icon

Hľadám nezvyčajné meno pre chlapca

bejkidielko
9. dec 2021

Poraďte mi meno hľadám nezvyčajné nie čo ma každý druhý chlapec. Priezvisko mame kratke Gross. Aby sa dal volat pekne skratkou a hlavne aby sa to hodilo k jeho. Bratom Maximilian Sebastian. 💚💚.
Dakujem za Vas cas a námety 🌹🌹🌹🍾🍾🍾
Rozmyslali sme Benjamin, Alan, Teodor...

majulienk
13. dec 2021

@bejkidielko Arthur Gross🥰

alexandrahaspi
13. dec 2021

@bejkidielko ahoj, my mame tiez Alexander a je to nadherne meno. Neboj sa nebude Sano. no a este ma napadaju Eugen a Ernest, aj ako baby povedali Eduard by sa hodilo, Michael, mozno este Oskar a Jonatan sa mi zapacilo v poslednej dobe. Benjamin je fajn, ale nechcela by som sa tak volat ako dospely muz 🙂

baska0917
13. dec 2021

@melkina
my mame Titusa ☺️ teraz cakame a ked to bude chlapec chcem Tristana 😊😊😊

baska0917
13. dec 2021

@bejkidielko
moja sestra ma dvoch chlapcov Artura a Rafaela
Ja mam Titusa a velmi sa mi paci Tristan a Aurel

cucoriedkacucoriedka
13. dec 2021
tululu
13. dec 2021

Julián 🙂

arcaniss
13. dec 2021

@bejkidielko tak to som sa dobre zasmiala, keď som si prečítala Váš príspevok. My máme Maximiliána, Sebastiána a teraz čakáme tretieho chlapca a nevieme vybrať meno 🙈😄😄 dobrá náhoda 😄 my sa rozhodujeme medzi Tobiasom, Kristiánom, Samuelom a Alexandrom. Tak neviem ako to dopadne... 🤷‍♀️🙂

opica_skorica
13. dec 2021

@bejkidielko napadlo mi zo serialu Smer juh, herec Paul Gross

opica_skorica
13. dec 2021

@bejkidielko Max Sebi a Alan?

lunademonica
Autor odpoveď zmazal
lunademonica
Autor odpoveď zmazal
olafienko
13. dec 2021

@bejkidielko my mame Artura😊 odporucam🤪 neviem ci az tak nezvycajne, to neriesim, ale nam sa velmi paci

mnamko
13. dec 2021

@bejkidielko Albert,Radim,Aleš

merryke
13. dec 2021

@karolinakr my ho voláme Benjamínko, alebo Beny.

karolinakr
13. dec 2021

Inak musím uznať, že mamičky sú tu originálne, také mená dávajú, aké mi ani na myseľ neprišli a ešte majú odvahu ich dať Sylvester, Cyprián, Títus, Tristan, Severín, Albert, Alfréd..tu boli spomenutré, Noel

huginko
13. dec 2021
19daniela90
13. dec 2021

My máme Andreasa. A druhé meno ktoré sa nám páčilo bolo Dorián.

janula2310
13. dec 2021

@bejkidielko ja by som poradila Fabian

kamatopo
14. dec 2021

@bejkidielko u mňa Tadeaš.

janka158
14. dec 2021

@bejkidielko Tristan

marionete
14. dec 2021

@janka158 a Izolda

lenkakravcova
14. dec 2021

@bejkidielko Daj Muhammada, alebo Mustafu, Aslana, Karima.. Na Slovensku to bude extra nezvyčajné. 😄🙈

eugenius
14. dec 2021

Čo tak Timon

monicellka
15. dec 2021

@bejkidielko Nataniel alebo Nikolas

jojka7
15. dec 2021

@bejkidielko ahoj, my mame Benna ( Benn) a vsetci ho volaju Benn, iba staršie ucitelky mali s tym problem a nevedeli si zvyknut a volali ho Benny a sam im povedal ze on je iba Benn alebo Bennko ze sa mu Benny nepáči.. strasne som chcela Maxima ( Maxim) ale manzelovi sa nepáčilo

jojka7
15. dec 2021

@majkabambulik aaaaa??? Áno vyrastu a budu cestovat chodit po svete, ucit sa jazyky ktore im budu prirodzene ako ich materinsky, spoznávať krajiny , ine kultury a ludi..medzinarodne a zahranicne mena su uz bezne aj u nas. Svet sa uz trosku zmenil a doba sa pohla vpred uz nezijeme v 80 tych rokoch. Nie deti sa nevysmievaju a nie su zakerne, su uzasne krasne a jedinecne a vidia a ucia sa len to co my dospelí ich učíme, ako sa správame a co robime. Môj syncek ma rozne mena v triede ruske, maďarské, rôzne zahraničné a aj tradične slovenske a nikto sa nikomu nevysmieva.

bejkidielko
autor
15. dec 2021

@arcaniss jej blahoželám 💚💚💚kedy cakate chlapceka? To mi zatial sme medzi Kristiánom a Teodorom. Moj starší chce len Tea a Tea..

bejkidielko
autor
15. dec 2021

@baska0917 vau to su nadherne mená

bejkidielko
autor
15. dec 2021

@janhan dakujem k nemu sa peiklaname najvia

inetta
15. dec 2021

@bejkidielko Bernard Gross

arcaniss
15. dec 2021

@bejkidielko ďakujem, čakáme v marci 🙂 to je super, ze Vam už staršie deti pomôžu s výberom 👍😉 ja by som si nechala poradiť 😉