Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?
Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania
@pininka Mne sa veeelmi paci aj Johana aj Johanka. A asi aj Johanna.😉
@stellasweet aj mne sa páči,dokonca aj Jovanka, ale doma mi to aj tak nepreslo
Pre nás krásne meno Alžbetka.
my name vilmu a vavra, chcela som nieco zabudnute slovenske
A my mame Jerguška a Bibianu a Jakubka
My máme Sofiu a Kornéliu.
@pininka Tiez nie je zle.... Ale Johan(k)a sa mi paci uz asi 100 rokov.
@pininka A teraz cakas dievcatko? Uz si pre Johanku rozhodnuta? ( necitala som vsetky prispevky, mozno si to uz pisala...)
@stellasweet áno čakám dievčatko,doma už mám dvoch chalanov a tak sme demokraticky ťahali z klobúka a vytiahli sme si Julianu. No este vôbec nie sme rozhodnutí na 100%. Pri chlapcoch to bolo jednoduchšie.
@selena2 My Alžbetku máme, preto som písala, že pre nás je to najkrajšie meno. Veľmi sa nám páčilo. Máme ho aj v rodine. Nikto jej nepovie ináč ako Alžbetka. Vieš, každé meno hlúpi a zlí ľudia si povedia po svojom. Ako si dieťatko voláte doma, tak si zvykne aj okolie. Škoda, že si nedala na návrh manžela. Sofia a Kornélia sú tiež krásne mená. Najhlavnejšie je, aby naše deti boli zdravé a šťastné.
Nezvycajne meno pre chlapca Albin..Henrich..
Ja mam Amandu voláme ju Mandy proste sa mi páčilo)
@pininka Ano,videla som,ze mate uz 2 zbojnikov. Obe mena na "J" a do tretice tiez. To je pekne. A Juliana je neobvykle,ale pekne meno.
@martinka285 aj my máme Vandu, a je jediná v škôlke a širokom okolí 😉
@stellasweet všetci sme na J, ale možno sa nakoniec rozhodneme ešte inak, ja som sa smiala,že keď ju uvidím, rozhodnem sa definitívne.
Baby mate niekto doma Tinu? Nechceme Kristina ani Martina, iba Tina 🙂
Keby som mal chlapca tak by som mu dal meno Charles alebo Logan no neviem či mi to na matrike povolia. Velmi sa mi páčia tie mena 🙂 A keby bolo dievčatko tak by sa volala Kelly 🙂 Mám skoro 18 🙂 Ale rád myslím do budúcnosti.
Ja som dala dvojickam Tamia a Dalma, najprv som vsetkych sokovala ale teraz si uplne v pohode vsetci zvykli☺
@oravka2013 krasne mena.. 🙂
syn sa volá Daniel, nevesta Bianka a vnúčik Sebastián doma Sebi
My nakoniec budeme mat Julianne.
My máme Viktóriu a Apolóniu.
Doma im hovoríme Vikinka a Apolka.
dievcatko napr Zina 😊
Môj syn sa volá Théo a ďalší bude asi Tim alebo Timeo
Obočie mám až na čele z toho, akým menom dokážu rodičia "potrestať" svoje deti. Hrôza, už nevedia, čo by vymysleli...

@pininka neboj nebudú to riešiť 🙂 ja som z PO a kamoška má johanku a volajú ju Johanka
@destra aj my máme Jonáška 💖👌 voláme ho Jojo, Jonášek a mala zojka ho vola Jojo-bo (ako jojo bábo) :D