Emília, Ester, Dorota, Klára alebo Edita
Ktoré z týchto mien sa vám páči najviac, ktoré by ste vybrali a prečo? Ak sú vaše deti nositeľmi týchto mien alebo máte v okolí niekoho s menom z výberu, sú s týmto menom spokojní/nespokojní? Doma máme zatiaľ Annu, čakáme druhé dievča. Viem, že si zvykneme na každé jedno z nich, len sa nevieme celkom jednoducho rozhodnúť. Ďakujem 🙂
Mne sa najviac páčia Ester a Dorota a v tesnom závese za nimi je v mojom rebríčku Klára, všetky poznám, ale o spokojnosti s menom sme sa nikdy nerozprávali 😂... Emília je pekné meno, ale osobne ho mám spajané so staršími dámami (áno, aj ony boli raz deti :D ale proste mám takú asociáciu 😅) ... a Edita sa mne osobne nepáči... ale záleží aj od priezviska
Emília alebo Ester za mňa😊
Emília alebo Ester❤
Mne sa páči Klára 🙂 No u nás ich je strašne moc v okolí....
Emilia. Tie ostatne su ok.
Dorota a Edita mne osobne pridu skarede.
Emília by som vybrala ja. Velmi pekne meno.
Dorota. Krásne meno. Máme dcéru Dorotku a nikdy nikto neľutoval výber mena. Aj ona je nadmieru spokojná.
Klára
Ja mám dcéru Dorotku, takže u mňa je voľba najkrajšieho mena z uvedených úplne jasná 🙂
A druhé najkrajšie dievčenské meno už máte (Annu) 💕
Keby som si mala vybrať, tak Klára... ♥️
Ja by som z nich vybrala Dorota, ostatne mi pridu ako pre staru tetku 😅
k Anne by som dala Emmu 😀 z tychto asi Edita
Moja babka je Edita a od úplného detstva som to meno považovala za veľmi škarede, jedno z najškaredšich ake som počula, je mi veľmi proti srsti.
Ester je pekne ale stretla som v živote 2 estery a obe podvádzali svojich frajerov a boli vseobecne dosť nepríjemne a znechutili mi toto meno.
Emília a Dorota nie škarede ale na môj vkus dlhé. A oslovenie milka a Dorka sa mi nepacia.
Takze za mna Klára. Alebo Dorota na druhom mieste.
Z týchto asi jedine Klára keby som volila ja 😊
Klára, a ak, tak nie Dorota, ale Dorotea, to mi príde jemnejšie a vznešenejšie. 🙂
Klára, z týchto určite najkrajšie 😊
Emília... Moja neter 🙂 krásne meno
My mame Klarku, super meno. Aj Anna sa mi lubi. Ale aj ostatne menovane su pekne 🙂
Anna a Klára je najlepšie
My máme Ester 🥰 Krásne meno, široko ďaleko nemá menovkyňu a každý jej meno chváli, vznešené staré a krásne meno 👌 Inak z tvojho výberu sa mi páčia všetky okrem Edity.
Klara naj 👍 Dorota by bola fajn,keby jej nehovorili Dora🙈
My máme doma Dorotka, pre mňa to najkrajšie meno na svete. ❤️ Moja spolužiačka zo strednej sa volá Dorotka a už vtedy sa mi to meno zapáčilo a povedala som si, že ak budem mať raz dievčatko, bude Dorotka. Voláme ju Dorinka, Dori, Dorotka, niekto Dorka. Od veľa ľudí sme dostali pochvalu za výber krásneho mena 🙂
Emília alebo Klára
Ani jedno. Je toľko krásnych dievčenských mien.

Emília alebo Dorota. Edita mi príde ako pre staršiu ženu, Ester je na mňa príliš tvrdé a pri Kláre mi vždy začne hrať v hlave pesnička od Chinaski.