Dali by ste svojmu synovi meno Vincent?
Poznáte dieťa s takým menom? dali by ste také meno svojmu synovi? Manžel nechce upustiť, buď Vincent alebo Marvin 🤣 mňa ide poraziť
Vincent je pekne a teraz aj netradičné meno. Marvin mi nesedí, príde mi to veľmi "americké"
Nepáči sa mi ani jedno. S manželom sa skúste zhodnúť na mene, ktoré sa bude páčiť obom, nie len jednému z vás.
Ano poznam. Hovoria mu Vini. Zlate
Vincent bol Moj otec a dost mi to meno znechutil.. als zas sa tak volal aj moj oblubeny maliar. No tie zdrobnelinky Vinco Vincko sa mi nepacia. Marvin je otec Nema. Clown fish .ty nemas ine mena ktore by sa pacili teba ?
Keď počujem meno Vincent začne mi v hlave hrať Starry starry night...krásna pieseň...to len tak na margo...
Obe mená mi pripomínajú film Pulp Fiction 😁 za mňa určite Vincent, keby sme raz mali druhého chlapca, isto by som nad ním uvažovala. Volala by som ho Vinnie. Je to krásne meno, milujem mená s vintage nádychom.
Mame na ulici, teraz ma 10, všetci ho od malička volajú “Viny”. Výhoda je, že keď zakričis ma ihrisku, otočí sa len 1 😉
Ďakujem, žijeme na Slovensku samozrejme 😀 Marvin a Vincent z nejakého filmu, netuším odkiaľ to nabral. Marvina určite nie, to ani nezvažujem. To som hneď povedala, že v žiadnom prípade. Skôr zvažujem toho Vincenta. Keďže máme už dcéru, ktorej som vyberala meno ja, teda nechal to na mňa. Tak sme sa dohodli, že synovi meno vyberie manžel. Ale teraz mi napadlo meno Viliam. Síce to má od Vincenta ďaleko, ale skúsim to manželovi podsunúť 🙂
Vincent je fajn. O to otrasnejsi je Marvin. Este aj psa s takym menom by mi bolo luto
Ja som poznala jedného Vincenta z výšky a volali ho Viny, to mi prišlo celkom pekné ale každému sa páči niečo iné.
Tak z týchto dvoch radšej Marvin než Vincent, a to nie som absolútne žiadny filmový fanúšik a netuším, kto je Marvin, ale Marvin znie proste fajn, Vincent/Vinco za mňa proste nie 🙈
Určite radšej Vincent ako Marcin.
Poznám, volajú ho Vinnie 🙂
Kamoska ma Vincenta a nema rada zdrobneniny, takze ho proste volaju Vincent a je to velmi pekne meno...
jedine z literatury Vincent Šikula
Viny, Vinnie ujde, Vincko je horšie
Moja sestra ma Vincenta....Marinu , Cyrila a Violu.....každého rozhodnutie.....a kamarátka ma Metoda.....akokoľvek.....všetky mena na svete sú ok..........poznám aj meno Zlatko.
My mame Viliama 🩵 a nemenila by som. Voláme ho Vilko, Viluško, Vilušik, Vili a keď hnevá tak Viluš alebo Vilda 😁 my sme meno vyberali aby sme všetci traja mali rovnaké iniciály VV.
Teraz čakáme druhého chlapčeka a som v koncoch, aké meno 🙈
Marvin alebo Vasil
Ano, poznam dvoch chalanov s menom Vincent - uplne v pohode, nijak skarede mi to nepride. Obaja chalani su velki fesaci, pubertaci a nemaju najmensi problem so svojim menom.

Keď počujem meno Marvin vidím pred sebou toho lupiča so Sám doma a hneď počujem Keeviiiiin.
Ak tak skor Vincent