze nema ani jednu. 🙂

nesbo
5. jan 2022

Alexandra a Ivan

selu11
5. jan 2022

Máme Natašu a Zoju.
Vždy som hovorila, že keď budem mať dcéry tak jednoznačne postupnosť mien bude Nataša, Adela, Zina. Nataša ostala, z Adelky som upustila a namiesto nema Zina sme vybrali Zoja a stále viac a viac sa mi to meno páči ( počas tehotenstva som trvala dlho na Zine no nakoniec som sa dala ukecať 😊)

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
dominikachna
6. jan 2022

My máme chlapca Kristian a dievčatko kyra ❤️👌

osiatko26
7. jan 2022

Oliver a Richard

ikonica
24. jan 2022

Mame Zoju a dalsia bude asi Sona... Mozno este aj Natasa, Natalia, Tamara, Alina... Keby to bol chlapec, tak Igor... Trosku ma odradza to, ze Sona ma meniny koncom marca a babo sa ma narodit zaciatkom aprila...

nitka1157
24. jan 2022

Leonard Agátka tretie uvidime

Strana
z5