Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?
Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania
@zojulka Ako volate Jerguska doma? My toho nasho aj Gugi , Dudu alebo Jeržíček 😂
@denisamuller
Jerguško, Jergi, Jergušino
My sme dali synčekovi meno Andreas, a voláme ho Adiko 😉 pretože ho tak nazvala jeho staršia sestrička. Je medzi nimi rozdiel 15 mesiacov 😀.
@denisamuller nooo, v jaslickach ho len Jerguško, vraj najlepsie dieta. Doma ho tiez Jergus, Jergusko a ja ho Jurošik a ked neposlucha, tak Lapin, obcas Serdžo - to netusim ako vzniklo a znami ho Jergi volaju. To Vase pomenovanie sa mi velmi paci 😉
@bmuller a co taka Džesika, raz sme takych klientov mali 😂 (a ano takto sa pise)
jesika je pekne meno, akurát, že je brutal ju vyslovovať s "J" ako za čias Bernolala 🙂
@matazirafa a hlavne potom ta kombinacia s dotycnymi priezviskami 😀
Ja mam dceru Zaru, zijeme v USA a najvacsia sranda bola ked mala take tri roky a ucila tu dospelych, ze ona sa vola Zaricka alebo Zaruska. A mordovala ich, az kym to spravne nevyslovili.
Pekné meno 😀
@denisamuller také pekné meno a také nemožné domáce oslovovanie decka, poznám Gregora a pekne ho volajú Gregorko, aj keď už je dospelý, kamaráti Gregor
My mame natašu. 🙂
@nenne27 to vyzerá ako by si pracovala s "osadníkmi" 😀😅
Keď to tu tak čítam spomenula som si ako niekto mudry povedal, že nie meno robí človeka ale človek MENO. a niečo na tom bude ..🙂
@mijo53 ale ja nemam Gregora 😊 Mam Jedguša a Gorana.
@denisamuller jedguš je dosť krkolomne nie ?
@rebeka7501 nie az tak celkom s osadnikmi ale no povedzme nieco na ten styl😉
@penelope10 vôbec nie je toskvele meno malému sadlo úplne ako rit na serbel😉 stretávam sa s veľa pozitívnymi reakciami
Mne sa na Vianoce narodí syn , veľmi sa mi páčilo meno Matúš , len mám dojem ,že kam sa obzriem tam počujem Matúš. S manželom sme sa dohodli že dáme niečo z kalendára, ale také čo je málo frekventované... a neotočí sa naň 10 chlapcov naraz a tak sme sa dohodli na Fedorovi .
My máme Tadeáša a v škôlke aj v škole nám povedali že také meno ešte nemali 😁 voláme ho aj Tady alebo Tadik a v škole mu stále učiteľka hovorí Tobias 😁😁😁
@maminuska MM mal spolužiačku, ktoru volali MaTúŠ = malá, tučná škaredá
... od tejto vedomosti by sa moj syn nemohol volat Matus
Nasa dcerka je Vanda, zdrobnene Vanduska 🙂
ja som dnes v cakarni u doktorky stretla chlapceka Libor-ka, tiez nezvycajne, neohucane 🙂
@penelope10 no a ja som chcela dať tretej dcérke meno Zdenka, ale kamarátka mi vraví , nedávaj Zdenu , to sú samé spiťáčky , feťáčky a bezdomovkyne 🙂 Tak ma vystrašila že som dala Adélku.
Týmto sa ospravedlňujem všetkým Zdenkám , hneď na to som stretla dve ...jedna je vynikajúca právnička a druhá je účtovníčka v jednej škole.
@maminuska studenkova ? patri kde ?

Moje deti maju jednoduche a podla mna nadherne slovenske mena ale v praci mam deti s nezvycajnymi menami😉Chanel, Franko, Kevin, Pamela,jennifer, jose armando, diego...vsetky tieto deti maju v rodnom liste narodnost slovenska😜😜😜