Druhé dievčenské meno k Agátke
Ahojte zeny. Mame doma dcerku Agatku a bude mat sestricku. Este ked som nebola tehotna bola som presvedcena ze ak bude mat sestricku bude sa volat bud Gretka, Anetka alebo Dorotka. Pacilo sa mi ze tie mena su kvazi podobne. Agatka a Gretka a pod.
Odkedy viem ze cakame opat dievcatko tak sa s tymi vybraratymi menami neviem nejak stotoznit. Pridu mi velmi podobne a neviem ci to je mile alebo cudne. Chcela by som tradicne slovenske meno ale nie nieco moc rozsirene ako Ema Nina Olivia a pod. Rozmyslam nad Liviou. Je tradicne a nie velmi rozsirene. Paci sa vam kombinacia pre dievcatka Agata a Livia?
Agatku volame doma najcastejsie Agi a Livku by sme bolali Livi alebo Lili. Ako velke baby by sa uz sami rozhodli ci chcu byt oslovovane celymi menami, zdrobneninami alebo skratkami. Dakujem za vas nazor 😊
velmi rozsire e, presne nieco ako je Agata.
Amelia
@popoluskaxy a je bratranec spokojny s menom? nestretli sa a nijakymi kritikmi a neprajnikmi? aj ked ja uz som presvedcena. podla mna je Kamila krasne meno. ved ak v zahranici Camila znie uplne krasne
@dominicca Kamila je krásne meno, aj v základnom tvare. Ja som mala kamosku v škôlke Kamilku. Aj nad týmto menom som kedysi uvažovala. Budete spokojní a ku Agátke sa veľmi hodí. Musím povedať, že viac ako Lívia 😉
@popoluskaxy ano aj ja som konecne stotoznena s touto kombinaciou. Livia je krasne meno ale ku Agatke ide predsa len ta Kamilka viac. dakujem za vsetky rady 😍
@dominicca teším sa, že sa ten výber vykryštalizoval 😊 pekný deň a veľa zdravia
Ja osobne poznam Agatku a Gretku 😉
Aneta

My máme Gretku, sestra majú Agatku a jej manžel má ešte Dorotku. 😊 Sú to krásne mena. Tiež sme mali Gretku odjakživa vybratú, teraz čakáme druhé 👶 Ešte síce nevieme co to bude, ale tiež nejako nevieme dievčenské vybrať na 100%.