Ako vybrať ideálne meno pre chlapčeka?
Ahojte, ako sa volajú vaši synovia?
Ja si stále pozerám kalendár mien, žiadne z nich ma zatiaľ neoslovilo natoľko, aby som ho dala svojmu synčekovi.
Možno ma inšpirujete. 🩷
Artur.
Damián a Teodor sú naši synovia a dcéra Sandra, chcela som slovenské, nezvyčajné, a s dôrazom, čiže spoločne D majú a 6pismen, všetky sa hodia k priezvisku😉
Prvy syn bol Filip, druhy je Jakob Jonathan. Pacil sa mi aj Viktor, Vincent,Max,Jan, Ondrej, Luis .
my máme Jakuba a Matúša, muž je Lukáš a ešte sa nám páčilo meno Oliver a Ondrej 😉
Máme Dominik a Patrik, dcéra je Lujza, ak by bola chlapec, tak sme mali vybrané meno Jannik
Keďže manžel je Michal, syn je MICHAEL ....aby sme ich rozlíšili.Ale voláme ho Miško.Mne sa páčia slovenské mená,dcéra je Paulínka.
Lukáš a Boris
my chceme Noela alebo Eliasa.
@tristanka Ja som sa bála reakcií okolia, teda rodiny, lebo moja mama všetko musela okomentovať, pričom sama to pozná, lebo ja mám tiež veľmi netradičné meno. To je super, že ste si napokon dali, je to naozaj krásne meno 😊
Moj sa vola Branko. Tato je Branislav, ale ja nemam rada mena so -slav, tak sme dali zapisat Branko.
Krištof a Silvester
Mne sa páči Krištof alebo Šimon
Ja som ale chcela buď Jonáša alebo Eduarda,mala som vybratého aj Radima aj Barnabasa🙈
Damian
Moja má 2mena a tak isto dcéra Oliver Denis, brat je Samuel Roman
Roman 🙂
Mená som už mala na skole vybraté.
Alexander, Denis,Hugo,Sylvester.
Za mňa najkrajšie chlapčenské meno Alexander.
Ďalší by bol Bruno.
David a Lukáš
Ja zatial syna nemam ale v rodine mame mena: Oskar, Marko, Alex, Mateo a jedno velmi netradicne - Eman
Mame Tobiaska a teraz čakáme Matiaska
Ja mam Nikolasa a ak by sa podaril ďalší syn tak to bude Michal🥰🥰🥰
Mame Tomáša a pri druhom tehu som vybrala meno Timon ,no nakoniec to bolo dievčatko 😀
Matej a Ondrej 👬
@alana1 Adolf? To meno je podla mna nepouzitelne aspon na dalsich 50 rokov.
Zachvíľu bude mať meninky 💚ALEXEJ💚

Artúr