Ako vybrať ideálne meno pre chlapčeka?
Ahojte, ako sa volajú vaši synovia?
Ja si stále pozerám kalendár mien, žiadne z nich ma zatiaľ neoslovilo natoľko, aby som ho dala svojmu synčekovi.
Možno ma inšpirujete. 🩷
Ayaan 💙
@oblecenie99
@gondyo my máme Tristana, má 6 rokov a neboli žiadne negatívne reakcie, skôr naopak, veľmi sa to všetkým páči. Nám sa hodí k priezvisku.
My máme Arturka 😊
Dominik a Sebastián
Juraj, Richard, Emanuel
Daniel❤️
Náš je Andreas❤️ Tiež sa mi páčilo Marcus,Alejandro a už spomínaný Tristan☺️ Držím palce,nech vyberiete to správne,hlavne nech sa hodí aj k priezvisku.
Lukáš a Richard
@sandra811 mala som ho vybrate odzaciatku 🥰 vybrala som s jednym T a priatel nakoniec ze mam dat dve TT 🙈
Ja som vždy chcela od pubertiacky syna buď Lukáša, alebo Adama 🤗 a spoznala som svojho muža, Adama, takže výber bol jasný 😁
Ja mam Marko,Rene, Gregor a Artur ale mena som v kalendári moc nehladala.vacsinou som to nechala na nahodu a ked som niekde nejake zapocula a zapacilo sa mi,tak som take dala
Ja dám chlapčekovi meno Marko Alexej ;)
Alex a Mateo
Matúško, Tomáško, Ivanko, Miško,...
Mne sa pacia klasicke slovenske mena Juraj, Jan, Ondrej, moj ocino je Daniel, dalsie pekne Marek aj Tomas, akekolvek meno ked sa vyslovuje s laskou je krasne ❤️❤️❤️❤️
synčekovia sa volajú Viliam a Gabriel
Máme doma Borisa a Adama..
Páčia sa mi Hugo, Oliver, Ján
Simon, Michal, Peter
Mne sa páčia:
Martin, Peter, Branko.
Synovia sú:
Jakubko a Dominik.
Ja mám René a Aleš.
V rodine máme Róbert, Matej, Oliver,Leo, Šimon.
Ja mám Janka Martinka a Jakubka a keby som mala ešte jedného bol by Marko
V dnešnej dobre si vyber iba Slovenské meno tie sú bohužiaľ uz výnimkou 🙂
Má mame Marka ❤️
Slovenské krásne a pre nás nezvyčajne meno
@simonecka008 my ho mame vybraté už hádam sedem rokov. Tak snáď sa raz podarí 😊 môžem sa spýtať ak by ste mali druhého chlapčeka nad akým menom premýšľate? Nám sa celkom aj Artur pozdáva😊
Alexej a Liam
Frederick (slovenska verzia je samozrejme Frederik, ma vsak anglicky pisane druhe krstne meno a aj priezvisko).
My máme Adamka o inom sme ani neuvažovali 🙂
Tomáš 💙 Lukáš 🩵

Máme Oliverka a Andrejka, ešte sa mi páči aj Oskar 💕