Aké meno sa chystáte dať svojmu bábätku?
Ahojte baby! 🥰
Aké meno sa chystáte dať svojmu bábätku/bábätkám?
A keď už detičky máte, tak ako sa volajú? ❤️
Stella💜, Saniya💗, Sebastiano💙
Kebyže mám ďalšie tak by bol Silvan a Synnoeve.
Ešte sa mi páčia (z nášho kalendára): Adam, Patrik a René a Regína, Marianna a Laura.
Maxim, Dorotka ☺️❤️
My mama dvoch vajcakov. Martin a Vratko. Dievcenske sme mali vybrane Lindu. Pacia sa mi este Gregor, Jergus, Darko.. dufam,ze sme s detmi skoncili a hlavne s chlapcami 😂
💜Luna a 💙Oliver … a ak by sme mali tretie a bol by to chalan, volal by sa Elliot. 💚
@selinaliana to je aka nahoda??? Ja som az pri narodeni zistila kedy ma meniny.
Oliver ❤ druhý chlapec by bol Félix, dievčatá: Olívia, Daria
Ja mám Lauru, Adama a Ellu. Keby mám ďalšie čo už určite nebude 😀 tak dievča by bola Marína, chlapec Šimon
Moje dievcatko sa vola Abigail
Mame Filipa,Mareka,Dorotku a kebyze bolo dalsie tak Gregor alebo Gretka
Risko a Jurko. Pre dievcatko sa nam pacilo Livia, Olivia, mne sa velmi paci Nina, ale manzel vravel a mal pravdu, ze je to caste meno. Pre chlapca sa mne pacilo este aj Adrian
@ibaneeez áno ja až po narodení som hľadala a skoro som odpadla keď som našla . A náhoda veru riadna ešte aj narodeniny rovnako. A odkiaľ ste ?
Matúško a keby bolo dievčatko bola by Meduška...Meda
Mám dvoch chlapcov, Daniel a Ondrej
Doma mám Nikodema (Nikuš) a čakam asi Ninu. Ak Nine niečo narastie tak to bude Hubert asi. Nenašli sme žiadne iné meno, ktoré pasuje v troch štátoch kde sa pohybujeme ale viem že na Slovensku všetci budú hneď "že šampanské" tak snáď ostane Nina 🤷♀️🤭
Ja mam dcerku Natalku🙂
Alexandra a Ivan
Máme Natašu a Zoju.
Vždy som hovorila, že keď budem mať dcéry tak jednoznačne postupnosť mien bude Nataša, Adela, Zina. Nataša ostala, z Adelky som upustila a namiesto nema Zina sme vybrali Zoja a stále viac a viac sa mi to meno páči ( počas tehotenstva som trvala dlho na Zine no nakoniec som sa dala ukecať 😊)
My máme chlapca Kristian a dievčatko kyra ❤️👌
Oliver a Richard
Mame Zoju a dalsia bude asi Sona... Mozno este aj Natasa, Natalia, Tamara, Alina... Keby to bol chlapec, tak Igor... Trosku ma odradza to, ze Sona ma meniny koncom marca a babo sa ma narodit zaciatkom aprila...
Leonard Agátka tretie uvidime

Viktoria Zoe a David Teo
Ak by bolo tretie babatko. Dievcatko by dostalo meno Elizabeth Hanah a chlapcek by sa volal Adam😊