icon

Aké nezvyčajné mená ste dali svojim detičkám a prečo?

nkaps
26. jan 2012

Ja mám doma 8 t. Taniu a voláme ju Taninka, dali sme take meno, lebo nie je časté a ja som Nina a mm je Tomáš a tak vznikla Tania

kukku
3. sep 2012

My máme syna s menom Sebastian Jesse - Sebastiana som chcela ja a Jesseho chcel manžel, on totiž rád pozeráva westernové filmy, kde sú príbehy aj so slávnym Jesse Jamesom. Keby sme mali dievčatko, dala by som meno Rebeka Zoé 🙂

penelope1
9. sep 2012

Dali ste niekto svojmu synovi meno Liam?

nika74
9. sep 2012

Ja mám doma Lianku a Karmen 🙂 .ak by sa nám vtedy miesto Karmen narodil chlapec,tak by sme mali doma Lea 😉

niquska
9. sep 2012

My chceme malu Nellie 😀

lauricka
9. sep 2012

fakt neviem, ci som sem uz nepisala kedysi 😀 ...mame Oliviu a Leonarda, dvojicky. Trochu som mala obavy, ake budu reakcie blizkeho okolia, ale aj v porodnici, aj na uradoch, a pod. sme zozali vela pochval. A hlavne sa im pekne hodia aj k prezvisku.

babatko2010
12. sep 2012

my mame Sarah a druhe by som mala Mathiasa alebo Chiaru🙂

momatko1994
12. sep 2012

ja budem mat malu Viktoriu 🙂

marcellka32
12. sep 2012

Moje detičky:Kristinka a Marek, jednoducho top!

skumavka
19. sep 2012

Naša dcéra sa volá Barborka a syn dostal meno Karol. Pre mnohých v tejto dobe úúplne nezvyčajné 😉 Avšak nám sa vynikajúco hodí k priezvisko. Voláme ho Kajo, Kajko... 🙂

lenyy
19. sep 2012

cakame babenko v marci a vybrane mena mame : chlapcek Richard a dievcatko: Lara, Emily, Jasmína alebo Hannah. Ale kto vie, mozno do marca skoncime pri nejakom uplne inom , mozno tradicnejsom mene🙂
😎

lackanicovaa
19. sep 2012

A my mame OLIVER, pre mna je to najkrajsie meno na svete a vyberane s lasky. Dievčato ked sa podari bude Naďa 🙂 🙂 🙂 🙂

mojmacik
19. sep 2012

Nooooo to je vec nazoru...ktosi tu pisal,ze mena co si myslime ze su "slovanske" mena, slovanskymi menami nie su...ale presla som celu stranku a nik okrem tej konkretnej uzivatelky slovanske mena nespomina ale "slovenske"...a to je rozdiel...povod moze mat iny ale je poslovenstene dlhe roky starocia....no a aby som sa dostala k veci... mne osobne sa pacili mena Hannah,Adelaide ale kedze na Slovensku po slovensky (moj nazor, no je to kazdeho osobna vec) mam doma Hanku a Adelku...a tak trochu netradicne maju aj v rodnych listoch zdrobneliny no a tretie trojca je chlapina a tomu vybral meno mm a je Jakub...a nech sa uz akokolvek deti volaju hlavne je ze ich mame radi no nie dievcata? 🙂 🙂 🙂

nana
19. sep 2012

Náš malý je Damián a čakám asi dievčatko, tak možno Amália, ak by to bol chlapček tak Matias 🙂

mucinkaa29
19. sep 2012

Ahoj prvy syn sa vola Saimon Aaron a druhy je na ceste a bude sa volat Naaem Nyo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 A keby nahodou dievčatko Amy sue 🙂

lejlla
19. sep 2012

ja co poznam deticky od nas Gretka,Anabel,Keriman,Melissa,Riana,Melody...chlapcenske Gregor

patrikmisko
19. sep 2012

moje detičky - Patrik, Michael, Veronika......... 🙂

monulienka866
19. sep 2012

ahoj my mame dievcatko vola sa SARA-ZOE

mariro
16. okt 2012

teraz sa mi paci Leontina a take asi aj dame 🙂

bibko2
16. okt 2012

ahojky mi máme Timotej a maličkému sme dali meno Andreas 🙂

didda139
20. okt 2012

my mame krasne dievcatko Natalku 🙂

gabika_83
20. okt 2012

My mame chlapceka a vola sa Jamie. Moj muz v tom mal jasno od prveho dna ako sme sa dozvedeli ze cakame babatko - proste nemal ziadny dokaz o tom ze to bude chlapec, ale on to babo uz od prveho dna volal Jamie 🙂 Mne sa sice tiez pacilo, ale pomenovat tak svoje dieta? Tym som si fakt nebola ista...mala som kopec inych vysnivanych mien...ale ked 9 mesiacov pocuvate non-stop Jamie 😀 ... neboli sme rozhodnuti az do porodu...az na porodnej sale som uplne vycerpana suhlasila s Jamiem (ale vtedy by som bola asi pristala na hocico 😀 ) Ale nakoniec nelutujem. Malemu sa strasne hodi, uz by som nemenila a neviem si uz teraz predstavit ze by sa volal inak.

cobhan
24. okt 2012

nasa si meno vybrala sama 🙂. Este som ani nevedela, ze som tehotna a tyzden mi po rozume behalo meno Mia. Ked som zistila, ze cakame baby, tak bolo jasne....bude to baba a bude sa volat Mia. Do posledneho dna sme nevedeli, ci bude chlapec alebo dievca a ked sa narodila, tak sa ma doktor spytal, ze co si myslim, ze mame. Reku urcite babu, cele tehotenstvo som vedela, ze to bude dievcatko. A kedze zijeme v Irsku, tak sme dali aj middle name. Moja podmienka bola, ze musi byt grecke a tatinko vyberal 🙂

ika84
24. okt 2012

a nas bude Rodan, staré slovanské meno a dievca Eliška a uz sa velmi tesime na reakcie, kedze uz teraz na nas vsetci kukaju ze co sme si to my dvaja preboha vymysleli 😀

simimi
24. okt 2012

Moja neterka sa volá Xénia a sestra povedala, že ak bude mať druhé a bude to chlapček tak sa bude volať Xavér 🙂

mimi
24. okt 2012

ja som zvazovala medzi Jasmine a Annamaria, nakoniec vyhralo to prve 🙂

11vlasta11
Autor odpoveď zmazal
svetlusska
24. okt 2012

my sme dali malemu klasicke slovenske meno Branislav, manzel povedal ze jemu jedno ako sa bude volat hlavne nech je slovenske a ja som nechcela ziadneho filipa, sebastiana a samuela, lebo kazde babo co poznam sa tak vola..a mne sa vobec nepacia tak preto Branislav, v mojom okoli som take meno uz davno nepocula 🙂 ale nechcem ziadne mamicky urazat, pretoze kazdy ma svoj vkus a svoj nazor 🙂 a kadzemu sa paci nieco ine

bublinkajasminka
24. okt 2012

yasminka je moja dcera a keby som mala chalpca bol by to chris a ak by bolo druhe dievca tak floresa 🙂

suecy
24. okt 2012

my sme dali meno Laura tiez sa v nasom okoli moc nevyskytuje a nam sa velmi pacilo 🙂

nicebaculka
24. okt 2012

nam sa strasne pacilo meno Sarah 🙂