Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca
Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...
@bejkidielko ahoj, my mame tiez Alexander a je to nadherne meno. Neboj sa nebude Sano. no a este ma napadaju Eugen a Ernest, aj ako baby povedali Eduard by sa hodilo, Michael, mozno este Oskar a Jonatan sa mi zapacilo v poslednej dobe. Benjamin je fajn, ale nechcela by som sa tak volat ako dospely muz 🙂
@bejkidielko
moja sestra ma dvoch chlapcov Artura a Rafaela
Ja mam Titusa a velmi sa mi paci Tristan a Aurel
@bejkidielko hugo
Julián 🙂
@bejkidielko tak to som sa dobre zasmiala, keď som si prečítala Váš príspevok. My máme Maximiliána, Sebastiána a teraz čakáme tretieho chlapca a nevieme vybrať meno 🙈😄😄 dobrá náhoda 😄 my sa rozhodujeme medzi Tobiasom, Kristiánom, Samuelom a Alexandrom. Tak neviem ako to dopadne... 🤷♀️🙂
@bejkidielko napadlo mi zo serialu Smer juh, herec Paul Gross
@bejkidielko Max Sebi a Alan?
@bejkidielko my mame Artura😊 odporucam🤪 neviem ci az tak nezvycajne, to neriesim, ale nam sa velmi paci
@bejkidielko Albert,Radim,Aleš
@karolinakr my ho voláme Benjamínko, alebo Beny.
Inak musím uznať, že mamičky sú tu originálne, také mená dávajú, aké mi ani na myseľ neprišli a ešte majú odvahu ich dať Sylvester, Cyprián, Títus, Tristan, Severín, Albert, Alfréd..tu boli spomenutré, Noel
@bejkidielko Hugo
My máme Andreasa. A druhé meno ktoré sa nám páčilo bolo Dorián.
@bejkidielko ja by som poradila Fabian
@bejkidielko u mňa Tadeaš.
@bejkidielko Tristan
@bejkidielko Daj Muhammada, alebo Mustafu, Aslana, Karima.. Na Slovensku to bude extra nezvyčajné. 😄🙈
Čo tak Timon
@bejkidielko Nataniel alebo Nikolas
@bejkidielko ahoj, my mame Benna ( Benn) a vsetci ho volaju Benn, iba staršie ucitelky mali s tym problem a nevedeli si zvyknut a volali ho Benny a sam im povedal ze on je iba Benn alebo Bennko ze sa mu Benny nepáči.. strasne som chcela Maxima ( Maxim) ale manzelovi sa nepáčilo
@majkabambulik aaaaa??? Áno vyrastu a budu cestovat chodit po svete, ucit sa jazyky ktore im budu prirodzene ako ich materinsky, spoznávať krajiny , ine kultury a ludi..medzinarodne a zahranicne mena su uz bezne aj u nas. Svet sa uz trosku zmenil a doba sa pohla vpred uz nezijeme v 80 tych rokoch. Nie deti sa nevysmievaju a nie su zakerne, su uzasne krasne a jedinecne a vidia a ucia sa len to co my dospelí ich učíme, ako sa správame a co robime. Môj syncek ma rozne mena v triede ruske, maďarské, rôzne zahraničné a aj tradične slovenske a nikto sa nikomu nevysmieva.
@arcaniss jej blahoželám 💚💚💚kedy cakate chlapceka? To mi zatial sme medzi Kristiánom a Teodorom. Moj starší chce len Tea a Tea..
@baska0917 vau to su nadherne mená
@janhan dakujem k nemu sa peiklaname najvia
@bejkidielko Bernard Gross
@bejkidielko ďakujem, čakáme v marci 🙂 to je super, ze Vam už staršie deti pomôžu s výberom 👍😉 ja by som si nechala poradiť 😉

@bejkidielko Arthur Gross🥰