Dali by ste bábätku meno po otcovi?
ja nie 😊
Nie, podľa mňa je to katastrofa
Nie, podla mna ma dieta pravo mat svoje, jedinecne meno, ktore ho odlisuje od ostatnych v rodine.
Sused ma syna, co sa vola po nom, on sam sa vola po otcovi a jeho otec po svojom otcovi 🤦♀️
Nie, ani nahodou.
Ani po otcovi, ani po mame :D
Ja som vždy tvrdila že nie, nepáčilo sa mi to... A nakoniec som dala 😄 ale je to už x-generačné meno, ktoré sa mi samo o sebe aj v kombinácii s priezviskom veľmi páči... Asi by mi bolo ľúto, keby som ho nepreniesla ďalej 😊
Nie. Keď tak po dedovi/svokrovi, alebo po pra..
My sme dali synovi po mužovi. Nie pre to, aby sa volal po ňom, jednoducho sa mi to meno vždy páčilo 🙂
Syn má po mužovi lebo to tak chcel, katastrofu v tom nevidím 🤷♀️ Keby mal iné, tak ma iné, neviem co je teraz za ošiaľ si tak strašne zakladať na menách, aj tak ma každý nejakú skratku ci prezyvku
Tak po otcovi by bol Miroslav a jeho otec (nepoznala som) zomrel uz velmi davno sa Volal Frantisek ..
@lenuska9999 mozem sa opytat na meno?
Nie
Osobne nie som fanusik pomenovavania po rodicoch, ale ak sa to niekomu paci, tak mi je to jedno.
Nie
Nikdy
Nie.. a ani po sebe.. zastávam názor že každý v rodine by sme mali byť jedinečný, aj s menom
Nie je skôr dôležité, čo si myslíš Ty ? Načo Ti je názor ostatných ? Alebo sa potrebuješ alibisticky schovať za názor väčšiny ?
P.S.: A možno ide iba o ďalšiu tému, aby nejaká téma bola a aby bola čítanosť, clickbait.
Určite nie
mne osobne by to za normalnych okolnosti bolo jedno, ak by to tak manzel chcel a meno nebolo Fidel alebo Pankrac 🤷♀️ ale kedze ja som Petra a manzel je Peter, tak to som tomu dietatu fakt nemohla spravit
Áno ...teda ja som nedala ale keby mam ešte možnosť tak áno
@petamich Petronela alebo Pavol 😉🙂
Určite nie
ano
Richard
Miro ani Fero
Fakt to dieťaťu neurob...
@kristinapetronela Petronela to by sa mi veru pacilo, len nas Miso (nakoniec je Michal) by s tym uplne nebol okej 😂 Pavla sme aj mali v uzsom vybere ale kedze finalny vyber bol manzelov 😃
@paulinam99 nie vobec.. mame doma problem s vyberom mena 🤷♀️ buduci tyzden rodim .. a neviem sa rozhodnut ci dat meno po otcovi alebo nie .. mala som tu vcera temu ci Lucas alebo Mateo.. Lucas bol zatrhnuty.. tak som chcela vediet ci dat meno po otcovi Miroslav alebo Mateo 🤷♀️ som zufala a neviem sa rozhodnut..
Dala som a nik neľutuje ani to nerieši.

Keby bolo pekne co by nie aj moja dcéra sa vola po mne