Druhé meno pre dvojča
Ahojte ake meno by ste dali k druhemu dvojciatku. Prve mame tutovku Tamara ale ku nej mi nic nepasuje 🙈 samozrejme slovenske dievcenske ☺️
@alex5896 poznám dvojičky tamara a rebeka
My sme vybrali Marína a Briana 😊 Marína je krásne, slovenské 😊
Tamara a Barbara 😃 sa rimuje
Tamara a Nina
Hanka
@alex5896 My máme doma jednovajecne dvojicky 6 mesacne Liyana a Sabina ,dlho sme premyslali ake mená ale nakoniec som sa rozhodla sama a muž musel súhlasiť 🙂
@kacena4 my máme Karolínu a Gabrielu a pes sa vola Tajga. A uz sa xy krát stalo, ze bolo jedno z detí Tajga a Tajga Kaja 😅😂 zámena Gabi a Kaja je u nás denne na pravidelnej báze. Takže s podobnosťou mien to absolútne nesúvisí 😉
Podla mňa by sme si mená plietli aj keby je doma Kaja a Dušan 😂
Mne sa paci Klaudia, Olivia
Dorota,Tamara,Aneta?
@alex5896 o rok vyššie na ZŠ, chodili Mima a Tina - Miriama a Martina, mne páčilo ako zdôvodňovali svoje mená - keď oslavujeme spolu narodeniny, tak aj meniny 😉
Adriana, Tatiana, Edita, Romana, Alžbeta, Agáta, Petrana, Iveta, Renáta, Dagmara, Estera
@alex5896 prečo Chces pasovať mená jedno k druhému? Sú to individuality každé jedno dieťa. Pre mňa záhada prečo aj súrodenci majú mať nejaké podobné mená. Ok aby sa hodilo k priezvisku aj keď ani to že sa zosobasi s niekým tak bude mať priezvisko úplne iné a možno dve. Výber aké sa ti páči, ktoré sa nedá povedať škaredo, a nedá sa ako tak zosmiešniť. Prajem hlavne veľa zdravia ♥️
@alex5896 mne by sa hodilo Tamara a Amália. Ale aj Timea je pekne
Z toho, čo som prečítala, Tamara a Romana je top 👌

Samanta, Karin, Tatiana, Ema možno teda dáke meno čo je blízko aby Tamarky aby mohli meniny spolu oslavovať