icon

Dajte tipy na mená pre dievčatko ❤

greta07
16. júl 2019

Ahojte baby, viem ze tu je a bolo strasne vela diskusii o menach...ja len ze mam 3 dni pred porodom a meno ktore sme mali vybrate pre nasu malu sa mi zacina nepacit... Chceli sme Elise ale neako zacinam bocit od tohto meno...mate neake napady...prvu dcerku mam Nicole
Dakujem

slnkoo9
16. júl 2019

@greta07 to ma mrzi.. A mozno preto ste ho vybrali, mozno to tak ma byt.ved ak na nu budete mysliet pri zvolani na dcerku tak je to pekne, nie? Ved aj tak na nu nikdy nezabudnete.

greta07
autor
16. júl 2019

@slnkoo9 urcite bude stale snami to je jasne , len ma to mozno preto tak trosku odradza je jednu Ellie sme mali tak nechcem aby to vyznelo ako by som ju chcela nahradit ....neviem ci viete co tym myslim...

slnkoo9
16. júl 2019

@greta07 rozumiem... A je to cisto na vas 💗🌼🌺

greta07
autor
16. júl 2019

@slnkoo9 aj tak dakujem ❤ sama som zvedava ake meno vyberieme 🙂

julia204
16. júl 2019

Mi sme boli 2mesiace dohodnuty ze bude Lenka a na pôrodnej sale ked sa sestrička spytala chlapa na meno tak zadrel Lea skoro ma trafilo ☹.. Mala ma 2mesiace a stále si neviem na to meno zvyknut

nika3136
16. júl 2019

@greta07 keď ste dali vystaviť na matrike papier (asi nie ste manželia tým pádom), v nemocnici ti musia zapísať meno, ktoré je na papieri. My sme to riešili lebo sme si dali zapísať Emily a žiadne meno sa mi nepáčilo, tak som nakoniec chcela, nech je po mne (rozhodla som sa pri kontrakciách už v pôrodnici 😄 ).
Po tom, čo mi povedali, že to aj tak musia zapísať som to nechala tak. Vediem jej aj knihu, na ruke mala náramok s menom ako bábätko, všetko odkladám, tak som ju už nedala premenovať.

patriciaprotskiv
16. júl 2019

@greta07 za mna je krásne Tamia,Nathaly,Sophia,Mellisa

h2
16. júl 2019

@bobo1983 😍 Blahoželám!

petruska222
16. júl 2019

Emilia

greta07
autor
16. júl 2019

@julia204 jeeej to fakt..? No hadam si zvyknete mozno to chce len cas, a to sa uz nedalo zmenit??

elisa171
16. júl 2019

Daniela, Melissa, Olivia, Timea, Gretka,Lillian 🙂

greta07
autor
16. júl 2019

@nika3136 ano mam papier z matriky len si.nie som ista ci by sa dalo aj na matrike este pozmenit to.meno, ci mi vystavia dalsi papier 😕 Nicole som rodila v Skotsku kde sme zili, a tam maju rodicia az 2 tyzdne nato aby dali babatku meno...haha asi to je aj na nieco dobre 🙂

lienkaam16
16. júl 2019

Lujza ;)

greta07
autor
16. júl 2019

@elisa171 tiez pekne mena dakujem,akurat tu Gretku vylucim nakolko som ja Greta 🙂

elisa171
16. júl 2019

@greta07 aha to som si ani nevsimla :D

elisa171
16. júl 2019

@greta07 ale Danielka je u mna top..lebo jednu mám doma aj ja :D

akecheta
16. júl 2019

@greta07 Aurora

nika3136
16. júl 2019

@greta07
Každopádne ak sa pre nejaké meno rozhodneš, musíš sa ísť čím skôr spýtať, pôrod je na spadnutie. Lebo potom jedine až keď vás pustia z pôrodnice, ale prv dostane meno Elise 🙂
Podľa mňa to už nechaj tak. Hovorím teda z toho, že sme boli v rovnakej situácii. Myslím si, že ste si vybrali dobre. Ženy ti tu budú vypisovať XY ďalších mien, ale ty vieš svoje podmienky- či chces v mene R, či má byť multikultúrne alebo typické slovanské (či poslovanštené), či s tým budeš stotožnená ty ako matka a podobne. Moja kamarátka má Elizabeth a volá ju Eli ....mne sa to vždy neskutočne páčilo. Chcela som niečo podobné, lebo ani Livi, Livka, Alicka a podobne....mne sa tieto formy nepáčili. A teraz malú voláme Emi, Eminka, Emily a koniec koncov som spokojná 🙂 je to celosvetovo známe meno, ale nie výstrelok ako Šeherezáda, nie je to ťažké na písanie a ako bonus je nesklonné, vo všetkých pádoch je to vždy Emily, takže sa smejem že ak v škole dostane úlohu vyskloňovať svoje meno, má to za 1 😄😄
Držím palce a prajem nádherný pôrod 😊

simona2802
16. júl 2019

@greta07 moja dcérka sa vola Karolínka 🙂 a teraz čakám druhé a bude Kristínka 🙂

greta07
autor
16. júl 2019

@nika3136 dakujem za pekne slova 🙂 hej viem ze je to hlavne nasa volba partner je spokojny s Elise, to len ja som zacala vymyslat asi to budu fakt tie hormony 😂🙈 no prave ze citam si tie mena a stale sa vsetky iba opakuju takze na nic ine som ani neprisla...tak uvidim, este raz dakujem a pekny vecer 🙂

maskotka812
16. júl 2019

@greta07 celé tehotenstvo som chcela Karolínu a v pôrodnici mi dali malú na ruky a pýtali meno a zo mňa vyšlo Alexandra ♥. Mám ešte Jakuba a najmenšia mala byť Amália, ale muž mi povedal že sa mu nepáči a zase ta istá otázka a zo mňa vypadlo Olívia. Ja si myslím, že moje deti si vybrali mena samé ♥.

ivankatal
16. júl 2019

@greta07 podľa mňa ste vybrali krásne, akurát by som to možno upravila na Elisa alebo Alice (elis). Bolo to jedno z mojich favoritov v prípade dievčatka 🙂 inak sa mi páči aj Anette

cerstva2712maminka
16. júl 2019

@greta07 Jasmina, mozes ju volat Jasmin, Jasmina, Jasminka

greta07
autor
16. júl 2019

@maskotka812 maju pekne mena to suhlasim ❤ no som zvedava co zomna vypadne, ake meno 🙂

karamellka1
16. júl 2019

Eloise

greta07
autor
16. júl 2019

@ivankatal rozmyslali sme aj nad Elisa najprv...

elisa171
16. júl 2019

@ivankatal Elisa sa inak aj mne strasne paci..len skoda ze sme nan neprisli ked sme vyberali meno pre našu 🙂..

renca81
16. júl 2019

@greta07 Melissa ❤☺

mardzy
16. júl 2019

@greta07 Ahoj, my máme dcérku menom Elisa 😍 a nemenila by som za nič na svete 😉
Hlavne nech je malinké zdravučké🍀

ivankatal
16. júl 2019

@elisa171 ale určite ste tiež vybrali krásne 🙂 a možno niekedy budete vyberať aj druhé, tak aspoň nebudete musieť dlho rozmýšľať 😊