icon

Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?

nkaps
26. jan 2012

Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania

luci1012
6. apr 2017

@nkaps veľmi sa mi páči meno Tania! 🙂

demara
6. apr 2017

Denis,Marko,Niko🙂

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
kacenka151
6. apr 2017

@zltyslonik nemam preco vymyslat bez ova... zijem v zahranici, svadbu mam zahranici automaticky dostanem to co muz..
ked chces byt svetova ? ..
Ty ked chces byt mudra zdrz sa blbych komentarov 🙂

pininka
6. apr 2017

@kacenka151 som velmi rada,ze admin to konecne zacal upravovat,to je neskutocne ako tu reagovali tie dve dane osoby, zjavne znacne zakomplexovane co asi v zivote nevystrcili nos z domu a nemaju ani sajnu ako to chodi v zahranici, pripadne ak mas manzela zo zahranicia.

kacenka151
6. apr 2017

@pininka to su take osoby co si potrebuju nieco dokazovat.. urazat tu mena deti, zien, priezviska je celkom pod uroven.. keby radsej svoj cas vyuzila efektivnejsie🙂 ale ved nenechame si pokazit den..

sylvia217
6. apr 2017

@koofinka jeej mne sa to tiež tak páči.. mame Sylvo a Timo.. Ivo sa mi tiez veľmi páči a ešte Noro.. 🙂

bubbble
6. apr 2017

my cakame Jonatána, mne to teda ani neprislo nejake extra nezvycajne ale podla reakcii okolia asi zjavne je :D a preco? proste sa nam paci 🙂

dodula1
6. apr 2017

Ja mám dcérku menom Elissa, krásne a nezvyčajné meno. S mm sme sa dokonale zhodli.

zuzana203
6. apr 2017

@larosa perfektné 😉

zuzana203
6. apr 2017

@mokoo daj názov toho homeopatika, ktoré je na to dvíhanie obočia 😉

mamateova
6. apr 2017

Keďže žijeme v zahraničí tak sme sa rozhodli pre mená matteo a nathan ale už ich je počuť aj na slovenku... pekný deň. Ináč siroky vyber ale veľa krásnych mien.

pininka
6. apr 2017

@kacenka151 ako pises,nebudem si kazit den, kaslem na nich.

kiarita11
6. apr 2017

Prišla som si prečítať aké mená majú vaše detičky a musela som sa preklikať cez stovky trápnych osočovacích komentárov, ktoré nesúvisia s témou a ako to už niekto písal, robia hanbu celému ženskému rodu :(. Je to smutné, niekedy chcem ísť na diskusiu a potom si poviem, že kašlem na to, nejdem si kaziť deň...
Moja dcéra sa volá Larisa. Som z Balkánu a tam je bežné. Tiež je bežné v Rusku, hoci je gréckeho pôvodu. Našla som ho v kalendári, pri Alici, neviem čo všetci na mňa pozerali, odkiaľ mám také divné meno. Od mala som mala jasno v tom, že moja dcéra bude Kiara, ale naša malá akoby si sama toto meno vybrala, fakt. Meniny my neoslavujeme, ale má ich 6.9. A voláme ju Lara, Larka, Larča, Lariska, Laris, Lari. Dá sa oslovovať aj Lisa/Risa.

zuzana76
6. apr 2017

@peliroja ja len že v prezyvke máš chybu, pelirroja sa píše s dvomi r, ale tak možno len preklep to bol

larosa
6. apr 2017

@kacenka151 my sme chceli vanesu a som vaskova(bez makcena), nastastie manzel vyhral, teraz po 13rokov si uvedomujem, ze vanesa vaskova by bolo desne 😀

larosa
6. apr 2017

my mame Antoniu, Alexandru a Amaliu, nie su nejako velmi nezvycajne, ale nepocut ich casto, teda okrem Sasky 🙂

baja15
6. apr 2017

Máme Claru. Rozhodovali sme sa medzi Kiara a Clara. Voláme ju Klari alebo Klárka. Ja som Barbora "zo slovenského kalendára" a skoro všetci ma volali prizviskom lebo bolo ľahšie vysloviteľné(až kým som sa nevydala). Takže taká Zoe to medzi rovesníkmi môže mať jednoduchšie ako Marcela...

kacenka151
6. apr 2017

@larosa ved to aj ja som tsk tozmyslala ze to bude tazke a to mu predsa nespravim 🙂) ale ako zaujimave to je veru

nikoleta1301
6. apr 2017

My máme dcérku Amy Deborah 🙂

koofinka
6. apr 2017

@sylvia217 krasne mena... keby mam tretie, urcite sa inspirujem 😉

luckalee
7. apr 2017

My máme syna Maxima A malA sa volá Naiya. Je to grécke meno A veľmi sa jej hodí. Voláme ju najka alebo najuska 😊😊

mareen1
7. apr 2017

Moj syn je Liam a dcera Tara. Zijem v zahranici a mame nemecke priezvisko. Som rada, ze tu mena nikto tak neriesi ako na Sk. Necitili sme sa obmedzeni predsudkami a mohli sme dat mena, ktore nas oslovili aj ked aj tu su nezvycajne...

pininka
7. apr 2017

@mareen1 krasne mena aj jedno aj druhe, ja som tiez pred rokmi chcela dat zahranicne meno, ale manzel nesuhlasil, aj ked popravde,co su to zahranicne mena? Ani takr tradicne meno ako je Jozef nieje povodom slovenske ani slovanske.

rea92
7. apr 2017

Náš najstarší syn (5 rokov) sa volá Henrich...po svojom otcovi 🙂
A najmladší (2 roky) sa volá Kristián....Kristiánov je veľmi máličko, takmer vôbec o takom mene nepočuť, a ja som chcela meno aké ešte v rodine nemáme 😀

pertulik
7. apr 2017

@nkaps my máme Ruby Elizabeth 🙂)

tina981
7. apr 2017

Ja mam dcerky s menami Nicolette a Nanette

bluff
7. apr 2017

LaPetra

yanni
7. apr 2017

@kiarita11 My zijeme v Nemecku a Larissa (s dvojitym s) je uplne bezne meno. A vcelku vkusne 😉

yanni
7. apr 2017

@larosa Hihi aj my mame Antoniu. A ked zakricim Antonia, tak sa otoci len jedno dieta. to NASE 😉