icon

Čo si myslíte o mene Stanislava, Stanka?

31. jan 2022
janinah
31. jan 2022

pekné,nebude ich 6 v triede,akurát by som zaváhala,ak máte dlhé priezvisko

ivik4
31. jan 2022

Ze mne sa nepaci

cyberk
31. jan 2022

ani mne sa nepaci :D mozno je to preto, ze sa tak vola svokra 😂😂

pribinak
31. jan 2022

Stana? Niee

karelova
31. jan 2022

Pekné meno 😊 a určite by som sa pri výbere mena pre svoje dieťa neriadila Modrým koníkom 😉

caroline_
31. jan 2022

Mne sa páči.

deti95060810
1. feb 2022

nič moc... ale ak sa ti páči tak prečo nie... isto lepšie ako tie kde aké vymýšlaniny zo zahraničia...

callisia
Autor odpoveď zmazal
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
lily246
1. feb 2022

Znie ako pre chlapa :( neurob jej to, daj niečo jemnejšie

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
snowflake07
1. feb 2022

Mala som spolužiačku Stanku.Aj zapísaná bola Stanka.Bola to jedna múdra,krásna baba a nikto ju nevolal inak ako Stanka.Inw meno si k nej ani neviem predstaviť.Nie meno robí človeka,ale človek robí meno.

travelllerka
1. feb 2022

Za mňa celkom fajn 🙂 teda ozaj len ak nemáte dlhé priezvisko

sima338
1. feb 2022

za mňa tiež príliš tvrdé, nepáči sa mi

markaterka
1. feb 2022

Poznám jednu, má 18 rokov. Ale volá sa Stanka, nie Stanislava. A každý jej povie len Stanka.

stanulienkat
1. feb 2022

Nepaci😀

irina29
1. feb 2022

Podla mna je to pekne meno, poznam 2 Stanky a vsetci ich volaju pekne Stanka, skuste mat meno Irina.....ja nemam rada svoje meno, take tvrde, drsne, pritom som drobna😔

drimonna
1. feb 2022

Pekné meno 💙Stanku nepoznám, ale Stana áno

hacula1816
1. feb 2022

mne sa paci a podla mna sa hodi k hocijakemu priezvisku

elenajezova
1. feb 2022

Ja mám Stanku, môj poklad.... ❤️

basska_b
1. feb 2022

Mne sa paci, pekne meno... dokonca krajsie ako Stanko. mali sme kolegynu s takym menom, a je to mile meno, s pozitivnym nabojom

telusikk
1. feb 2022

Stanka ano, Stanislava ani Stana nie 🙂

monika_ma
1. feb 2022

Hrozne ja so stankami mam zle skusenost v centre 3 stanky vsetko nestastnice

ada85
1. feb 2022

Môj muž je Stanislav a už keď sme spolu chodili povedal,že ak bude mať dcéru tak bude Stanislava - Stanka. Mne sa zozaciatku nepáčilo. Ale keď som čakala 2. dcérku (1. je Barbora-ja som si presadila) tak sa mi páčilo stále viac. Tak nakoniec ju aj máme. Má 4. Voláme ju Stanka, Stanuš,Stanuška, zatiaľ sa nesťažuje 😉

buzby
1. feb 2022

Mne sa páči.

vierkainka
1. feb 2022

Krásne 🥰🥰

reni1512
1. feb 2022

My si nemyslime nic, tebe sa ma pacit 🤷‍♀️

stanka562
15. feb 2022

Ja som Stanislava ☺️ Dlho sa mi moje meno nepáčilo, no teraz ho mám rada ☺️ Nie je také bežné, skôr už netradičné, aspoň sa ti nestane, že by boli v triede 4 Stanky a napriek tomu bude výnimočná ☺️ ak by som mala dať dcére meno tak by bola Stanka nie Stanislava 😊

maisynka
12. jún 2022

jedno z najotrasnejsich mien 😂

stanka0608
23. okt 2023

Ja sa volám Stanislava. Zo začiatku mi pripadalo ako neobvyklé meno, málo ,, trendy ,,. Ale viete čo? Čím som staršia, tým viac sa mi páči. Nikto mi nepovie Stana. Ani ja by som nikomu nepovedala Vlaďa, Roba, Mira, Jozefa, Štefa...
Každý má osloví Stanka, Stani, Stanuša, Stanula, Stenly..nie preto, že sa tak volám, ale za mňa je to nežné, dievčenské meno. Vhodné pre mladú kočku, tak i pre dámu.
Ale pri dnešnej konkurencii , kde je tisíc Emí, Leí, Ellí, Zarí a čo ja viem ešte akých mien, sa na nás trošku zabúda. 😊😊😊😊😊😊