Aké nezvyčajné mená ste dali svojim ratolestiam a prečo?
My máme Amy a Naomi...... Prvé som vyberala ja a druhe manžel
😊
Musím prispieť netradičnými menami. Moja babka sa volala Bernadetta (narodila sa vo Francúzsku). S tým menom som sa inak vôbec nestretla a moja bývalá šéfka sa volala Myrtill 🙂
Aj ja prispievam dcerkinim menom Tajana
my máme Amáliu a reakcie okolia sú hneď - jeeej víla Amálka 🙂
ale skôr je to taká čertica 🙂
Moj bratranec ma Rudolfa 🙂, kamoška Fabiána a Etelu... poznám aj Jozefínku 🙂
My mame doma Melániu a cakame Chlapceka. Bude to Simeon (po pradedkoch)
My sme dali meno po pradedovi Maximilián, sused je Tristan a jeho sestrička Leticia ale neviem ako sa pise meno
@romcha Joj, ja som tež najrpv chcela dcerku Bernadetu. Momentalne sme v ocakavani,Nevieme sice zatial pohlavie, ale zmenia som to na Izabelu (alebo Samka) Doma mame dcerku Rachel 🙂
Ja poznam z okolia timotej - volaju ho timi, timko, timiček maliček 😉 tamia, markéta, timur, grétka, jurgen, markus, moja babka sa volala verona, dalej stefánia, gregor, johan, gerlinda. Asi vsetko, co ma napadlo.
@romcha áno ja si tiež pamätám u nás na gmpli sa jedna učiteľka volala Emerencia
Moj spoluziak na strednej sa volal Emanuel. Najprv to bolo zvlastne ale on bol a je velmi mily a sikovny, vsetci sme si ho oblubili a volali sme ho bud normalne Emanuel alebo Emko. Inak v rodine sme mali Melaniu (Melusku), Margaretu, Izabelu, Huberta a Ernesta.
Ja mam dcerku Vandu a syn sa vola Gabriel
Syn sa volá Jonáš , chlapčenské sa mi ešte páči aj Rubén. Z dievčenských sú pekne mená: Olívia- ale v poslednej dobre sa mi zdá že začína byť frekventované a Inez- to je moja srdcovka.
Ja som na vyske mala spoluziaka Platona a u deti v skolke som sa stretla s Princess, deti ju volali Pri. V dedine mame jednu Bernardinu, ale to je uz starsia pani. Ja rozmyslam, ze by som malu pomenovala Juliana, ale manzelovi sa to zda excentricke 😄
@danielak84 ahoj,nie priatel mi volala do nemocnice,ze si musia overit meno na internete,ze kde som ho nasla,na akej stranke.Nicolas pred 13rokmi sa mi zda,ze to iste,lebo nieje v kalendári,tak tiez som davala ze je to franc.meno a meniny ma na mikuláša,teraz sa mi zda ze vsetko overuju,ked som rozmyslala aj nad Amy,tak to iste,tiez potrebuju overit.Neviem ci to závisí od mesta,alebo si to pytaju automaticky,ked nieje v kalendári.
@myj ja som pred 14 rokmi chcela dat meno synovi Nicolas ale byvalemu sa to nepacilo tak je Christian.Dcere som chcela dat meno Ayla a to sa tiez muzovi nepacilo.Deticky sa volaju Christian,Lillien,Karin,Matias a Šimon.Podla mna maju krasne netuctove mena aj ked teraz uz je Lily kazda druha😔,vtedy to bolo malo pouzivane meno a nikoho s tym menom som nepoznala.
@aleshka_supermama ktorékoľvek meno sa dá zhaniť. Napríklad Nina, my sme mali v triede, volali ju občas Nina sviňa. Hnus ale tak to chodí - deti vedia byť kruté bez ohľadu na meno.
@barbiiika1810 aj moj syn je Gabriel
mám Zoe,Sára,Karin a páči sa mi Matilda
Ja mám Leonarda a Šimona,sestra Melanie,Brat Jonáš, suseda má Mathiasa,Taru a Veru,známa ma Theo a Chloe,ďalšia známa ma Alya,Samea a Bruno.
V skole som mala ucitelku Fabiolu a poznala som sestry Eusebiu, Nikodemu a Onezimu. Kamoska ma Noemi.
My máme Timeu 💕
Myslím,že na dnešnú dobu už je nezvyčajné, čo sme dali prvému synovi - Rastislav 😉 (ako otec), druhý je Leonard a tretí Teo 🙂

Ja si vzdy spomeniem na jedneho klienta z predchadzajucej prace, ktory mal syna Heliodora. Samozrejme, ze som sa musela pytat ako k takemu menu prisli 🙂 nakoniec vysvitlo, ze sa to meno dedi v ich rodine. Ten pan bol tiez Heliodor a ak si dobre pamatam, tak aj jeho dedko.