Čo si myslíte o mene Stanislava, Stanka?
Ze mne sa nepaci
ani mne sa nepaci :D mozno je to preto, ze sa tak vola svokra 😂😂
Stana? Niee
Pekné meno 😊 a určite by som sa pri výbere mena pre svoje dieťa neriadila Modrým koníkom 😉
Mne sa páči.
nič moc... ale ak sa ti páči tak prečo nie... isto lepšie ako tie kde aké vymýšlaniny zo zahraničia...
Znie ako pre chlapa :( neurob jej to, daj niečo jemnejšie
Mala som spolužiačku Stanku.Aj zapísaná bola Stanka.Bola to jedna múdra,krásna baba a nikto ju nevolal inak ako Stanka.Inw meno si k nej ani neviem predstaviť.Nie meno robí človeka,ale človek robí meno.
Za mňa celkom fajn 🙂 teda ozaj len ak nemáte dlhé priezvisko
za mňa tiež príliš tvrdé, nepáči sa mi
Poznám jednu, má 18 rokov. Ale volá sa Stanka, nie Stanislava. A každý jej povie len Stanka.
Nepaci😀
Podla mna je to pekne meno, poznam 2 Stanky a vsetci ich volaju pekne Stanka, skuste mat meno Irina.....ja nemam rada svoje meno, take tvrde, drsne, pritom som drobna😔
Pekné meno 💙Stanku nepoznám, ale Stana áno
mne sa paci a podla mna sa hodi k hocijakemu priezvisku
Ja mám Stanku, môj poklad.... ❤️
Mne sa paci, pekne meno... dokonca krajsie ako Stanko. mali sme kolegynu s takym menom, a je to mile meno, s pozitivnym nabojom
Stanka ano, Stanislava ani Stana nie 🙂
Hrozne ja so stankami mam zle skusenost v centre 3 stanky vsetko nestastnice
Môj muž je Stanislav a už keď sme spolu chodili povedal,že ak bude mať dcéru tak bude Stanislava - Stanka. Mne sa zozaciatku nepáčilo. Ale keď som čakala 2. dcérku (1. je Barbora-ja som si presadila) tak sa mi páčilo stále viac. Tak nakoniec ju aj máme. Má 4. Voláme ju Stanka, Stanuš,Stanuška, zatiaľ sa nesťažuje 😉
Mne sa páči.
Krásne 🥰🥰
My si nemyslime nic, tebe sa ma pacit 🤷♀️
Ja som Stanislava ☺️ Dlho sa mi moje meno nepáčilo, no teraz ho mám rada ☺️ Nie je také bežné, skôr už netradičné, aspoň sa ti nestane, že by boli v triede 4 Stanky a napriek tomu bude výnimočná ☺️ ak by som mala dať dcére meno tak by bola Stanka nie Stanislava 😊
jedno z najotrasnejsich mien 😂
Ja sa volám Stanislava. Zo začiatku mi pripadalo ako neobvyklé meno, málo ,, trendy ,,. Ale viete čo? Čím som staršia, tým viac sa mi páči. Nikto mi nepovie Stana. Ani ja by som nikomu nepovedala Vlaďa, Roba, Mira, Jozefa, Štefa...
Každý má osloví Stanka, Stani, Stanuša, Stanula, Stenly..nie preto, že sa tak volám, ale za mňa je to nežné, dievčenské meno. Vhodné pre mladú kočku, tak i pre dámu.
Ale pri dnešnej konkurencii , kde je tisíc Emí, Leí, Ellí, Zarí a čo ja viem ešte akých mien, sa na nás trošku zabúda. 😊😊😊😊😊😊

pekné,nebude ich 6 v triede,akurát by som zaváhala,ak máte dlhé priezvisko