icon

Dali by ste na Slovensku dievčatku meno Molly alebo Milina?

13. júl 2022
syslik81
13. júl 2022

ja nie .. ale zalezi predsa na vas a na priezvisku ..u dievcat o to horsie ze si moze najst manzela napr Malinu a bude milena malina alebo mola pekna ...

loliku
13. júl 2022

Ak mám za seba povedať sú hrôzostrašné 🤭 ale tvoje dieťa

nikayla
13. júl 2022

Molly určite nie....

scila
13. júl 2022

Molly patrí k najpoužívanejším menám pre psa. Aj náš sa tak volá.

autor
13. júl 2022

@comika Veď to to, ale je to veľmi pekné meno😃♥️

autor
13. júl 2022

@scila Tu možno, ale v zahraničí je to úplne normálne meno... Aj Polly, Holly atď a mne sa proste páčia mená tohto typu 🤷🏽‍♀️

beata_k
13. júl 2022

Ze vas tie dristy s tymi psami este bavia. Poznala som psa menom Zuzka. A?

sapa20
13. júl 2022

@beata_k a ja Kubo 🤷‍♀️

tbd
13. júl 2022

Molly sa volá naša mačka a Polina sa volal náš papagáj 😀 Milina mi príde naozaj divne, nejde mi to do ucha. To skôr Milica sa mi páči. Ale veď je to na tebe aké dáš meno svojmu dievčatku, je to len tvoja vec, ostatní nech suchaju nohami pod stolom🤷

janickacrazy
13. júl 2022

ked som bola v Anglicku, opatrovala som dievčatko s menom Holly, inak veľmi protivné dieťa to bolo, takže také meno by som nedávala, Molly je z nejakého filmu alebo čo, neviem, mne sa nepáči, ale ked tebe áno, tak daj

luliu
13. júl 2022

Za mňa hrozne mena, Molly ako pre psa u nás a ostatné 2 ani náhodou ....

karolinakr
13. júl 2022

Ked sa povie Molly, vzdy si spomeniem na film Duch a Demi Moore.Tam to bolo pekne.Milina nie ale poznam Milenu a velmi krasna baba.Volali ju Milka, ale jej to pasovalo.Inu Milenu som nepoznala

janickacrazy
13. júl 2022

@karolinakr aha, no vidíš, už viem, z ktorého 😂

zuzana76
13. júl 2022

@sendy1977 naozaj, aj jej dcera

@comika ved ja viem, evidujem rozne mena, madarske, alebo aj ine, len s milinou som sa nestretla, ale pekne meno, paci sa mi

gabika128
13. júl 2022

Máme psíka, Molly 😂

judar
13. júl 2022

:D len blazon by dal meno ako pre psa ze Molly a vo vysledku by ju deri sikanovali ako lietajuci hmyz Molu a z Miliny by sa raz dva stala Milina-Pilina olala Dilina 🤦😂

danica2711
14. júl 2022

radšej hľadaj ďalej

autor
Autor odpoveď zmazal
elenita
14. júl 2022

@danielaaa212 krasne mena 😊

autor
14. júl 2022

@judar S týmto komentárom si ukázala jedine svoje IQ

elenita
14. júl 2022

Mne sa Milina paci. Aj Polina 🙂

alexka89
14. júl 2022

Milina to nemáš z tej hry na PS Mortal kombat?lenže tá sa písala Mileena

niekapitalizmu
14. júl 2022

to sú konské mená

autor
15. júl 2022

@alexka89 vôbec neviem, že čo je to za hru, keďže žiadne nehrám. A píše sa Milina... Milena a Milina je rozdiel a sú to normálne mena, ktoré sa používajú aj tu na Sk. Molly to je zase časté v zahraničí

matarka
15. júl 2022

Milina uplne v pohode. Volala by som ju Mili🙂 A velmi fajn aj v dospelosti, narozdiel od Molly (na Slovensku).

bielavila
22. júl 2022

Milina sa mi paci, mne sa pacia tie mena ako milina, milia, mileva, milica, ked dievcatko mozes volat mili… molly nie to je ako meno pre psa

struhanka
2. nov 2022

@danielaaa212 To je krása, že máte doma Aurela a chceli ste Milicu. U nás tiež Milica neprešla kvôli mužovmu nesúhlasu.

danielaaa212
2. nov 2022

@struhanka Dakujem. My mame naozaj radi skor tie nie bezne mena. Ked sme cakali syna...a este sme to netusili, mal byt Galina 😁. Mam velmi rada meno Gordana, Zina, Xenia .. u chlapcov Jergus,Valer, Alan, Vratko. Ja naozaj mam rada tento typ mien a zaroven respektujem ked sa niekomu nepacia. Ameliu mame uplne len kvoli nahode. Aurel bolo meno,po ktorom sme tuzili a muz povedal,ze je to silne meno kvoli tomu,ze je to meno ktore nosil Aurel Stodola. A Amelia je zasa po Amelii Erhartovej, prvej zene ktora preletela Atlanticky ocean :D...no tak my si doma nazivame s tymi menami :D. Ja som nebola uplne za...ale ked teraz v skolke volaju Ameliu Amelka a my doma Ami...si neviem predstavit,ze by sa volala inak.

struhanka
2. nov 2022

@danielaaa212 Vybrali ste deťom naozaj krásne mená. Aurel sa veľmi pozdáva aj mne. Presne kvôli Stodolovi. Mal brata Kornela.

ankare
2. nov 2022

Nie