Aké nezvyčajné mená ste dali svojim ratolestiam a prečo?
Raisa
My mame Vratka. Este sme v zalohe mali Bystrika. Mne sa este velmi paci Alfonz, Balthazar, Albert a Emil.
My mame trojcata - baby, mena dostali podla kvetov:
Jasmina, Margareta, Dalia 🌺🌸🌼
Sestra ma syna doriana a kamoska ma
☝️☝️☝️babu KRISTAL ☝️☝️☝️PODLA mňa top meno
Moja sestra ma Viola.
Sesternice ::Elizhabet,Nathaniel,sarlota
My mame chlapcov : Branko a Leo. A az budeme mat teraz dievca tak to bude Bianka 😊
Emily a druhe bude Elizabeth
@matazirafa a čo stym mate nejaky problem ???? Mi mame dcerlu Šanell to nam sa narodila TN chanella cickova mate nieco proti tomu ??? Je to zahranične meno ktore sa nam pacilo cize ked sa vam narodi tak si daj te ake vy chcete
Neviem,ci nezvycajne,no u nas v okoli nie caste Leo a Alex😊
@monikamama krasny vyber,my mame tiez starsieho Lea a ja sa volam Bianka😊😁
@ariannazara asi ste take meno zivote nepoculi lebo nemate ho kde pocut 😂😂😂je to moja dcera ktora sa nam narodila septembri presne ako pani citala ze rigione citala cickova !!!.... doktori porodnici bazili za tym menom 😍 a teodor je take na psa 🤣
@bibyke toto je krasne meno, sice netradicne, ale krasne 🙂
@bibyke aale však pochádzam z malej dediny a išla som z kostola a kostolníčka na jedného chalana "alexander....". skoro ma urvalo 😀 prechádzam sa a z jedného domu počujem "aleeex poď dnu"....kuknem a také asi 2 ročné dieťa utekalo za mamou..... no chápeš?! 😀 😀 a tu o blave ani nehovorím, ja mám pocit, že každý chlapec sa volá alex 😀
@bibyke poznám jednu krásnu malú dievčinku menom Mária Bernadette. 🙂 Má súrodencov Damiána, Rafaela, Margarétu a Gerarda Františka. 🙂 Rodičia majú zjavnú záľubu v netradičných menách, ale už si tie deti nevieme predstaviť s iným menom, 🙂
Bratrancova svagrina ma dcerku s menom Slavena 🙂
ja mám Sáru,Karin ,Zoe
@annamari4 Lilia je veľmi pekné. Môjmu manželovi sa veľmi páčilo Lilly. Mne to neprišla ako vhodná alternatíva pre dieťa, tak o niekoľko mesiacov na to, čo sme viedli túto debatu a brali sme si domov naše prvé dve mačky, sme v aute špekulovali, ako sa budú volať a pre mačičku som hneď navrhla Lilly (tým pádom s zamedzila tomu, aby muž drankal dcéru Lilly 😂😂😂😂) a teraz sme všetci spokojní, on má svoju Lilušku a ja sa nemusím dohadovať 😂😂😂😂😂😂😂😎😎😎

Mam syna Alexandra. Ak by sme mali dalsieho syna, paci sa mi meno Teodor. Ak dievcatko, tak Bria, Leona, Melisa, Lejla alebo Dalia. 🙂