Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?
Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania
Denis,Marko,Niko🙂
@zltyslonik nemam preco vymyslat bez ova... zijem v zahranici, svadbu mam zahranici automaticky dostanem to co muz..
ked chces byt svetova ? ..
Ty ked chces byt mudra zdrz sa blbych komentarov 🙂
@kacenka151 som velmi rada,ze admin to konecne zacal upravovat,to je neskutocne ako tu reagovali tie dve dane osoby, zjavne znacne zakomplexovane co asi v zivote nevystrcili nos z domu a nemaju ani sajnu ako to chodi v zahranici, pripadne ak mas manzela zo zahranicia.
@pininka to su take osoby co si potrebuju nieco dokazovat.. urazat tu mena deti, zien, priezviska je celkom pod uroven.. keby radsej svoj cas vyuzila efektivnejsie🙂 ale ved nenechame si pokazit den..
my cakame Jonatána, mne to teda ani neprislo nejake extra nezvycajne ale podla reakcii okolia asi zjavne je :D a preco? proste sa nam paci 🙂
Ja mám dcérku menom Elissa, krásne a nezvyčajné meno. S mm sme sa dokonale zhodli.
Keďže žijeme v zahraničí tak sme sa rozhodli pre mená matteo a nathan ale už ich je počuť aj na slovenku... pekný deň. Ináč siroky vyber ale veľa krásnych mien.
@kacenka151 ako pises,nebudem si kazit den, kaslem na nich.
Prišla som si prečítať aké mená majú vaše detičky a musela som sa preklikať cez stovky trápnych osočovacích komentárov, ktoré nesúvisia s témou a ako to už niekto písal, robia hanbu celému ženskému rodu :(. Je to smutné, niekedy chcem ísť na diskusiu a potom si poviem, že kašlem na to, nejdem si kaziť deň...
Moja dcéra sa volá Larisa. Som z Balkánu a tam je bežné. Tiež je bežné v Rusku, hoci je gréckeho pôvodu. Našla som ho v kalendári, pri Alici, neviem čo všetci na mňa pozerali, odkiaľ mám také divné meno. Od mala som mala jasno v tom, že moja dcéra bude Kiara, ale naša malá akoby si sama toto meno vybrala, fakt. Meniny my neoslavujeme, ale má ich 6.9. A voláme ju Lara, Larka, Larča, Lariska, Laris, Lari. Dá sa oslovovať aj Lisa/Risa.
@kacenka151 my sme chceli vanesu a som vaskova(bez makcena), nastastie manzel vyhral, teraz po 13rokov si uvedomujem, ze vanesa vaskova by bolo desne 😀
my mame Antoniu, Alexandru a Amaliu, nie su nejako velmi nezvycajne, ale nepocut ich casto, teda okrem Sasky 🙂
Máme Claru. Rozhodovali sme sa medzi Kiara a Clara. Voláme ju Klari alebo Klárka. Ja som Barbora "zo slovenského kalendára" a skoro všetci ma volali prizviskom lebo bolo ľahšie vysloviteľné(až kým som sa nevydala). Takže taká Zoe to medzi rovesníkmi môže mať jednoduchšie ako Marcela...
@larosa ved to aj ja som tsk tozmyslala ze to bude tazke a to mu predsa nespravim 🙂) ale ako zaujimave to je veru
My máme dcérku Amy Deborah 🙂
My máme syna Maxima A malA sa volá Naiya. Je to grécke meno A veľmi sa jej hodí. Voláme ju najka alebo najuska 😊😊
Moj syn je Liam a dcera Tara. Zijem v zahranici a mame nemecke priezvisko. Som rada, ze tu mena nikto tak neriesi ako na Sk. Necitili sme sa obmedzeni predsudkami a mohli sme dat mena, ktore nas oslovili aj ked aj tu su nezvycajne...
Náš najstarší syn (5 rokov) sa volá Henrich...po svojom otcovi 🙂
A najmladší (2 roky) sa volá Kristián....Kristiánov je veľmi máličko, takmer vôbec o takom mene nepočuť, a ja som chcela meno aké ešte v rodine nemáme 😀
Ja mam dcerky s menami Nicolette a Nanette
LaPetra

@nkaps veľmi sa mi páči meno Tania! 🙂