icon

Aké nezvyčajné mená ste dali svojim ratolestiam a prečo?

eliniatko
14. apr 2018
kikiballa
26. okt 2018

Mam syna Alexandra. Ak by sme mali dalsieho syna, paci sa mi meno Teodor. Ak dievcatko, tak Bria, Leona, Melisa, Lejla alebo Dalia. 🙂

bafka
26. okt 2018

@kikiballa aj ja mám Alexandra 🙂 má 7 mesiacov. Dovtedy som Alex ani nepočula, odvtedy stááále a všade :( :( :( ako ho voláte? My alex, alexík.... sašo a šaňo sa mi brutálne nepáči, to každému zakazujem mu tak povedať 😀 A inak ja som chcela meno Teodor, ale u muža to neprešlo 😀

lia67
26. okt 2018

@andalika my máme Aureliu, voláme ju Aurika, alebo Lia, spolužiaci ju volajú Auri. Neľutujeme naša Aurika má už 14 rokov.

ibrunova
26. okt 2018

@lia67 Moju známu Auréliu všetci volajú Zlatka (zlato=aurum)

suezana
26. okt 2018

Raisa

oslo1
26. okt 2018

My mame Vratka. Este sme v zalohe mali Bystrika. Mne sa este velmi paci Alfonz, Balthazar, Albert a Emil.

lienockamalicka
26. okt 2018

My mame trojcata - baby, mena dostali podla kvetov:
Jasmina, Margareta, Dalia 🌺🌸🌼

kikiballa
27. okt 2018

@bafka nas ma 2roky a 5mesiacov a v mojom okoli, su sami oliverovia a adamovia. Aj my nasho volame alexko, alexik, alex a tiez som sa bala,ze ho budu volat sano saso a pod. Ale chvalabohu nikto mu tak nehovori. 🙂

monula20
27. okt 2018

Sestra ma syna doriana a kamoska ma
☝️☝️☝️babu KRISTAL ☝️☝️☝️PODLA mňa top meno

sonia1712
27. okt 2018

@eliniatko moja kamarátka má synčeka s menom Darian 😀volajú ho Dari alebo Darian a babky ho volajú Darko 😂

bambina1
27. okt 2018

Moja sestra ma Viola.

bambina1
27. okt 2018

Sesternice ::Elizhabet,Nathaniel,sarlota

monikamama
27. okt 2018

My mame chlapcov : Branko a Leo. A az budeme mat teraz dievca tak to bude Bianka 😊

petra199099
27. okt 2018

Emily a druhe bude Elizabeth

zitaje
28. dec 2018

@johanna_b my máme Vinca, a tiež sa spočiatku všetci pýtali, či po tatovi alebo po dedovi. A potom ešte, či máme rodinu na Záhorí 😀 ale nie, ani nijakého Vinca nepoznáme.

ivetkasnopkova222
16. jan 2019

@matazirafa a čo stym mate nejaky problem ???? Mi mame dcerlu Šanell to nam sa narodila TN chanella cickova mate nieco proti tomu ??? Je to zahranične meno ktore sa nam pacilo cize ked sa vam narodi tak si daj te ake vy chcete

bibyke
16. jan 2019

Neviem,ci nezvycajne,no u nas v okoli nie caste Leo a Alex😊

bibyke
16. jan 2019

@monikamama krasny vyber,my mame tiez starsieho Lea a ja sa volam Bianka😊😁

ivetkasnopkova222
16. jan 2019

@ariannazara asi ste take meno zivote nepoculi lebo nemate ho kde pocut 😂😂😂je to moja dcera ktora sa nam narodila septembri presne ako pani citala ze rigione citala cickova !!!.... doktori porodnici bazili za tym menom 😍 a teodor je take na psa 🤣

bibyke
16. jan 2019

@natalo Bernadeta je moja kamaratka,byvala svagrina,v madarsku bezne pouzivane meno😊

veroonikadan
16. jan 2019

@bibyke toto je krasne meno, sice netradicne, ale krasne 🙂

bafka
16. jan 2019

@bibyke ja mám Alexandra, 9,5 mesiaca. Voláme ho Alex, Alexík. A kade chodím, počúvam len "alex, alex...." takže alexov je akosi veeeeľa, keď sme sa rozhodovali, tak som o tom mene ani nepočula. A zrazu všaaade

bibyke
16. jan 2019

@bafka my mame len alexa a nastastie v nasom okoli nie je ani jeden😊😊

bibyke
16. jan 2019

@bafka ale ako pozeram ty byvas v ba tak tam je asi vacsia pravdepodovnost stretnut alexa😂

bafka
16. jan 2019

@bibyke aale však pochádzam z malej dediny a išla som z kostola a kostolníčka na jedného chalana "alexander....". skoro ma urvalo 😀 prechádzam sa a z jedného domu počujem "aleeex poď dnu"....kuknem a také asi 2 ročné dieťa utekalo za mamou..... no chápeš?! 😀 😀 a tu o blave ani nehovorím, ja mám pocit, že každý chlapec sa volá alex 😀

michellemary
16. jan 2019

@bibyke poznám jednu krásnu malú dievčinku menom Mária Bernadette. 🙂 Má súrodencov Damiána, Rafaela, Margarétu a Gerarda Františka. 🙂 Rodičia majú zjavnú záľubu v netradičných menách, ale už si tie deti nevieme predstaviť s iným menom, 🙂

bobo1983
16. jan 2019

Bratrancova svagrina ma dcerku s menom Slavena 🙂

ludka140281
16. jan 2019

ja mám Sáru,Karin ,Zoe

drimonna
Autor odpoveď zmazal
elementissa
8. apr 2019

@annamari4 Lilia je veľmi pekné. Môjmu manželovi sa veľmi páčilo Lilly. Mne to neprišla ako vhodná alternatíva pre dieťa, tak o niekoľko mesiacov na to, čo sme viedli túto debatu a brali sme si domov naše prvé dve mačky, sme v aute špekulovali, ako sa budú volať a pre mačičku som hneď navrhla Lilly (tým pádom s zamedzila tomu, aby muž drankal dcéru Lilly 😂😂😂😂) a teraz sme všetci spokojní, on má svoju Lilušku a ja sa nemusím dohadovať 😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎