icon

Dali by ste svojmu synovi meno Vincent?

5. aug 2024

Poznáte dieťa s takým menom? dali by ste také meno svojmu synovi? Manžel nechce upustiť, buď Vincent alebo Marvin 🤣 mňa ide poraziť

Strana
z2
rusalinka
5. aug 2024

Keď som bola v pôrodnici, tak baba vedľa mňa mala Vincenta 🙂 - teda 12 rokov dozadu. Akože keď si to len tak povieš, tak rozhodne netradičné meno... ale pri pohľade na to bábätko to bolo úplne v poriadku, vôbec mi to neprišlo zvláštne, netradičné, úplne mu to pasovalo 🙂

monillia
5. aug 2024

Poznám Vincenta ma asi 8 mesiacov určite sa mi to meno páči viac ako Marvin

glorikarebeka
5. aug 2024

Keby som mala syna tak je Vincent

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
5. aug 2024

Áno, ten smajlík bol k Marvinovi. Vincent mi až tak veľmi nevadí, len som chcela vedieť, či poznáte v dnešnej dobe deti s takým menom, keďže ja nepoznám ani dospelého. Manžel vraví, po otázke ako ho bude oslovovať, že Vinco 😬

deti95060810
5. aug 2024

nie, nepoznám... ale Marvin sa mi páči lepšie
Vincent bude Vinco

maryetta
5. aug 2024

Ano nedaleko nas byva coskoro 2-rocny. Jemu to meno neskutocne sadlo 🙂
Kazdopadne-sice my mame 4 deti a mena som vyberala ja. No muz ich samozrejme “odklepol”.
Ale isto by som nedala meno s ktorym nie som uplne stotoznena.

kate_cs
5. aug 2024

Vincent je podľa mňa fajn meno. Hoci výber by mal byť kompromis, aby súhlasili obaja rodičia.

iwesska
5. aug 2024

Marvin mi evokuje psa,ale Vincent je pekne francuzske meno.

3petka
5. aug 2024

Mne by sa pri Vincentovi nepáčilo že by ho volali Vinco a Marvin čo ti je viem?

candii
5. aug 2024

Tebe a mužovi sa hlavne musí páčiť to meno. Mne sa napríklad vôbec nepaci a prezývka Vinco 🤷🏼‍♀️ ako pre starého chlapa

jamimo
5. aug 2024

áno poznám, volajú ho Vincent, žiadny Vinco, Vincko 😵‍💫

svokrinjazykmonika
5. aug 2024

Poznám jediného Vincenta, veľmi starého pána 😅 meno Marvin sa mi páči

tanyan
5. aug 2024

A čo Vin Diesel? 😉 On to má síce z priezviska Vincent, ale aj tak sa dá oslovovať.
Na Slovensku bol známy aj hokejista Vincent Lukáč.
Dcérinho spolužiaka oslovovali Vino. 😀

danyelia
5. aug 2024

Mená ako 2 hrozná 😄 Jedno hrozné...a druhé ešte horšie 😁

mane01
5. aug 2024

Vincent je krasne meno, ale teda tych, co poznám ja, tých volaju Vinco, Vincko a to je otrasne… ale zas keď ho budete volať len Vincent, tak podla mna okolie si tiez zvykne. Marvin urcite nie, ak zijete na SVK.

diewcatqoo
5. aug 2024

Zijem v CR a mam v okoli 2 malych Vincentov.

vkatush
5. aug 2024

Poznám zväčša takých 50+ a jedného mladého, ale on je španiel a volá sa Vicente (volajú ho Vinco 😂).

A teda všetkých, čo poznám, volajú Vinco, Vincko, Viňo,...

Je to netradičné už (niekedy veľmi bežné), ale osobne by som doň nešla, hlavne preto, že u nás je to také rodinné meno u starších.

marianeta
5. aug 2024

Mne sa nepáči ani jedno..Vincent to si predstavím nejakého deduska a tie spastacene podoby ako Vinco Vincik.. katastrofa. Marvin mi zas pripomína meno pre psa. Samozrejme je vaša vec ako dieťa pomenujete .

h2
5. aug 2024

To čo je, že manžel nechce upustiť? Veď si vyber aj ty 2-3 mená, ktoré sa tebe páčia a povedz mu, nech vyberie z nich, lebo ty na iné nepristúpiš.

226lenka
5. aug 2024

Mama mala kolegu Vincenta, volali ho Vincko. Za mňa, mne sa páčia také netradičné mená, ale ktoré sa vyskytujú v slovenskom kalendári, takže ja by som aj dala. Ale Marvin už nie

beata_k
5. aug 2024

Nepoznam, nedala by som. Nepaci sa mi Vinco.

xsuzannex
5. aug 2024

Dcera ma v skolke spoluziaka vincenta.. rozkosny chlapcek, volaju ho Viny..

kitycat
5. aug 2024

Super meno, bude Vin, Vinco alebo ine. Vsak prezyvky vznikaju nahodne, nie len skracovanim mena.

Komentare, ze to je ako pre dedka nechapem. Vsak raz zostarne.

Vincent van Gogh

helcanw
5. aug 2024

Podľa mna je teraz celkom dosť chlapcov s menom Vincent, v mojom okoli poznam 3 chlapčekov s tým menom. Aj u nás bolo to meno vo výbere, manželovi sa páčilo veľmi, v podstate aj mne, ale presne som sa obávala toho že ho budu volať Vinco…a to som nechcela, takze nakoniec sme vyberali iné.

anavixy
5. aug 2024

Za mna z tychto dvoch Vincent urcite. “Poznam” len na ig smoothandcooking, ona ma Vincenta a volaju Viny (ale to je cz a tam je to trosku ine s tymi zdrobneninami) 🙂 podla mna aj Viliam, Frantisek, Dusan, Jozef.. je pre dedka napr., ale len preto ze to proste boli tieto mena dookola, to by ma neodradilo, ak by sa mi to meno pacilo.

marcellka32
5. aug 2024

Neviem ja som asi človek, čo by som nedala meno aké chce len muž a ty nie....našťastie my sme sa zhodli

anavixy
5. aug 2024

@marcellka32 tiez pravda…

seahorse27
5. aug 2024

Poznam dvoch Vincentov, obaja teenageri, uplne v pohode meno. Ale Marvin? 🙈 To uz co je? 😆

betulinka1
5. aug 2024

Nepoznám žiadne dieťa iba dospelého. Voláme ho Vincko. Z tých dvoch mien za mňa Marvin.

Strana
z2