icon

Ester alebo Thea

timi213
4. aug 2025

Ahojte, neviem sa rozhodnúť. Manželovi sa viac páči Thea. Ja som 50 na 50. Priezvisko máme typicky slovenské.

Strana
z2
anonym_aa9e18
7. aug 2025

@timi213 k typicky slovenskému priezvisku ani jedno, bude na smiech…ester kovacova 🤣

mich_mich
28. okt 2025
@taktotedanie

@timi213 mame v okoli theu, deti sa jej smiali, ze je caj ( tea anglicky), dost to zle prezivala, na strednu ide asi 100km daleko lebo to v mieste bydliska nedava, navstevovala psychologicky a cudzim ludom sa predstavuje timea 🤷🏻‍♀️
Deti su krute, neurob to svojej dcere

@taktotedanie tak tu nebude problém iba v mene. Dcéru týmto menom mám a každý normálny vie, že čaj je tea a nie thea. Nejde i nezmysel prvoplánovy ako si sa už vyjadrila. Meno má grécky pôvod a ide o staré meno. A pomenúva iba ženské meno, nie ovocie ani auto ani nič podobné. A rebríček mien za trest obsadzujú určite iné mená. Meno theo ok, thea za trest ok 😂😂 v živote nikto nikdy ju nenazval inak ako tea či teuska, tejka. Deti si robia inak srandu z kazdeho mena a jedine na čom záleží je výchova 🙂

mich_mich
28. okt 2025

@timi213 ahoj, ako ste sa nakoniec rozhodli? 🙂

mircalla
28. okt 2025

Ester. Ale pacia sa mi obe

timi213
autor
3. nov 2025
@mich_mich

@timi213 ahoj, ako ste sa nakoniec rozhodli? 🙂

@mich_mich Dali sme Thea a sme radi,že sme tak urobili. Iné meno si už k nej ani nevieme predstaviť. Každý to meno prijal s nadšením.

Strana
z2