icon

Aký máte názor na meno Lara?

12. máj 2023

Ahojte.. ako vam znie toto dievcenske meno? Pacia sa mi kratke, neokukane mena, zaroven take, kde nie su ziadne pismenka zdvojene, cize sa pisu tak ako sa aj citaju.. Toto meno mi do vsetkeho zapada, ale este premyslam. Mate nejake tipy na take meno? Dakujem.

tosomja
12. máj 2023

@dominidi my sme mali psov Magda a Adam 🤣

viliama
12. máj 2023

Larisa sa mi páči.

sandyan
12. máj 2023

@tosomja ja mam Šaniho 🤣 Šaňo

tosomja
12. máj 2023

@sandyan Vtáčikov som mala Zuzku a Jožka

lia2022
12. máj 2023

Nedala by som už len kôli tomu, že deti vedia byť dosť zákerné a vôbec by som sa nečudovala tomu, keby bolo nakoniec z toho skutočne larva 🙈. Mne by to vadilo. Známa má Tamiu. Prvé dieťa čo som počula s takým menom.

tulik123
12. máj 2023

My sme mali tiez psika Laru a pre mna sa totym padom k dietatu nehodi ale to je len moj subjektivny pocit pravdaze. Ale ako citam nemam to tak jedina :D

tulik123
12. máj 2023

@viliama mne moja babka vzdy hovorila ze to je deka po madarsky 🙈🙈😃

lucka12399
12. máj 2023

@milanemila Ano a my mame civavu Milana 😂 miňo 😂

lucka12399
12. máj 2023

Ak sa vám páči tak by som ho dala, vôbec by som nepočúvala reči že niekoho sused má psa Laru.

viliama
12. máj 2023

Už som počula skoro každé normálne meno, že tak ľudia nazvali zvieratko.

adrianka2606
12. máj 2023

@tulik123 Larisa je naozaj typ deky 🙂

annm81
12. máj 2023

Tie, čo máte potrebu v každej diskusii zahlásiť, že poznáte psa s takým menom, uvedomujete si, že to je už veľmi veľmi dlhú dobu trápny spôsob, ako byť vtipnou a to ani nespomínam, že ste mega originálne, keď ste v diskusnom vlákne už 3.,5., 8. v poradí? Môj sused mal psa Karola a mačku Vilmu, ale nechodím to písať do každej diskusie o Karolovi a Vilme. Lara je normálne ženské meno, ktoré vôbec neznie zle.

milanemila
12. máj 2023

@annm81 suhlasim, my mame Zaru a to tiez bolo kecov, ze to je meno pre psa alebo este lepsie “viete, ze sa tak vola obchod?!” 🤦🏼‍♀️😂

pribinak
12. máj 2023

@tulik123 deka sa maďarsky povie úplne inak. Larisa je druh deky

mk1111111111
12. máj 2023

Mne sa paci Zoe a Zoja

domiklik
12. máj 2023

Je to okukane meno...

bylinka25
12. máj 2023

Lara, Lana, Zara, pekné mená, aj keď ja som skôr za tie tradičné, slovenské.

bmolko
12. máj 2023

Moja Lara bol jedna z prvych v SK. Teraz má 22. Jej otec musel z porodnice este bezat pre potvrdenie na jedno velvyslanectvo, ze naozaj take meno existuje A potom sa vsetci zacali opičiť🙂

alison11
12. máj 2023

Lara je ok mne sa viac pozdáva Laura,ale dôležité je aby sa tebe páčilo 🙂

cali2016
12. máj 2023

@unicornlady divne meno pre psa.Preboha ved je to pekne, moderne dievcenske meno a k psom sa to vobec nehodi. Vela psickarov si vynahradzuje to,ze nema/nechce mar deti tym,ze im daju aspon taketo mena.

nelca0510
12. máj 2023

Suseda má dcéru Lara. Hovoria jej Larka,Lara. Ale zas druhá suseda má psa s takým menom.

erikavesela
12. máj 2023

@vkatush ja poznam xy psov, co su max alebo alex..napriek tomu je milion deti s tymito menami

erikavesela
12. máj 2023

Mne sa to meno paci

zuzana76
12. máj 2023

@adrianka2606
@tulik123 ano, je to deka, ale aj ruske zenske meno Larisa

mne sa Lara velmi paci, dokonca sa mi velmi pacilo aj larisa podla deky, ked som bola dieta, nevedela som, ze to je zenske ruske meno a ja som si pre babiku vymyslela skratku Lara, takze odvtedy sa mi paci, keby som mala dceru, bola by na zozname

gulinka321
12. máj 2023

Krásne meno ,dcerkina kamarátka je Lara,Larka

beataxxx
12. máj 2023

Mala som úžasného psíka Laru, bohužiaľ už nie je medzi nami…. Medzi psickarmi je to veľmi obľúbené meno, dcérku by som z tohoročné dôvodu takto nepokrstila🙂🙂🙂

lentak1223
12. máj 2023

@annm81 Presne. A čo teraz, že pes? Moja sestra ma kocúra Maxa a moja naj kamoška syna. A čo? Vôbec ma to neirituje a zázrakom, keď som s chlapčekom, tak mi kocúr ani nenapadne. Ja keby mám tretie dievča, tak by bola Zora. A presne psa s takým menom mala moja mamina. Ja sa stretávam s kopec menami, ale ani raz mi nenapadlo, keď vidím človeka, že má zvieracie meno.

jajamalka
12. máj 2023

Mam doma Laru. Uz ma 11r. Meno dostala podla Lary z Doktora Zivaga❤

tulik123
12. máj 2023

@pribinak Aha dakujem, som si to nwjako inak zapamatala 🙈🙈

maminka940
12. máj 2023

Moja neter je Lara má 12rokov čiže už je bežné
A ja mám Zaru a tiež kopa ľudí má psa Zaru a neriešim