Ako voláte dievča s menom Lívia?
Ahojte, otázka na Lívie alebo tie ktoré máte dcéru Líviu. Ako ich voláte? Myslím prezývkou. Teraz som čítala, že zvyčajne ich volajú Liv, Livi a Lili. Voláte ich niekto aj Lili? Alebo volal vás niekto Lili? Len tak ma to zaujíma.
Mala som spoluziacku na VS volali sme ju Livia, v detstve kamosku tiez Livia, niektori ju volali Livka, v puberte Lia ale skor Livia najcastejsie 🤷🏻♀️
Poznám dve Livie, jednu volajú Lívia, druhu Lydia🙈
@talia16 Obe Lívie, ktoré poznám volajú ľudia väčšinou Livka ... ale za to poznám Silviu, ktorú všetci volajú Lili a že sa vlastne volá Silvia som sa dozvedela až dosť dlho po tom, čo sme sa spoznali😂 niekedy prezývka vzniká nezávisle od mena... nevidím problém v tom volať Líviu Lili, aj keď som sa s tým doteraz ja nestretla
Ja som mala spolužiačku Liviu a volala som ju Livi alebo Lívia
žiačku volam Livka
Livka,Livia a kamosku volame Lia,ona ma rada tuto skratku.
Livka, Livi
Dcéra má spolužiačku Líviu, volajú ju Lili.
Volajú ma Livka😃
Mám kamarátku od detstva a odkedy ju poznám je to Lili 🙂 ale je to naozaj pekné meno.
Lívia, Livika, Lia.
@talia16 Livia a to v rodine mam dve a aj tri kamaratky , inak som im nikdy nepovedala len celym menom
Ja by som ju volala Via..a milion dalsich prezývok ktomu by som vymyslela..keby to bolo moje dieta myslím 😁
Volajú ma Livča, Liv, Livka , Lívi , Lívia a dokonca jeden kamoš Lejvijales 🤣🤣 najčastejšie Livča
@talia16 mám sestru Líviu. Buď Lila, Miľa,Lili, Lilka,Livuš
Ahoj, mam sestru Liviu, v telefone ju mam ulozenu ako Lili, vacsinou ju volam Livka, Livika. No zavisi to aj od preferencii daneho cloveka - ako si to on praje/predstavuje sa resp na zaciatku rodicia ako to "nastavia".
kamoška má vnučku lili a myslela som že liliana. ale je lívia…
Ako ju budete Volat je na vás ako rodičoch, neskôr ju budú Volat tak ako sa predstaví. Poznám zopár Livii a všetky sme volali Lívia alebo Livka (na ZŠ) ale zase poznám Michala čo voláme Miňo, petra ktorého voláme Fero aj sa tak dokonca predstavuje
Livka, Lilka, Lila...
Žiačky s týmto menom volám Livinka, Livik. Lili a Lilka sú pre mňa iné mená (konkrétne Lili mám v triede dve).

@talia16 Lívi, Livika, Livinka, žiadnu Líviu nepoznám ktorú by volali Lili