Dali by ste svojmu synovi meno Vincent?
Poznáte dieťa s takým menom? dali by ste také meno svojmu synovi? Manžel nechce upustiť, buď Vincent alebo Marvin 🤣 mňa ide poraziť
Poznám Vincenta ma asi 8 mesiacov určite sa mi to meno páči viac ako Marvin
Keby som mala syna tak je Vincent
Áno, ten smajlík bol k Marvinovi. Vincent mi až tak veľmi nevadí, len som chcela vedieť, či poznáte v dnešnej dobe deti s takým menom, keďže ja nepoznám ani dospelého. Manžel vraví, po otázke ako ho bude oslovovať, že Vinco 😬
nie, nepoznám... ale Marvin sa mi páči lepšie
Vincent bude Vinco
Ano nedaleko nas byva coskoro 2-rocny. Jemu to meno neskutocne sadlo 🙂
Kazdopadne-sice my mame 4 deti a mena som vyberala ja. No muz ich samozrejme “odklepol”.
Ale isto by som nedala meno s ktorym nie som uplne stotoznena.
Vincent je podľa mňa fajn meno. Hoci výber by mal byť kompromis, aby súhlasili obaja rodičia.
Marvin mi evokuje psa,ale Vincent je pekne francuzske meno.
Mne by sa pri Vincentovi nepáčilo že by ho volali Vinco a Marvin čo ti je viem?
Tebe a mužovi sa hlavne musí páčiť to meno. Mne sa napríklad vôbec nepaci a prezývka Vinco 🤷🏼♀️ ako pre starého chlapa
áno poznám, volajú ho Vincent, žiadny Vinco, Vincko 😵💫
Poznám jediného Vincenta, veľmi starého pána 😅 meno Marvin sa mi páči
A čo Vin Diesel? 😉 On to má síce z priezviska Vincent, ale aj tak sa dá oslovovať.
Na Slovensku bol známy aj hokejista Vincent Lukáč.
Dcérinho spolužiaka oslovovali Vino. 😀
Mená ako 2 hrozná 😄 Jedno hrozné...a druhé ešte horšie 😁
Vincent je krasne meno, ale teda tych, co poznám ja, tých volaju Vinco, Vincko a to je otrasne… ale zas keď ho budete volať len Vincent, tak podla mna okolie si tiez zvykne. Marvin urcite nie, ak zijete na SVK.
Zijem v CR a mam v okoli 2 malych Vincentov.
Poznám zväčša takých 50+ a jedného mladého, ale on je španiel a volá sa Vicente (volajú ho Vinco 😂).
A teda všetkých, čo poznám, volajú Vinco, Vincko, Viňo,...
Je to netradičné už (niekedy veľmi bežné), ale osobne by som doň nešla, hlavne preto, že u nás je to také rodinné meno u starších.
Mne sa nepáči ani jedno..Vincent to si predstavím nejakého deduska a tie spastacene podoby ako Vinco Vincik.. katastrofa. Marvin mi zas pripomína meno pre psa. Samozrejme je vaša vec ako dieťa pomenujete .
To čo je, že manžel nechce upustiť? Veď si vyber aj ty 2-3 mená, ktoré sa tebe páčia a povedz mu, nech vyberie z nich, lebo ty na iné nepristúpiš.
Mama mala kolegu Vincenta, volali ho Vincko. Za mňa, mne sa páčia také netradičné mená, ale ktoré sa vyskytujú v slovenskom kalendári, takže ja by som aj dala. Ale Marvin už nie
Nepoznam, nedala by som. Nepaci sa mi Vinco.
Dcera ma v skolke spoluziaka vincenta.. rozkosny chlapcek, volaju ho Viny..
Super meno, bude Vin, Vinco alebo ine. Vsak prezyvky vznikaju nahodne, nie len skracovanim mena.
Komentare, ze to je ako pre dedka nechapem. Vsak raz zostarne.
Vincent van Gogh
Podľa mna je teraz celkom dosť chlapcov s menom Vincent, v mojom okoli poznam 3 chlapčekov s tým menom. Aj u nás bolo to meno vo výbere, manželovi sa páčilo veľmi, v podstate aj mne, ale presne som sa obávala toho že ho budu volať Vinco…a to som nechcela, takze nakoniec sme vyberali iné.
Za mna z tychto dvoch Vincent urcite. “Poznam” len na ig smoothandcooking, ona ma Vincenta a volaju Viny (ale to je cz a tam je to trosku ine s tymi zdrobneninami) 🙂 podla mna aj Viliam, Frantisek, Dusan, Jozef.. je pre dedka napr., ale len preto ze to proste boli tieto mena dookola, to by ma neodradilo, ak by sa mi to meno pacilo.
Neviem ja som asi človek, čo by som nedala meno aké chce len muž a ty nie....našťastie my sme sa zhodli
@marcellka32 tiez pravda…
Poznam dvoch Vincentov, obaja teenageri, uplne v pohode meno. Ale Marvin? 🙈 To uz co je? 😆
Nepoznám žiadne dieťa iba dospelého. Voláme ho Vincko. Z tých dvoch mien za mňa Marvin.

Keď som bola v pôrodnici, tak baba vedľa mňa mala Vincenta 🙂 - teda 12 rokov dozadu. Akože keď si to len tak povieš, tak rozhodne netradičné meno... ale pri pohľade na to bábätko to bolo úplne v poriadku, vôbec mi to neprišlo zvláštne, netradičné, úplne mu to pasovalo 🙂