icon

Dievčenské mená Nora a Eleonóra

23. apr 2022

Veľmi sa mi začalo páčiť meno Nora... Nie Norberta, iba Nora. Páči sa mi aj meno Eleonóra- Ela, Nora,... ❤️ Poznáte nejaké? Sú spokojné so svojím menom? Nikdy som ešte žiadne nestretla😃

kormino
24. apr 2022

Autorka.doma a kamošky ma volajú Heni,v práci Henka,alebo Heňa.Heňa sa mi moc nepáči,ale čo už🤣

karolinakr
24. apr 2022

@kormino podĺa mňa to je krásne meno nie tak časte ja poznám asi 3

kormino
24. apr 2022

@karolinakr ďakujem,teraz na staré kolená som sa už stotožnila so svojím menom.Veľa ľudí mi ho chváli.

karolinakr
24. apr 2022

Eleonora Gašparova Fontanu pre Zuzanu napisala No prosim..Rapoš to tak zfilmoval, že pre mňa jeden z naj slovenskych filmov

oliolijanka
24. apr 2022

My mame v robote Noru. Je to najkrajsia zena na svete, elegantna, kultivovana, naozaj nieco vynimocne. Je aj mila, kamaratska. Stihla, mohla by robit modelku. Vzdelana, ma uzasnu pracu. Vzdy bezchybne nastajlovana, nevulgarne, dokonalo. Vlasy uzasne.
Som do nej zalubena, myslim, ze aj vsetci ostatni. Kam pride, tam ma uspech. Je dokonala.
A potom, ked ju chcem oslovit, musim ju nazvat Nora...a mne to furt evokuje lisciu noru, alebo dajaku tmavu dieru..😬😁 Tiez, ked pocujem, ze ju tak niekto oslovi, tak ma to priam boli😀
Sorry😀

marionete
24. apr 2022

Veď Nora Mojsejová🤣

henka0611
24. apr 2022

Moja segra sa volá Eleonóra …. A každý ju volá inak 😃 …. Naši Norika, ja Eli, babina Leonka … nikdy sa na svoje meno nesťazovala a je s ním spokojná a to je už 20rocna mladá dáma 😄

foxyfox
24. apr 2022

Líščia nora, medvedia nora, akože fakt?? 😏
A Norika je príšerné 🤢

moravcikovalucia
24. apr 2022

Ja mám 4 ročnú dcéru Eleónoru. Voláme ju Ela, Elka, Norika. Ale Eleonóra málokedy. Tak si zváš.

minis
24. apr 2022

my mame Leonore 😊. byvame v zahranici

zitulina
24. apr 2022

Moja kamoška tiež chcela Noru a nakoniec jej dala meno Norina.

janinkalc
24. apr 2022

Ja mám neterku Noriku. Má 2.5r. aj moja sestra je nora, mamina sestra je tiež nora, aj jej dcéra je Norika. Otcova sesternica je Eleonóra. 🙃

alantroj
24. apr 2022

Nora je krasne meno. Aj Eleonoru som poznala a bola to velmi mila uzasna zena. Dalsiu mam v praci a volame ju Norika

nwnw
24. apr 2022

Mojsejová 🙈

bolcari
24. apr 2022

Manželova babka bola Eleonóra, aj svojej jedinej dcére (jeho tete) dala to meno, voláme ju Norika 😊 Ja by som také meno dcére nedala 🙄😉

norikk
24. apr 2022

Volám sa tak. 🙋‍♀️

norikk
24. apr 2022

@janinkalc vy ste bombovi 😄😍

norikk
24. apr 2022

@zitulina tak ma po domácky volala mamka moja nebohá 😪❤️

norikk
24. apr 2022

Mňa v škole prezivali Norka horká kôrka. A ešte aj rackujem, takže mám traumu sa predstavovať 😄

b_nikol
24. apr 2022

Eleonóra u nás na juhu je prirodzené Nora, Nóra, Norika, Nóri , Nóci alebo aj Norina sa mi páči a tak isto Nori, Nora, Nonči ju volajú😊

veronicka88
24. apr 2022

Eleonóra je krásne slovenské meno. Ale....skrátené by sme ju volali Ela a nie Nora....ake u nás ide celé mone.cixe bola by proste Eleonóra od malinká celým menom. Mňa tiež len zriedka kedy volali Nika,väčšinou celým menom a mamka Veronca😛a občas muž keď ho naseriem🤣ja mám Silvestra a je Silvester,občas Silvo

aniellik3
24. apr 2022

Manzelova starka je Eleonora, volame ju Norika, je to krasne meno, no susede sa pacilo Ela, ale chcela mat netradicne a dala dcere Eleanor a volame ju Eli, Elinka

janette1976
24. apr 2022

Ahoj. Moja teta sa vola Eleonora, vsetci jej vravime Lenorka kamarati jej vravievaju aj Ela, Eleeen . Mne sa to paci..

pribinak
24. apr 2022

@h2 ale Heňa je celkom ok, nie?

h2
24. apr 2022

@pribinak Heňa je OK, ale tak ma nikto nevolá. Heňa je pre mňa Henrieta.

zuz1177
24. apr 2022

My sme jednu Eleonoru v praci volali Elen. Bola to cca 50-nicka. Nikdy sme sa ale nerozpravali o tom ako je s menom spokojna. Mne to cele meno Eleonora pripadalo tvrde, ale skratka Elen sa mi pacila.

blevka
24. apr 2022

Pekne meno, ale nepáči sa mi obmena " Norika". Najkrajšie znie v anglickej verzii " Elinor"

dadka_bb
24. apr 2022

@1fifinka1 haha bože decka su hrozne , tiez si ma vratila do obdobia na zš total trauma. Ja sa volam Darina. Tiez po mame🤣 u nich na dedine to bolo dost časte meno, zial tu v meste som bola jedina . Predstavit sa chalanom bolo v pohode že dada alebo čo. Len ked uz niekto povedal ze Daniela?alebo Dagmar? Nie. Darina 🤣🤣🤣🤭😄😄 ale potom akože darinka rolincova to bola ikona takže ja som s tym okej. Aj ked nejaka Zuzana znie určite Lepšie👍😁

pribinak
24. apr 2022

@h2 a ako tá volajú? Iba Hedviga? Veď toto, že mamičky chcú byt stoj čo stoj originálne

1fifinka1
24. apr 2022

No pozrite, nemusíme byť ani na základnej škole a už je tu par príspevkov aké otrasné, skarede a hrozne meno to je. Takže darmo mi niekto, kto v živote také meno nemal bude hovoriť, že načo vyplakavam. Viem aké je to ťažké. Ono samotné meno je ok, ale nora evokuje dieru, lisciu noru, atď. A hlúpi a primitivni ľudia tým vedia človeku veľmi ublížiť. A ako sa tu teraz ukázalo, ani nemusia chodiť na ZŠ, že.

foxyfox
24. apr 2022

@1fifinka1 čo je na tom hlúpe a primitívne, je to jedna nešťastná skratka mena Eleonora, ktorá je znením zhodná s brlohom zvierat. Nemusím chcieť nikomu ublížiť, nikdy by som si nedovolila nejakej Nore sa za to vysmiať, ale to že sú to homonymá sa nedá poprieť a nevidieť