Druhé meno k menu Ivan
Ahojte dievcata
Rozmyslam, ze synovi dam meno Ivan ale chcela by som este nejake ....cize 2 mena..poradte ake druhe meno by sa k nemu hodilo😎😎
@eriksonka1234 mne ide o to, aby to meno dako pasovalo k Ivanovi😃
Ivan Milan. Na co 2 mena??
@belllinka Milana Ivana teraz kolíková odvolala kvôli lučanského smrti... to si zabila touto kombináciou
Tak k Ivanovi skôr klasické
Ivan Peter, Ivan Alexander, Ivan Jozef, Ivan Martin
Ja osobne by som k Ivanovi nedala nič, keď tak, tak meno, ktoré ma históriu. Ja som chcela Mathiasa, a druhe Alexander, po mojom otcovi, ktorý chcel strašne syna, no má 2 dcéry a ani jeden vnuk sa nevolá po ňom.
No...k tomuto menu sa veru uz nijake ine neziada.
Ked by si diloz mocou ale chcela,urcite uz iba kratke alebo jednoslabikove:
Napr.
Ivan Jan
Ivan Leo
Ivan Teo
Ivan Maxim
Ivan Alexander
Ivan Teodor
Ivan Filip
Ivan Luc
Ivan Louis
Ivan Frederik
Ivan Marcus
Ale za mna druhe meno je symbolicke takze u nas maju deti druhe meno po nasich rodicoch. Ono aj tak v beznom zivote sa pouziva len to prve meno. Nas je Maxim Peter po mojom tatinovi ktory nam medzitym uz aj odisiel. Volame syna iba Max, middle name len na oficialne ucely.
Budete ho volat oboma menami alebo len prvym?
Ak ho budete volat oboma menami, zvol nejake ktore pekne navazuje na Ivan a je jednoslabicne, max. dvojslabicne aby cele meno nebolo prilis dlhe.
Ak bude druhe meno len na specialne prilezitosti tak radsej zvolte trojslabicne meno, ktore bude pekne kontrastovat s kratkym Ivan ako Alexander, Sebastian, Oliver,
A nerozmyslis si to s tym menom? Co som poznala Ivanov, tak co Ivan to darebak 😀 Ale vazne. Ked uz by som sa mala rozhodnut dala by som len meno Ivo (nie Ivan). Dalsie meno by som k tomu nepridavala, aj tak ho nim volat nebudete.
Mne sa celkom pozdava Ivan Daniel, ale skor sa mi hodi ako druhe meno k viacerym... 🙂
Aj mna hned napadlo Ivan Alexander. Inak nesla by som nasilu do 2 mien.
Ivan Hrozny 😇
uprimne, zijem v zahranici, zlozene mena su bezne, ale Ivan mi nejako do druheho mena nesedi. Nesilila by som
AAAa neviem, ja nie som moc za davanie dvoch mien... A uprimne ziadne sa mi ani k ivanovi nehodi
Ivan Alexander
@mia018 aby mali problem vliezt sa do kolonky v kazdom tlacive, ak maju dlhsie priezvisko 🙂. Inak totalny nezmysel.
Ivan Alexander znie krásne🤗 Ivan Timotej... Ivan Tim...
Ivan....Yakov,Zakhar,Nikolay...
Mne sa zo všetkých možností čo ste tu dali najviac páčila kombinácia IVAN GREGOR
Dámy ja neviem no mne osobne k menu Ivan nejde žiadne zahraničné ani moderné mne sa tam žiada skôr tradičné slovenské meno . Ideálne žiadne ( len ivan ) ale to je už vec vkusu 🙂
Tiež si myslím, že k Ivanovi žiadne druhé meno nepasuje.
Ja som mala spoluziaka Ivan Janko. Janko bolo priezvisko😉
Ivan je pekne meno

Záleží od priezviska, ako sa, vola otec... Chceš aby to meno malo nejakú históriu? Slovenské, zahraničné????